Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Neobroker

Napisany przez Maybe
Cześć,

którego Neobrokera polecilibyście, uważacie za dobrego lub sami używacie?
Co sądzicie o Pepperstone albo czy mieliście doświadczenie z nimi, czy to jest bezpieczny broker?

W Google znajdziesz również Scalable, Flatex, Trade Republic, Zerobroker, Smartbroker lub Libertex.

Napisany przez 2titan1981
to zależy od tego, co chcesz zrobić z depozytem. To, co chcesz zrobić, czy to działa i czy jest wygodne, tak jak potrzebujesz. możesz zadać sobie to pytanie najlepiej samodzielnie.
# Czy możesz zrobić to, co chcesz zrobić? tak czy nie?
# jeśli możesz zrobić to, co chcesz, czy jest to kosztowo korzystne w porównaniu z rynkiem? tak czy nie
# Czy przeczytałeś i zrozumiałeś regulaminy i zasady dotyczące zysku i straty?
# Jakie obawy/wiedzę masz na temat tego, czy jest to bezpieczne, czy niebezpieczne?

Jak z pewnością zauważyłeś, prawdopodobnie będzie on zaliczany do egzotycznych, bo nie jest powszechnie znany.
Dlaczego więc zaczynać od egzotycznego produktu jako początkujący, skoro najpierw trzeba poznać podstawy?

Napisany przez Maybe
Dziękuję najpierw za Twoją odpowiedź.
Tak, masz rację, to zależy od tego, co chcesz zrobić.
Chciałbym trochę zająć się daytradingiem. Nie wiem, czy kiedykolwiek słyszeliście o systemie BullPower Template lub mieliście z nim doświadczenie?

Szukam więc brokera, niestety jest ich dość dużo....
Wiem również, że temat daytradingu nie jest łatwy i wielu w nim traci pieniądze....
Myślałem o rozpoczęciu od konta demo, a następnie być może więcej.
Liczyłem, że ktoś ma już doświadczenie w tym obszarze.

Napisany przez 2titan1981
Tutaj raczej nie znajdziesz graczy. Ale za to ludzi, którzy chcą pomnożyć swoje pieniądze w dłuższej perspektywie. Dla początkujących daytraderów praktycznie zawsze kończy się to utratą zainwestowanego kapitału.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata