Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: poszukiwane finansowanie klubu

Napisany przez melindasauer
potrzebne finansowanie: 240 000,00€ na zakup i przebudowę nieruchomości oczekiwany zysk roczny: 150 000,00€ Pozdrawiam, Sauer tel.06241 9721513 Melinda Sauer 67547 Worms Nordanlage 17

Napisany przez Naseweis
hm... czy oczekiwanie na wygraną również ma być sfinansowane?

Pozdrowienia

Napisany przez eichi
Zastanawiam się zawsze, jak w tym forum próbuje się pogodzić anonimowe zamieszczenie takich treści z wiarygodnością. Potrzebujemy jeszcze numer konta do przelewu, aby oszczędzić sobie koszty telefoniczne!

Melinda Sauer 67547 Worms Nordanlage 17 Nie mam nic do ukrycia - pozdrowienia. Sauer Oczekiwanie zysku oznacza, ile można zarobić w ciągu roku, co najmniej

Napisany przez 2Escorpio
Oczekiwanie na roczny zysk w wysokości 150 000,00 € ???

Nie wierzę w to, jeśli chodzi o klub... a gdyby tak było, każdy bank natychmiast udzieliłby kredytu, ponieważ zostałby spłacony w ciągu niecałego roku.

Napisany przez Naseweis

melinda sauer
67547 worms
nordanlage 17
nie mam nic do ukrycia - lg.sauer
oczekiwanie zysku oznacza, ile można zarobić w ciągu roku, przynajmniej

ups... w takim razie proszę o opublikowanie ostatniego bilansu,
oraz informacji z Biura Informacji Gospodarczej.
I oczywiście nie zapominając - oświadczenie o niekaralności.

Napisany przez Mike Spezi
Witaj Pani Sauer,

bez względu na intencje, pytanie nasuwa się samo - dlaczego zadała Pani tego rodzaju pytanie na tym forum?
Poza tym, że tutaj trudno będzie Pani uzyskać pomoc, świadczy to niewiele o znajomości świata biznesu.

Mam następujące pytania:

1. Czy klub już istnieje?
2. Jeśli tak, od jak dawna?
3. Dlaczego obecny właściciel nie chce kontynuować tego interesu, jeśli jest tak dochodowy?
4. Czy przedstawiła Pani bankom odpowiedni koncepcję, z której można by uzasadnić oczekiwany zysk?
5. A może po prostu pomyliła Pani dochód z zyskiem?
6. Czy kwota 240 000 euro obejmuje koszty całkowite
( zakup nieruchomości + prace budowlane / modernizacyjne ), czy są one znacznie wyższe?
7. Jaką kwotę w postaci kapitału własnego / wkładu własnego można wprowadzić?
8. Czy dostępne są dotychczasowe dane finansowe?
9. Czy planuje Pani samodzielnie pokryć kredyt, czy też zamierza zaangażować innych wspólników lub osoby trzecie w możliwość odpowiedzialności majątkowej??

Widzi Pani, pytania nasuwają się same... a ja nie jestem bankiem!!

To niezbędne uzyskanie znacznie więcej informacji.

Jeśli szukasz naprawdę poważnych odpowiedzi na ten temat, sugeruję skontaktowanie się bezpośrednio z Twoim bankiem, lub pośrednikiem finansowym. Tutaj nie rozwiążesz tego problemu. W najlepszym razie możesz uzyskać kilka wskazówek.

Z wyrazami szacunku,
mike

Napisany przez Naseweis
Cześć Mike Spezi,

miła Melinda Sauer pisze, że nie ma nic do ukrycia.
Jednakże zapomniała wspomnieć, że chodzi tutaj o kredyt dla klubu Robbyego (branża czerwonego światła).

Trochę znajomości terenu w Wormacji i kilka badań wystarczyło, by to wykryć.

Pozdrowienia!

Masz rację, można tam jeszcze trochę zarobić pieniędzy, w przeciwieństwie do ubezpieczeń. Można też prowadzić przejazd na czerwonym świetle w sposób zgodny z przepisami, czego nie można powiedzieć o Twojej pracy.

Napisany przez eichi
Wierzę, że można właściwie prowadzić doradztwo w zakresie bezpieczeństwa IT.
Skąd właściwie wie Pan wszystko o naszych pracach?

Poza tym chciałbym polecić Państwu interesujący link:
https://de.wikipedia.org/wiki/Netiquette

masz rację, tutaj można jeszcze trochę zarobić pieniędzy, inaczej niż w przypadku ubezpieczeń. Żółte światło można również prowadzić z godnością, czego nie mogę powiedzieć o twojej pracy.

Cześć Pani Sauer,

czy w ogóle jeszcze jest Pani w pełni przytomna??
Próbowałem tu traktować Pani zapytanie z obiektywizmem i udzieliłem odpowiednich odpowiedzi oraz zadałem pytania. Oczywiście, nawet taki klub jak ten może być przedsiębiorstwem jak każde inne i być prowadzony poprawnie.

Co jednak sprawia, że doprowadza Pani do megalomanii, że ośmiela się Pani wygłaszać ogólne stwierdzenia, odbierając całej branży jakość i poprawną metodę pracy !!??

Czy może Pani horyzont sięga jednak tylko poza żarówkę w czerwonym świetle!?

Traktuj ludzi z należnym szacunkiem, a wtedy i Pani będzie miała korzyść z tego, że go doświadczy, niezależnie od wykonywanego zawodu!

Z poważaniem
mike

Napisany przez Naseweis

masz rację, można na tym jeszcze zarobić pieniądze, w przeciwieństwie do ubezpieczeń. Klub nocny również można prowadzić zgodnie z prawem, czego nie można powiedzieć o waszej pracy

I dlaczego więc szukasz pomocy w zakresie finansowania na forum finansowym?

Cześć Pani Sauer,

Czy jeszcze w ogóle panuje u Pani zdrowy rozsądek??
Tutaj starałem się traktować Państwa zapytanie z obiektywizmem i udzielać odpowiedzi oraz zadawać pytania w odpowiedni sposób.
Oczywiście taki klub jak ten może być prowadzony jako przedsiębiorstwo jak każde inne i być odpowiednio zarządzany.

Ale co skłania Panią do megalomanii, by arogancko wydawać ogólne osądy, odmówić całej branży jakości i poprawnego sposobu działania!!??

Czy może Pani horyzont nie sięga dalej niż światła czerwonego latarni!?

Traktuj ludzi z niezbędnym szacunkiem, a wtedy również będzie Pani miała korzyść z cieszenia się nim, bez względu na wykonywany zawód!

Pozdrawiam
Mike

trzeba jedynie dodać plusy i minusy i inne programy plus wyroki, które padają przeciwko waszym machinacjom.

trzeba tylko dodać plus minus i inne programy plus wyroki wydane przeciwko waszym machinacjom.

Czy naprawdę przyszedłeś tutaj tylko po to, żeby drażnić innych lub zrzucić swoją frustrację??

Może najpierw postaraj się formułować pełne zdania!
To byłby dobry początek dla twojej dążącej karierze przedsiębiorcy!
W przeciwnym razie będzie tam naprawdę ciemno, a nawet czerwone światło nie rozproszy tych braków!!

Nawiasem mówiąc, nawet w programie Plus - Minus nie ma uogólnień, są tylko dobrze przemyślane wpisy z dokładnym podaniem nazwisk i powodów!

Napisany przez jule07
Cześć, może uda się tu rozwiązać ten spór. W zasadzie trzeba zadać sobie pytanie, czy chcesz zainwestować w tę branżę? Jeśli tak, sprawdź firmę i jej bilans. Pozdrowienia

wreszcie normalny komentarz. Pozdrowienia, Melinda

Napisany przez Naseweis

Hallo, vielleicht kann man den Streit hier beilegen. Im Grunde genommen, müsste man sich die Frage stellen, will ich in diese Branche investieren ? Wenn ja, schaue man sich das Unternehmen an und deren Bilanz. MFG

Nikt w tym forum nie chce inwestować w tę branżę!

Tylko właścicielka tego klubu prosiła tutaj o pomoc w uzyskaniu finansowania.

Jeśli już udzielamy odpowiedzi, powinniśmy wszystko dokładnie przeczytać i zrozumieć.

mamy w promieniu stu kilometrów nazwę, że można iść do Robbyego, nie martwiąc się o oszustwo. To bardzo rzadkie w tej branży. Pozdrowienia, Melinda

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata