- pt kwie 19, 2019 5:36 pm
Cześć,
nazywam się Peter Olsen, mam 17 lat i obecnie mieszkam z moimi rodzicami. Moim zamiarem jest pożyczenie od Ciebie 1000 euro, aby zwrócić Ci 1100 euro, co pozwoliłoby Ci zarobić 100 euro. Abyś mógł lepiej zrozumieć moją sytuację, przedstawiam krótki opis.
Jakiś czas temu zająłem się biznesem e-commerce i szybko zdałem sobie sprawę, że poprzez wzięcie kredytu mogę osiągnąć większe zyski i szybciej zbudować sklep internetowy. Niestety, ponieważ, jak już wspomniałem, nie jestem pełnoletni, tradycyjne banki odmawiają mi udzielenia kredytu.
Obecnie pracuję obok szkoły w restauracji i zarabiam około 200 euro miesięcznie (latem 300 euro+). Ponieważ nadal mieszkam z rodzicami, otrzymuję 200 euro zasiłku na dziecko miesięcznie i niedawno zrezygnowałem z członkostwa w klubie sportowym, aby skupić się całkowicie na moich finansach i dalszej edukacji. Moje stałe wydatki w przeciętnie wynoszą zero.
Planuję spłatę kredytu w ciągu 11 miesięcy (100 euro miesięcznie). W razie potrzeby mogę dostarczyć Ci potwierdzenie zatrudnienia.