Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie poszukiwany kredyt w kwocie 9500.

Napisany przez Isa1979
Szukam pilnie poważnej pożyczki w wysokości 9500 euro bez kosztów wstępnych. Poprzez osobę, która potrzebowała mojej pomocy, znalazłem się w kryzysie finansowym... Bank nic nie daje, a jeśli już coś daje, to zajmuje to wieki... Następnie mój były pracodawca nie wypłacił wynagrodzenia. To jest dość zniechęcające... Nie prosiłbym, gdyby nie była to pilna sprawa... Do tej pory nie miałem długów. Jestem zatrudniony na stałe, uczciwy spłacający. Zwrócę pieniądze w ciągu pół roku. Proszę, kto może, niech pomaga uczciwie. Dziękuję z całego serca.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć Isa1979, Nie masz zadłużeń i masz pracę na stałe? Jaka jest Twoja miesięczna pensja netto?

Napisany przez 2utopus
Jak wygląda sprawa okresu próbnego? Nigdy nie masz karty kredytowej/debetowej na koncie ani umowy na telefon komórkowy? Być może warto sprawdzić raport kredytowy w Schufa? Jeśli stary pracodawca nie płaci, warto rozważyć postępowanie związanego z nakazem zapłaty.

Napisany przez Isa1979
1171, ale teraz mam takie, które muszą odejść, poręczyłem i podpisałem się za kogoś.

Napisany przez Isa1979
Jestem już od jakiegoś czasu w moim nowym miejscu pracy, płacą oni terminowo, wszystko to procesowanie wezwań mi trwa zbyt długo, jeśli nie ma nic do odebrania, to jest się bezradnym. Tak jak powiedziałem, muszę spłacić tę kwotę w poniedziałek, przynajmniej wtedy będę wolny od długów.

Napisany przez 2utopus
Jeśli pożyczysz sobie 9500€, to nie oznacza, że pozbywasz się swoich długów - po prostu będziesz miał je u kogoś innego.

Napisany przez Isa1979
To wiem, ale w ten sposób mogę znowu spokojnie spać i płacić miesięczne raty. Chętnie płacę wysokie odsetki, ważne, że mogę sobie na to pozwolić.

Napisany przez 2utopus
Przy miesięcznych zarobkach w wysokości 1171€ możliwe, że znajdujesz się poniżej progu zajęcia egzekucyjnego - oczywiście zależy to od twojej sytuacji. Ile możesz miesięcznie zapłacić?

Napisany przez Isa1979
W każdym razie chciałbym to szybko spłacić, 500 euro miesięcznie

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Więc dlaczego nie zaproponować 500 EUR obecnemu wierzycielowi?

Napisany przez Isa1979
To niestety nie działa, wszystko już przetestowałem, jak już wspomniałem, bardzo mnie oszukano i teraz muszę to naprawiać.

Napisany przez rheingeist
Z jakiego miasta pochodzisz

Napisany przez Isa1979
W pobliżu Koblenz

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata