Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jakie ubezpieczenie samochodowe wybrać? Opinie, wskazówki, triki i rekomendacje.

Re: Sposób płatności dla ubezpieczeń samochodowych

Napisany przez ADMCI4
Cześć ludzie. Do tej pory opłacałem swoje ubezpieczenie samochodu kwartalnie, pobierając opłatę z mojego konta. Ale w tej chwili mam małe kłopoty finansowe i bardzo pasowałoby mi przejście na płatność miesięczną. Zazwyczaj można to zrobić w listopadzie na następny rok, gdy zostanie zmieniona na nową taryfę. Ale jest to dla mnie zdecydowanie za późno i chciałbym to zmienić już teraz. Czy ktoś wie, czy w połowie roku można również złożyć wniosek o zmianę u ubezpieczyciela?

Napisany przez tequila
Jestem prawie pewien, że można skontaktować się z Państwa ubezpieczeniem telefonicznie, bez względu na to, jakie to ubezpieczenie jest, i chętnie udzielą Państwu informacji na ten temat.

Napisany przez Janine72
Cześć,

jeśli twoje ubezpieczenie akceptuje to miesięcznie, to można to zrobić również w trakcie trwającego roku.

Jeśli nie jest to możliwe, załóż konto oszczędnościowe, wpłać na nie kwotę każdego miesiąca, abyś po 3 miesiącach miał wystarczającą sumę pieniędzy. Ja postępuję w ten sposób ze wszystkimi wydatkami, które nie występują co miesiąc.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata