Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: pyta bank Degussa pracodawcę

Napisany przez kurzefrage
Cześć, potrzebuję waszej pomocy i doświadczenia: Chciałbym wziąć [url]kredyt[/url] w Degussa Bank na kwotę 25 000 [url]euro[/url]. Wstępna weryfikacja poszła świetnie, nawet dostałbym więcej pieniędzy, niż pierwotnie chciałem. Kontakt z obsługą klienta również był super, ogólnie wszystko wygląda dobrze. Teraz mam dokumenty kredytowe i muszę upoważnić bank do pozyskania informacji od mojego pracodawcy. Nie chcę, żeby mój pracodawca lub panie z działu kadr się o tym dowiedziały, bo uważam, że mojemu pracodawcy absolutnie nic do tego, że biorę [url]kredyt[/url]. Wiecie może, czy rzeczywiście pytają pracodawcę, czy ten punkt jest bardziej formalnością? Jakie są wasze doświadczenia w tym zakresie?

Nikt nie może pomóc?

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć kurzefrage, to zależy tylko od banku, czy będzie pytanie pracodawcy, czy nie.
Jednak wiele banków decyduje się na pytanie pracodawcy.
W dziedzinie finansowania nieruchomości jest czasami normą, że bank dzwoni do pracodawcy.
Ponieważ odpisy z pensji niestety są wciąż fałszowane.
Dlatego w razie wątpliwości bank po prostu zadaje krótkie pytanie.

Dziękuję za informację. Czy istnieją banki, które nie znane są z pytania pracodawcy o to i nie zawierają tej klauzuli w umowie?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata