Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Po roku Dieselgate wciąż pozostaje wiele pytań bez odpowiedzi. Zdrowie obywateli nigdy nie powinno być narażane na szwank w imię interesów gospodarczych! Wystawianie zdrowia wszystkich na ryzyko nie jest błahostką. Dlatego skandal związany z emisjami spalin musi zostać szybko i dokładnie wyjaśniony, aby zapewnić ochronę dla nas wszystkich.

Re: Rejestr skarg - Grupa powództw zbiorowych - Centrum Ochrony Konsumenta / VW

Napisany przez volltilger
Cześć, oto link do rejestru skarg związanych z pozwem zbiorowym o odszkodowanie dla klientów VW, Skody i Seata dotkniętych oszustwem związanym z emisją spalin od Verbraucherzentrale wobec VW:

https://www.bundesjustizamt.de/DE/Th...agen_node.html

Czy ktoś już się zarejestrował i otrzymał informację zwrotną od nich w sprawie rejestracji? Ja wciąż czekam na potwierdzenie... jestem ciekaw, co i kiedy z tego wyniknie.

To było pomyłka biurowa, otrzymałem potwierdzenie poprawnej rejestracji!

To się rusza... VW właśnie przerwał negocjacje ugodowe z organizacją konsumencką, VW zaproponował 832 mln € rekompensaty, na tym się dogadano, niestety nie udało się osiągnąć porozumienia w sprawie żądanych przez prawników organizacji konsumenckich honorariów w wysokości 50 mln €... Teraz prawdopodobnie każdemu uczestnikowi postępowania zostanie złożona indywidualna oferta ugodowa za pośrednictwem usługodawcy, którą otrzyma on na wypłatę po wycofaniu pozwu w sposób krótkoterminowy. Będę się temu przypatrywać, biorąc pod uwagę żądanie honorarium, najchętniej bym zwymiotował, kto tam znowu świetnie zarabia dzięki podatkom?

sorry, całkowicie przespałem: Temat załatwiony, porównaliśmy się i otrzymaliśmy 3845 € za Superba, dla mnie w porządku i odpowiada to mniej więcej kwocie, jaką zażądałbym w prywatnym pozwie. Relatywnie bezstresowo i szybko załatwione. Następny samochód będzie znów spalinowy, ale prawdopodobnie japoński lub koreański, nigdy więcej pojazdu od niemieckich koncernów i ich udziałów / marek. Kiedyś miałem Honda Accord jako student, byłem bardzo zadowolony.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata