Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Szukam długopisu dla osób piszących dużo.

Napisany przez Dante
Chociaż może to wyglądać jak typowy wątek, w którym celem jest umieszczenie w odpowiedzi na mój post otwierający linki reklamowe, to tak naprawdę jestem poważny jeśli chodzi o ten temat.Ponieważ w przyszłym roku zaczynam studia, poszukuję odpowiedniego pióra/długopisu na studia. Do tej pory w przygotowaniach przez ostatnie lata oraz przy pisaniu skryptu książki używałem pióra Frixion. Choć miło jest, że można tym praktycznie wywierać napisane słowa, ponieważ atrament jest wrażliwy na ciepło, to jednak po pewnym czasie pisania ten długopis sprawia ból w dłoni. Zachowanie podczas pisania jest w porządku, ale nadal nie satysfakcjonujące. Co jednak szczególnie mi przeszkadza, to kosztowne wkłady. 3 sztuki za 6,99€ i również nie trzymają zbyt długo. Owszem, są tańsze wkłady od firm trzecich w dużym opakowaniu, ale przynoszą one swoje własne problemy.Jestem skłonny wydać trochę więcej pieniędzy na dobre pióro, którego zamierzam intensywnie używać przez wiele lat, ale nie powinno to być coś tak absurdalnego jak pióro Hermesa za 655€. Ponieważ na pewno jest tutaj wielu użytkowników forum, którzy w swojej zawodowej pracy potrzebują dobrych piór, liczę na kilka porad.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata