Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Handel na rynku Forex

Napisany przez AlbertinBW
Witajcie Jak powszechnie wiadomo, większość traderów detalicznych traci swoje pieniądze na rynkach finansowych... na rzecz instytucji. Ponad rok temu poznałem niemieckiego, zajmującego się wymianą walut, który działa w tej branży od 20 lat. Początkowo pracował jako broker w Refco Inc., bezpośrednio na giełdzie w Nowym Jorku, a następnie jako trader w UBS AG w Zurychu. Od 2003 roku zajmuje się tylko i wyłącznie handlem na własny rachunek oraz dla znajomych. Zawsze uważałem, że nie ma rynku finansowego, na którym możliwości byłyby większe niż na rynku walutowym, ale jak prawie wszyscy, przegrałem w tym grze. Od pewnego czasu dokonuje transakcji dla mnie na koncie w Interactive Brokers w ramach ich programu Friends and Family. Codziennie jestem z tym dealerem walutowym w kontakcie przez Skype i od dwóch tygodni dokonuję jego transakcji również na koncie demo Meta 4 na icmarkets.com z mojego biura. Porównując to z tym, co oferują banki lub jakieś ubezpieczenia, to średnio i długoterminowo nie ma porównania. Wyślę każdemu, kto tego zażyczy, tzw. login inwestora, gdzie można śledzić wszystkie transakcje w czasie rzeczywistym i tym samym obserwować wszystkie transakcje w rzeczywistym i nieprzekłamanym środowisku transakcyjnym. Żadnych wyników z przeszłości, tylko wszystko w czasie rzeczywistym. Nie podaję żadnych informacji na temat potencjalnej zyskowności i ryzyka, pozostawiam to samej wydajności. Jedynie mogę powiedzieć coś na temat ryzyka, a mianowicie, że nie ma się bezsennych nocy. Każdy może sam zdecydować, czy jest to potencjalna alternatywa dla wszystkiego, co dotychczas znał.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata