Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Wyprzedaż na giełdzie?

Napisany przez Dany1
Czy są jeszcze jakieś okazje do kupienia pomiędzy Bożym Narodzeniem i Nowym Rokiem? Jak kształtują się kursy, gdy przepłacone wielkie mistrzynie i mistrzowie przebywają na feriach powakacyjnych? Czy coś może się ruszyć w naszym interesie?

Napisany przez Simona
Jeśli chcesz się do czegoś jeszcze przygotować? Burckhardt jest dzisiaj trochę osłabiony. Może rozważyć również Partners Gropup, które w ostatnich dniach trochę zyskały, ale wciąż są dostępne za 142.-. Pozdrowienia, Simona

Napisany przez Globalist
[cytat=Dany1">
Czy są jakieś okazje do kupienia pomiędzy Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem? Jak zmieniają się kursy, gdy nadopłacani mistrzowie odpoczywają na apreski? Czy coś może się wtedy zmienić na naszą korzyść?
[/cytat]
No cóż Dany.. :? pomiędzy Bożym Narodzeniem a Nowym Rokiem generalnie nie powinno się kupować, ponieważ wszyscy oczyszczają swój portfel ze względu na zakończenie roku podatkowego.

Napisany przez 2cybercrash
Dla tych, którzy wstają późno i wyspani, zawsze są kilka interesujących wyborów. Petroplus, jeśli cena ropy ponownie wzrośnie do 100$/baryłka. Niskie ceny ropy są rzekomo spowodowane łagodnymi temperaturami w USA, ale tak naprawdę to nie do końca prawda. Od tygodni temperatura utrzymuje się na poziomie 0°C w nizinach. Synthes-Stratec mimo korzystnej pozycji startowej nie zaczyna dobrze wkręcać się w ruchy kursowe. Zakup albo nawet lepiej kupienie. Straumann może w ślad za Noblem podążać, przy oporze na poziomie 320. Konsumenci zainteresowani obroną mogą postawić na zupy Hügli, oczekując lepszego roku 2007 po słabym 2006. Kurs znacznie niedoszacowany. Zagrałem jeszcze na Zehnderze (grzejniki) ze względu na nadal uczciwą wycenę. Alternatywa dla Arbonii. Quadrant mi wymknął, chętnie bym znowu go zdobył. SIA abrasives, właśnie lekko odjechało bez mnie. Feintool, także nieprzewidywalnie odjechało. Comet, ta sama partia. Nadal na celowniku Panalpina i Kühne & Nagel. Dość zapomniane: jeśli ktoś nie chce się zrazić przez nudnych, ciężkich graczy indeksowych, kupuje z przynajmniej dwoma ferami Novartis.

Napisany przez Springer
Na SMI rzuca mi się jeszcze oczywiście Baloise, ponieważ Baloise Luxembourg Winterthur Europe Vie zostało zakupione, co mogłoby dać kursowi niewielki impuls w 2007 roku.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata