Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Opcje binarne

Napisany przez PHiL
Hey ludzie,

jestem tutaj całkowicie nowy i mam kilka pytań dotyczących opcji binarnych.

Najpierw, natrafiłem na nie w reklamie internetowej i obejrzałem informacyjne wideo na tej samej stronie. Na początku nie wierzyłem, że istnieje tak prosty sposób na zarabianie pieniędzy. Następnie trochę się zorientowałem i wydaje się, że to naprawdę takie proste. Widziałem tylko kilka opinii, w których twierdzono, że to gra hazardowa albo oszustwo.

Więc oto moje pytania (dotyczące brokera anyoption i bbinary)

- Czy trzeba płacić miesięczne członkostwo czy coś w tym rodzaju?
- Czy to naprawdę takie proste, czyli wystarczy nacisnąć up albo down?
- Ile naprawdę można na tym zarobić? (piszą, że z 100 złotych stawki można uzyskać 170 na koniec)

Napisany przez 2Escorpio
Hej,

ponieważ zajmuję się tym od kilku dni, mogę coś na ten temat powiedzieć.

Sam korzystam z anyoption i nie ma żadnych kosztów stałych. Nie ma również opłat rejestracyjnych ani abonamentowych.

Zyski zwykle wynoszą od 61 do 75%. Strata (jeśli się pomylisz) zazwyczaj jednak przekracza 90%. Minimalna stawka wynosi 25 euro.

I tak, w teorii wystarczy wybrać Górę albo Dół, termin wygaśnięcia zależy od akcji, waluty itp. i wynosi od 5 do 10 minut przed rozliczeniem (na krótko przed zamknięciem giełdy mogą obowiązywać inne terminy wygaśnięcia). Dodatkowo musisz oczywiście przeanalizować historię akcji / waluty, aby wiedzieć, w jakim kierunku wybierasz.

Mogę ci również powiedzieć, że wpłaciłem tam kwotę euro za pośrednictwem karty kredytowej i ani Anyoption, ani moim bank, z którego mam kartę Mastercard, nie pobrali za to opłat. Natomiast wypłata jest bezpłatna tylko raz w miesiącu, każda kolejna kosztuje 25 euro. - Nie mogę powiedzieć, czy firma / bank rzeczywiście wypłaca pieniądze, ponieważ jeszcze niczego nie wypłaciłem... ale nie znalazłem w Google żadnych złych doświadczeń na ten temat.

Jeśli chodzi o zyski i straty, to każdy klient / inwestor jest inny... zazwyczaj poruszam się pomiędzy 50% zysku a 50% straty... To znaczy, że w sumie, dla MNIE jeszcze nie wyszło z tego zbyt wiele i nie zarobiłem ani dużo, ani mało.

pozdrawiam esco

Napisany przez petethefarmer

Po pierwsze, natknąłem się na reklamę internetową i obejrzałem film informacyjny na tej samej stronie. Na początku nie wierzyłem, że istnieje taki prosty sposób na zarabianie pieniędzy.
Następnie zacząłem się trochę rozeznać i wydaje się, że to naprawdę jest takie proste. Widziałem tylko kilka raportów, w których twierdzono, że to hazard lub oszustwo.

To brzmi znowu zbyt pięknie, aby było prawdziwe ;-) (niezależnie od tego, że nie mam pojęcia o tym temacie). Takie oferty zarabiania łatwych i szybkich pieniędzy (najlepiej jeszcze całkowicie bez ryzyka) zawsze powodują we mnie wewnętrzną nieufność i postawę obronną.

Napisany przez PHiL
@petethefarmer

Przeanalizowałem to przez długi czas, ale wydaje się, że to naprawdę jest takie proste. Oczywiście, wymaga to praktyki, aby ustalić, czy akcje/waluta/etc. rosną czy spadają, ale jeśli już to opanujesz, to jest dość proste.

Napisany przez chorizema
Cześć drodzy traderzy,
przetestowałem kilku brokerów i popełniłem kilka błędów, ale jak to mówią, człowiek uczy się na błędach. Handel opcjami binarnymi faktycznie wymaga praktyki i umiejętności rozpoznania odpowiedniego momentu, czego nie da się nauczyć z dnia na dzień. Jako bardzo ostrożny trader, przyswoiłem sobie strategię czekania na właściwy moment (nie zaniedbując analizy fundamentalnej), oczekiwanie na spadki cen oraz przeciecia i wtedy podejmowanie decyzji. Handel opcjami binarnymi faktycznie może przynieść zysk (dziękuję rynkowi). Osobiście miałem bardzo dobre doświadczenia z IG Markets. Wadą było brak dostępności MT, ale za to zarejestrowałem się w Xe Markets w celu założenia konta demo, gdzie mają MT4 w czasie rzeczywistym, który działa również na Macu i pokazuje kurs aż do 5 miejsc po przecinku, ponadto oferują dobre webinaria. Najgorsze doświadczenia miałem z Etoro i Bank de Binary, ale każdy powinien sam to sprawdzić, to tylko moje osobiste doświadczenie.Dalej uważam, że handel opcjami binarnymi nie jest gry losowej, korzystanie z wskaźników w połączeniu minimalizuje ryzyko straty. Przed realnym handlem należy być pewnym swojej strategii i wypróbować ją wystarczająco wiele razy, w przeciwnym razie poniesiesz klęskę, co nie będzie przyjemne.

Powodzenia!!!

Napisany przez ChrisE
To również mnie interesuje... Czy są tutaj inni ludzie, którzy mieli doświadczenie z anyoption?

Pozdrowienia
Chris

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata