Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Budowa zespołu OneCoin w 2016 roku.

Napisany przez DanOne
Post został usunięty przez moderatora

Napisany przez Mirko
Cześć DanOne, po przeczytaniu kilku stron internetowych mam pytanie dotyczące wypłaty późniejszych wygranych. Przy mniejszych pakietach mogę wypłacić maksymalnie 12€ dziennie. Oznacza to, że muszę sprzedać 2 Onecionsy po 6€ każdy z zysku i zapłacić 15€ opłaty za każde przelewanie. Oznacza to stratę 3€. Co źle zrozumiałem? Wiele pozdrowień

Napisany przez DanOne
Możesz sprzedać OneCoins w zależności od pakietu tylko w ograniczonej ilości, to prawda. Tak będzie do czasu wejścia OneCoin na giełdę. Wtedy wszystkie OneCoiny będą swobodnie dostępne do sprzedaży i nie będzie już żadnego limitu.
Jeśli zdecydujesz się zbudować zespół i otrzymywać prowizję, możesz wypłacić nawet do 35 000€ tygodniowo bez problemu już teraz!
Mam nadzieję, że mogłem Ci pomóc.
A jeśli masz jeszcze jakieś pytania, możesz śmiało napisać do mnie mailowo: pikstaff@gmx.de

Napisany przez Cici
Czy teraz promujecie OneCoiny w zespole, tak?

Podsumowując powyższe: OneCoiny nie są open source, nie można ich osobiście wydobywać, są inflacyjne, są zarządzane centralnie, mają ograniczoną możliwość handlu i nie posiadają swobodnej formacji ceny. Więc, w zasadzie jest to jak Bitcoin, z którego usunięto wszystkie pozytywne cechy i nadano mu zupełnie nieprzejrzysty, hierarchiczny system użytkowników (tutaj powinny zadzwonić wszystkie alarmy). Zresztą, jaka była korzyść z OneCoinów?

Napisany przez DanOne
W przypadku Bitcoina wtedy było zdecydowanie wystarczająco dużo przeciwników i złych mówców, a mimo to ta sprawa przebiła sufit.
OneCoin jest jeszcze na samym początku, a będzie swobodnie handlowany w najbliższym czasie. Osoba, która zainwestuje w OneCoin, nie powinna podchodzić do tego z ambicją sprzedania swoich monet od razu, lecz zbudować sieć, aby utrzymać OneCoin na dłuższą metę.
Przewaga polega na tym, że OneCoin nie jest anonimowy, lecz można go śledzić, co jest istotne dla większości ludzi.
Bitcoin przynosił korzyść głównie przestępcom, którzy teraz mogą spokojnie prowadzić interesy w Darknecie za pomocą Bitcoina.
Co zresztą także doprowadziło do gwałtownego spadku kursu Bitcoina.
Nikt nie jest zmuszany do uczestnictwa w tym, jednak mogę tylko polecić zainwestowanie niewielkiej kwoty, która nie będzie bolała.
Jeśli okazuje się, że wszystko na koniec dnia okazuje się oszustwem, to jest to irytujące, ale nie bolesne.
Lepiej niż stracić szansę, jak 7 lat temu. Ale każdy musi to ocenić sam!

Napisany przez Cici

Zaletą jest zdecydowanie to, że Onecoin nie jest anonimowy, ale można go śledzić, co jest ważne dla większości ludzi.

Naprawdę? Moje doświadczenie jest dokładnie przeciwne, dla wielu pseudonimowość Bitcoina nie jest nawet wystarczająca. Kto chce wysyłać pieniądze w sposób całkowicie śledzalny, może również skorzystać z przelewów bankowych.

Jeśli na końcu dnia okazuje się, że wszystko to było oszustwem, jest to irytujące, ale nie bolesne.

Ojej! Nawet nie zaprzeczysz, że to mogło być oszustwo. A może to był sygnał ostrzegawczy?

Napisany przez DanOne
Oczywiście dla przestępców jest wspaniale, jeśli wszystko jest anonimowe... ale myślę, że większość ludzi chciałaby wiedzieć, gdzie trafia ich pieniądz.
I nie zalecam nikomu zadłużania się, aby uczestniczyć w OneCoin. Nie należę do zarządu i oczywiście nie mogę powiedzieć, czy to wszystko to oszuści czy nie. Mogę tylko powiedzieć za siebie, że podjęłam ten krok, inwestując kwotę, która nie zaszkodzi mi, jeśli ją stracę, i wszystko działało świetnie. Wpłacanie nie stanowiło problemu, miały miejsce podziały, prowizje mogę łatwo przelać na konto itp.
Więc ja widzę to jako szansę i mam nadzieję, że będzie tak samo jak z Bitcoinem. Dlatego mówię, że lepiej spróbować niż później żałować, ale oczywiście każdy musi to ocenić samodzielnie.
Ja po prostu nie zawsze widzę wszystko w czarnych barwach... bo wcześniej też były te wszystkie krytyki i potem wszyscy żałowali, gdy Bitcoin został uznany. Nie chcę popełnić takiego błędu, wolę stracić 500€, aczkolwiek tak naprawdę nie tracę, bo przecież z prowizji zwróciłam już moją inwestycję.

Napisany przez Mirko
Cześć Danone, niestety nadal nie jest dla mnie jasne. Każda wypłata przelewu kosztuje 15€, jeśli mogę wypłacić tylko 12€ dziennie, to zawsze tracę 3€. Dodatkowo istnieje ograniczenie wypłaty w wysokości 1,5% wartości pakietu. Czyli w przypadku pakietu startowego jest to 1,5€. Ponadto prowizje są zaksięgowane tylko częściowo na konto gotówkowe. Jak to pasuje do wysokich zysków, do których chyba nie mam dostępu? Pozdrowienia

Napisany przez DanOne
Mirko,
limit dotyczy tylko czasu przed debiutem na giełdzie. Kiedy kupujesz Onecoins, warto zostawić je na razie i nie sprzedawać od razu, ponieważ powinieneś oczekiwać wzrostu wartości. Powiedzmy, że teraz kupujesz Onecoins za 5,65, a za rok są one warte 100€ i jeśli tak się stanie, to Onecoin jest również na giełdzie, wtedy sprzedajesz wszystko. wtedy nie ma już limitów.
Więc na szybkie pieniądze teraz to nic, chyba że chcesz rekrutować ludzi i budować zespół, jak większość robi. Wtedy otrzymasz prowizje do 4. pokolenia.
Oznacza to, że rekrutujesz 2 osoby, które z kolei rekrutują po 2, które z kolei znowu rekrutują po 2... i zarabiasz na wszystkich, jeśli kupujesz odpowiedni pakiet lub dokonujesz aktualizacji.
Szybko możesz zdobyć kilka tysięcy euro... a jeśli tylko 60% trafi do cashaccount, to wystarczy, aby zapewnić sobie 1000 euro tygodniowo.
Pozostałe 40% trafia do konta transakcyjnego i ponownie są zamieniane na tokeny, z których znowu możesz kupować Onecoins.

Konkluzja: Kupuj Onecoins, zostaw je i czekaj na debiut na giełdzie! Jeśli chcesz zarabiać bez ograniczeń, zbuduj zespół... znajomych, blogi, media społecznościowe itp. i zauważysz, że to idzie błyskawicznie, a twoja lewa i prawa noga się zapełniają.

Napisany przez Cici

Załóżmy, że teraz kupujesz OneCoiny za 5,65 euro, a za rok będą one warte 100 euro, a jeśli tak będzie, to OneCoin będzie również na giełdzie, i wtedy sprzedasz wszystko.

Mam nadzieję, że inni nie wpadną na ten sam pomysł. Jeśli na giełdzie będą tylko sprzedawcy, to może być trudno osiągnąć wartość 100 euro.

Napisany przez Mirko
Cześć Danone,

Dziękuję za odpowiedź, niestety nie odnosi się ona do dzisiejszej sytuacji (bez giełdy). Co sądzisz o
1,5% ograniczeniu, dziennym limicie wypłaty w wysokości 12€ przy opłatach wypłaty w wysokości 15€ za pakiet startowy?
Pozdrowienia

Napisany przez dogfight76
I na początek trzeba najpierw kupić 2,1 mld OneCoinów na giełdzie.
Jeśli się weźmie pod uwagę, że możliwe jest kupowanie OC od września 2014, a teraz, w kwietniu 2016, jest na poziomie około 600 mln..... kiedy ma się osiągnąć te 2,1 mld??

Pozdrowienia

Napisany przez orderianer

Czy teraz robicie reklamę dla OneCoins w zespole, tak?

Podsumowując to powyżej: OneCoins nie są oprogramowaniem open source, nie można ich osobiście wydobywać, są inflacyjne, zarządzane centralnie, handel ograniczony i bez wolnego kształtowania cen. Czyli praktycznie jak Bitcoin, z którego usunięto wszystkie pozytywne cechy i nałożono zupełnie nieprzejrzysty, hierarchiczny system użytkowników (w tej kwestii powinny dzwonić wszystkie alarmy). Jaki był znowu zysk z OneCoin?

Dokładnie tak: należy zachować najwyższą ostrożność!

Napisany przez DanOne
dogfight76
Koniecznie musi być wyprodukowane tylko 60% z 2,1 miliarda monet, a następnie trafia na giełdę, gdzie OneCoin staje się wolnopłynny, podobnie jak Bitcoin.
Tak dynamiczny wzrost w tak krótkim czasie nawet Bitcoin nie może udowodnić. Szacuje się, że w 2017 roku znajdzie się na giełdzie, a do tego czasu cena OneCoina wyniesie około 70-100 euro.
Jest to podobne do handlu akcjami, trzeba mieć trochę cierpliwości, ale ta cierpliwość może się wyjątkowo opłacać, jak w przypadku Bitcoina. Wtedy również było wystarczająco dużo osób, które to demonizowały, i tylko 380 Niemców odważyło się wtedy zainwestować. Więc nie daj się zmylić i zainwestuj kwotę, która w przypadku ewentualnej straty nie zaszkodzi, i zacznij działać z Onecoinem.

Tutaj możesz się zarejestrować za darmo:
https://www.onecoin.eu/signup/DanLue89

Więc szybkie rozpoczęcie jest opłacalne, ponieważ obecnie cena OneCoina wynosi 5,65 euro.

Napisany przez Cici

Tak szacunkowo w 2017 roku OneCoin trafi na giełdę, a do tego czasu cena jednego OneCoina wyniesie około 70-100€.

Skąd wiesz? Czy potrafisz przewidzieć przyszłość? Jeśli cena rzeczywiście będzie wynosić tyle, jak sugerujesz, to żaden z nas nie będzie wiedział, gdzie faktycznie się ustali, albo proces kształtowania ceny nie jest tak swobodny, jak twierdzisz. Nadal nie jest dla mnie jasne, skąd nagle mają się wziąć wszyscy kupujący, skoro już teraz wielu czeka na swoje zyski.

Napisany przez Cici
Dwuznaczna kryptowaluta OneCoin może pochłonąć pieniądze inwestorów
Po tym, jak kilka europejskich organów ostrzegło w zeszłym roku przed OneCoin, w tym także austriacki nadzór nad rynkiem finansowym (FMA), niemiecka siostrzana organizacja BaFin teraz wzięła sprawy w swoje ręce. Zabroniła niemieckiej działalności strukturalnej IMS inwestowania z inwestorami w OneCoiny. [...]
Kryptowalutą można było handlować, chociaż tylko w niewielkiej ilości, na wewnętrznej platformie xcoinx.com. Jednak ta platforma jest offline od tygodni. Oficjalny powód: Strona jest modernizowana.
Zamiast obiecanych 70-100 euro za monetę, teraz można tylko z trwogą zastanawiać się, czy w ogóle odzyska się pieniądze...

Napisany przez Gell
Szczegółowe informacje tutaj:
https://www.gerlachreport.com/news/on...lionen-skandal
i
https://www.gerlachreport.com/news/on...vin-und-chiara
https://www.gerlachreport.com/news/ke...al-vorbestraft
https://www.gerlachreport.com/news/on...-aus-suedtirol
https://www.gerlachreport.com/news/on...ie-zwangsjacke
Oczywiście

Napisany przez gardenha
Jeśli dobrze rozumiem DanOnea tutaj, jest on przekonany do OneCoin i inwestuje w niego. Nie próbuje jednak nikogo zmuszać do inwestowania w tę walutę, ponieważ sam nie jest w stanie określić, czy może to być oszustwo.

Jednakże to, co promuje, to program partnerski OneCoin. Poprzez to, że ludzie na forum klikają w jego link i zapisują się do programu partnerskiego lub sieci marketingowej (MLM) OC, prowizje uzyskiwane przez nowych partnerów reklamowych także trafiają do jego puli (1. generacja).

DanOne chce więc zachęcić ludzi do reklamowania potencjalnie nieuczciwego biznesu, aby samemu czerpać prowizje.

Jeśli ktoś zastanawia się nad rozpoczęciem działalności w branży reklamowej lub marketingu sieciowym, powinien poszukać innego systemu --> NIEUCZCIWY. Więc trzymajcie się z daleka!

Napisany przez Gell
Aktualny stan rzeczy na temat:
https://www.sueddeutsche.de/wirtschaf...geld-1.3497604
Gell

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata