Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące ustawowego i prywatnego ubezpieczenia zdrowotnego oraz reformy systemu opieki zdrowotnej.

Re: niemieckie centrum zabezpieczenia finansowego

Napisany przez jotuelia
Z pomocnym doradcą z deutsche-vorsorge-zentrale.de wreszcie znalazłem odpowiednią ochronę dla siebie i mojej rodziny. W razie pytań zawsze otrzymuję kompetentne porady i mogę polecić DVZ każdemu.

Napisany przez Dasdi1970

Z pomocnym doradcą ze strony deutsche-vorsorge-zentrale.de wreszcie znalazłam odpowiednią ochronę dla siebie i mojej rodziny. W razie pytań zawsze otrzymuję kompetentne porady i mogę polecić DVZ każdemu.

No to jest niesamowite! :eek:

PS: U mojego piekarza na rogu dostaję nawet w niedzielę najsmaczniejsze bułki na świecie!

Napisany przez tequila
Mój doradca był nieprzyjazny, niekompetentny i dodatkowo oszukał mnie. Wygląda na to, że szansa na ryzyko wynosi 1:1. Niezbyt zachęcające.

U mojego piekarza na rogu dostaję nawet w niedzielę najsmaczniejsze bułki na świecie!

Napisany przez Naseweis

Z miłym doradcą ze strony deutsche-vorsorge-zentrale.de wreszcie znalazłem odpowiednią ochronę dla siebie i mojej rodziny. W przypadku pytań zawsze otrzymuję kompetentne porady i mogę polecić DVZ każdemu.

Gdy czytam coś takiego i zauważam, że był to pierwszy post, mogę podejrzewać, że ma to być forma reklamy.

Napisany przez Dasdi1970

Kiedy czyta się coś takiego i zauważa, że jest to pierwszy post, można przypuszczać, że ma to być wybiegiem reklamowym.

Reklama - Tak!

Wybieg - Nie!

Choć to brzmi smutno...

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata