Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Dzienny obrót na Wall Street.

Napisany przez Vermittler
Dobry wieczór...

Mała zabawa w odgadywanie, bo sam byłem kompletnie chybiony i teraz się zastanawiam, czy inni też się tak mylą.

Ile według was wynosi dzienny obrót na Wall Street?

Jestem ciekawy wasze oszacowania i mam nadzieję, że nikt nie odpowie nudno faktami z Google.

Pozdrowienia

Napisany przez Malapascua

dobry wieczór...
mała zabawa polegająca na odgadywaniu, ponieważ sam totalnie się pomyliłem i teraz zastanawiam się, czy inni też tak się mylą.
ile według was wynosi dzienny obrót na Wall Street?
jestem ciekawy wasze szacunki i mam nadzieję, że nikt nie odpowie nudnymi faktami z Google.
pozdrowienia

O co dokładnie chodzi z Umsatz? O obrót spółki giełdowej?
Prawdopodobnie chodzi ci o wolumen obrotu?
Zabawne, jak znacznie różnią się od siebie niemiecki i angielski artykuł na Wikipedii. W niemieckim mowa o około 8 miliardach, w angielskim o 200 miliardach (169 miliardach w 2013 roku). DESTATIS mówi o 62 miliardach :-)
Które dane są właściwe?

Napisany przez Lars04
Śmieszne, jak zdecydowanie niemiecki i angielski artykuł na Wikipedii się wzajemnie zaprzeczają. W języku niemieckim mówią o około 8 miliardach, a w angielskim o 200 miliardach (169 miliardach w 2013 roku). DESTATIS podaje liczbę 62 miliardów :-)

Myślę, że powinieneś zapytać Wiki, co oznacza dla nich gra polegająca na zgadywaniu? PORAŻKA

Napisany przez Lelanna
Nie mam pojęcia, co to ma wspólnego z odgadywaniem... myślę, że nawet nie zbliżyłbym się do biliona

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata