Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Alternatywa dla Auxmoney? W przeciwnym razie następny miesiąc może być bardzo głodny :)

Napisany przez Horrorlon
Hej wszystkim,

tytuł jest może nieco dramatyczny, ale ogólnie rzecz biorąc odpowiada to prawdzie. Mam następującą sytuację: Do 1.8 byłem studentem, a od 2.8 jestem zarejestrowany jako osoba poszukująca pracy. Dlatego otrzymuję zasiłek dla bezrobotnych. Ponieważ pracowałem w Szwajcarii, zarabiałem 1659 euro miesięcznie. Niestety mam saldo na moim koncie bankowym w wysokości 1945 euro, ponieważ kupiłem auto cztery miesiące temu. Właściwie już od 1.7 miałem obiecaną pracę, która pozwoliłaby mi spokojnie spłacić zadłużenie, niestety nie udało się i teraz stanąłem w obliczu problemu. Mam już zaciągnięty kredyt w Auxmoney. Spłacam właśnie czwartą ratę. Na początku powiedziano mi, że muszę spłacić co najmniej 6 rat na czas, aby zwiększyć kredyt lub wziąć drugi. Moim problemem jest to, że bank zamknął mi konto. Oznacza to, że jeśli do 1.9 nie powiem im, w jaki sposób zamierzam spłacić 1945 euro, zasiłek dla bezrobotnych w wysokości 1659 euro zostanie zatrzymany, co na miesiąc stworzy dla mnie ogromny problem.

Czy istnieje jeszcze inny dostawca, podobny do Auxmoney, który szybko, łatwo i solidnie udzieli kredytu również osobom obecnie bez zatrudnienia. Miesięczne zarobki w wysokości 1659 euro mogę udowodnić. Za 5 dni mam również rozmowę kwalifikacyjną, czyli od 1.10 możliwe zatrudnienie. Niestety, jak pewnie wiecie, na razie to nie za wiele pomaga. Będę bardzo wdzięczny, jeśli pokażecie mi alternatywę dla Auxmoney LUB sposób na zwiększenie kredytu w Auxmoney / wzięcie drugiego kredytu w wysokości 3500 euro po spłaceniu tylko 4 rat.

Bardzo Wam dziękuję
pozdrowienia

Re: Alternatywa dla Auxmoney? W przeciwnym razie następny miesiąc może być bardzo głodny :)

Napisany przez xlarge
Sprzedać/zastawić samochód/rzeczy wartościowe?
Zapytać Arge o kredyt?
Zająć się jedzeniem w Tafel/Kuchnia dla ubogich.
Zbierać butelki/opakowania zwrotne?
Zapytać rodziców/przyjaciół/rodziny?

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Chciałbym otworzyć nowe konto w innym banku i jak najszybciej przekierować pieniądze.
W celu dalszego postępowania polecam:
www.forum-schuldnerberatung.de

Napisany przez Horrorlon
Mam pracę od 1.11, która jest bardzo dobrze płatna, w 99%. Mogę więc szybko spłacić pożyczone pieniądze. Chodzi mi tylko o przetrwanie najbliższych dwóch miesięcy. Czy istnieje naprawdę jakaś alternatywa dla Auxmoney? Czy moze krótkoterminowy kredyt na zaledwie 3 miesiące? Naprawdę bardzo by mi to pomogło. Pozdrawiam

Napisany przez hanes
Czy są dziś dostępne jakieś oferty pracy w AA?

Napisany przez hanes
ps:
dostaniesz gotówkę w gotówce do ręki.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Jeśli wszystko się uda z pracą, to na pewno jest okres próbny, prawda?
kredyt ratalny w okresie próbnym moim zdaniem nie jest możliwy.
kredyt hipoteczny w okresie próbnym tak, ale tylko jeśli ma się już trzy wypłaty, co tutaj jest zupełnie nieistotne.
Dzisiaj jest 01.09.
Ciekawi mnie, czy autor wątku dostał szybkie rozwiązanie?

Napisany przez Batman_BU
istnieją progi ochronne przed zajęciem komorniczym. Dlatego bank ma problem, jeśli założysz konto gdzie indziej i przekazujesz na nie świadczenia z ALG. Jeśli dobrze pamiętam, bank nie może w danym okresie zaliczyć świadczeń socjalnych do debetu. Możesz więc od razu wypłacić pieniądze po otrzymaniu świadczenia. Sprawdź to w Google.
Porozmawiaj z nimi. Wyjaśnij bankowi, co się dzieje i poproś o plan spłaty debetu lub w razie potrzeby o krótkoterminowy kredyt ratalny.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata