Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwany kredyt prywatny w wysokości 10.800€.

Napisany przez WWLAT
Cześć, szukam kogoś, kto mógłby pożyczyć mi 10 800 €. Jestem również gotowy poddać się weryfikacji w Biurze Informacji Kredytowej, jeśli to konieczne. Posiadam regularne dochody, które mogę udowodnić za pomocą wyciągów bankowych. Sądzę, że warunki dotyczące odsetek, okresu kredytowania, miesięcznej raty itp. powinny być omówione prywatnie, ale dla mnie osobiście najlepszym rozwiązaniem byłoby rozłożenie spłaty na 48-60 miesięcy przy miesięcznej racie od 200 do 300 €. Mam nadzieję, że ktoś zobaczy ten post i potraktuje go poważnie. Potrzebne są środki finansowe do spłaty dwóch osobnych rat, aby uregulować całą kwotę wobec jednej osoby i pozostałe pieniądze mogłyby być wykorzystane dowolnie, choć mogę to także bardziej szczegółowo wyjaśnić. Mam nadzieję, że ktoś się zgłosi, proszę jednak bez komentarzy w stylu Dlaczego po prostu nie oszczędzasz? lub Jeśli możesz spłacać raty, to dlaczego chcesz je uregulować i wziąć nowy kredyt czy podobnych. Mam swoje powody, które mogę wyjaśnić prywatnie, poza tym moje dane w Biurze Informacji Kredytowej są czyste, ponieważ nie posiadam negatywnych wpisów.

Napisany przez hanes
Wszystko jasne, więc nic nie stoi na przeszkodzie, żeby uzyskać kredyt bankowy....

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Tak, na pewno otrzymasz pożądany kredyt w banku.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Cześć WWLAT, nikt tutaj nie traktuje kwoty poważnie. Jeśli Twoje Schufa jest w porządku, to nie ma przeszkód dla zwykłego kredytu ratalnego. Bank domowy czy portal kredytów ratalnych. Posiadasz nieruchomość? W takim razie można sprawdzić, czy można coś zorganizować.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata