Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Kto zostanie mistrzem Europy w piłce nożnej?

Napisany przez Christiane1978
Chociaż nie jestem może największą fanką piłki nożnej jako kobieta, to kto uważa, że Niemcy w tym roku w końcu sięgną po tytuł? Oczywiście chciałabym, żeby nasi chłopcy to osiągnęli. Co przemawia za zdobyciem tytułu, a co przeciwko?

Napisany przez 2Bolitho
W tej chwili 2 gole dla Włoch...

Napisany przez delgado
Myślę, że Włochy po pokazanej wczoraj grze mogą pewnie zostać mistrzami Europy. Hiszpanie, według mnie, trochę się przeczołgali przez ten turniej. Ich styl gry nie jest już tak skuteczny jak w poprzednich dwóch turniejach. To będzie ich zgubą.

Napisany przez Joe
No cóż, marzenie o mistrzostwie Europy w 2012 roku przepadło!

Napisany przez Christiane1978
Szkoda, że moje pytanie o wczorajszy mecz tak szybko się zakończyło. Miałem nadzieję, że Niemcy dostaną się do finału. Ale wczoraj nie byli w stanie go zdobyć, choć mieli pecha kilka razy w swoich szansach. Obecnie stawiam raczej na Włochy. Jeśli Hiszpania zostanie mistrzem Europy, czy nie byłoby to nawet trzecie mistrzostwo z rzędu dla Hiszpanów?

Napisany przez ADMCI4

Jeśli Hiszpania zostanie mistrzem Europy, czy nie byłoby to nawet trzecie zwycięstwo z rzędu dla Hiszpanów?

Tak, to prawda.

Napisany przez morales
Po obejrzeniu wczorajszego meczu Włochy - uważam, że Hiszpanie naprawdę nie mają szans. Styl gry Hiszpanów wcześniej wielokrotnie prowadził ich do sukcesu, ale teraz sytuacja się zmieniła. Inne drużyny nauczyły się dostosowywać do ich gry. Ponadto Hiszpanom brakuje dobrego napastnika. Bez wątpienia będzie to bardzo emocjonujące.

Napisany przez 2Escorpio
Myślę, że Hiszpania zostanie mistrzem Europy

Napisany przez Rue-Rue
Niesamowite, że Hiszpanie osiągnęli trzykrotny tytuł mistrzowski! Teraz są już automatycznie głównymi faworytami Mistrzostw Świata 2014 w Brazylii. Prawdopodobnie na końcu finałowej rozgrywki spotkają się Hiszpanie i gospodarz, a południowoeuropejczycy zdobędą czwarty z rzędu puchar. *przewidzieć, przepowiedzieć, wywróżyć*

Napisany przez 2Escorpio
"
Wahnsinn, że Hiszpanie dokonali trzech zwycięstw z rzędu! Oni już teraz automatycznie są głównymi faworytami MŚ 2014 w Brazylii. Prawdopodobnie na końcu finałowej rozgrywki stanie przeciwko sobie Hiszpania i gospodarz turnieju, z Południowej Europy zdobywając czworek z rzędu. *przepowiednia, zaklęcie, wróżba*

Nie do końca się zgadzam... to drużyna i dwa lata to długi czas... wystarczy, że zostanie zmieniony bardzo dobry zawodnik z drużyny, a cała koncepcja może przestać działać.

Niemcy moim zdaniem także mieli dobre szanse, ale w jakiś sposób przeciw Włochom trochę się pogubili i zagrali kiepsko. Być może to wynikało z nowego ustawienia... jak to mówią? Never change a running system"

Napisany przez Klaus.Gold
Więc myślę, że drużyna się wyczerpała. Teraz trzy razy nie udało im się z niewielką różnicą. Bez prawdziwego przywódcy to nie ma sensu. Niestety, jak dotąd, żaden nie widać.

Napisany przez Lars04
Kiedy odbędzie się następne Mistrzostwa Europy? Przez koronawirusa już nic nie ogarniam

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata