Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Mój przyjaciel i jego zimowa odzież

Napisany przez jebere
Kochani, mój chłopak ma dość hipisowski styl i obecnie szukamy dla niego nowych ubrań. Jak ubieracie swoich mężczyzn lub chłopców, jaki jest Wasz styl?

Napisany przez Schololo
Na ubrania zimowe zazwyczaj chodzę do sąsiedniego outletu. W przeciwnym wypadku trzymam oczy otwarte na promocje i rabaty, na przykład wiele sklepów w naszym centrum handlowym obecnie oferuje duże zniżki.

Napisany przez RudesnWold
A więc ubieram swojego chłopaka raczej w stylu Business Casual. Eleganckie jeansy, świetna koszula lub porządna koszulka. Do tego parę skórzanych butów, które dopełniają styl. Moim zdaniem Klingel to świetne miejsce do zakupów, ponieważ tam znajduję również ogromny wybór dla siebie i przy każdym zakupie mogę oszczędzać punkty. Cena jest również według mnie bardzo dobra, a ponieważ lubimy robić zakupy w sklepach internetowych, gdzie wybór dodatków, torebek czy zegarków jest odpowiednio duży, można tam odświeżyć swój i styl swojego chłopaka. PS: Znajdziesz tam również meble, jeśli chcesz odświeżyć nie tylko swój styl, ale także swoje mieszkanie.

Napisany przez Schololo
To nazywam dopiero ofertami, dzięki

Napisany przez omega87
W stylu Asos i Zara (nie ma to być reklama)

Napisany przez 2Escorpio
U mnie jest dosyć prosto... łączę sportowe ze klasycznymi.

Zazwyczaj noszę...

buty Nike Air Max
jeansy Levis
klasyczny polo shirt Ralph Lauren

wszystko w różnych kolorach.

Ponieważ noszę taką zimową kurtkę cebulową (czyli kurtka wewnątrz kurtki allweather), wystarcza mi to.

W Neumünster jest outlet, gdzie w okresie noworocznym (zazwyczaj od 6 stycznia) można dostać rzeczy za bezcen...

jeansy Levis zamiast 100 euro i więcej za około 50 euro
polo shirt Ralph Lauren zamiast 89 euro za 25-30 euro

Trzeba więc oszczędzać przez cały rok i tam zrobić duże zakupy. Na pewno warto.

Napisany przez baynados
Również wolę bardziej swobodny, sportowy styl. Czyli dżinsy, bluza z kapturem i buty sportowe. W pracy czasami może być bardziej formalnie w garniturze, ale staram się tego unikać. Moje ulubione kolory to granatowy, pomarańczowy, czarny i zielony.

Napisany przez agnes-lange
Cześć,

więc mój mąż nosi wiele rzeczy z Asos, Topshop, RiverIsland. To głównie angielskie marki. Ale zawsze można znaleźć super okazje w TK MAXX

Napisany przez EngelMarco
TK Maxx jest naprawdę dobry! Po prostu straszny sklep haha. Przynajmniej tutaj u nas. Tylko odważam się wejść tam w ciągu tygodnia rano!
Czasami też lubię chodzić do Zary, ale tam to naprawdę loteria.

Napisany przez maestro
Mój przyjaciel kupuje rzeczy sam, ale ja wolę elegancko-sportowy styl

Napisany przez Agio
*hippen

Nie wiem. Sportowy pasuje. Ale nigdy zbyt swobodny.

Napisany przez ManfredL
Sprawdzałeś już na Zalando itp.?

Napisany przez Forecaste
Moda plus size nie jest dla mnie. Myślę, że jestem typowym mężczyzną. Prawie zawsze kupuję rzeczy z Esprita. Tam rozmiary zawsze pasują. Wchodzę do sklepu, patrzę co mi się podoba i zazwyczaj nawet nie muszę przymierzać, bo zawsze pasuje, jeśli jest dostępny mój rozmiar. W przypadku zakupów online jest to oczywiście również zaleta. W przeciwieństwie do slogana Zalando, nienawidzę wymieniać i odsyłać.

Napisany przez jebere
Dziękujemy za wszystkie dodatki, ale udało nam się znaleźć to, czego szukaliśmy

Napisany przez Jehan
Dlaczego Twój żołądek przewraca się na myśl o tym pytaniu? Czy Waszymi przyjaciółmi są lalki, które można przebierać tak, jak się chce?

Ależ ludzie, jak można na to pozwalać?

Napisany przez BakedBean
Zazwyczaj ubieram się sam, noszę eleganckie ubranie, najczęściej koszulę i sweter oraz dopasowane spodnie.

Napisany przez Macca
Szukam swoich ubrań zazwyczaj sam! Oczywiście, nie zaszkodzi, jeśli dziewczyna też coś powie, ale zazwyczaj i tak nigdy się nie zgadzamy - przynajmniej pod względem stylu ubierania. Ale znam wystarczającą ilość osób, gdzie bardziej lub mniej to kobieta wybiera ubrania. Ma to mniej wspólnego z tym, że się na to godzą, a bardziej z tym, że są po prostu zbyt leniwe, jest im to obojętne albo po prostu nie są w stanie sobie poradzić samodzielnie!

Napisany przez JanLopse
Sprawdźcie Outlet w Roermond

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata