Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Pilnie 50 do maksymalnie 100 euro do najpóźniej 09.07.2023.

Napisany przez Andrio88
Cześć drodzy ludzie, bardzo ucieszyłbym się, gdyby ktoś mógł mi pożyczyć od 50 do maksymalnie 100 euro. Czekam na swoje pieniądze i niestety mam tylko 1,20 euro. Mam PayPal, mogę podać także numer konta bankowego, a także moje dokumenty i adres, aby zapewnić pewność. Jeśli jest to konieczne, mogę również podpisać pisemną umowę pożyczki.

Napisany przez 2titan1981
titan1981 pisze:
1. Ustalenie raty z wierzycielem
2. Wykorzystanie oszczędności
3. Wykorzystanie debetu
4. Zapytanie banku o kredyt
5. Poproszenie krewnych
6. Poproszenie przyjaciół
7. Zastawienie przedmiotów o wartości w lombardzie, które komornik nie może zająć
8. Podjęcie dodatkowej pracy za 450 do 520 euro
9. Maksymalizacja dochodów (krwiodawstwo, ogłoszenia itp.)
10. Skorzystanie z poradnictwa dla dłużników

Nie ma innej drogi, a każda próba otwarcia nowego tematu bez odpowiedzi na te pytania pokazuje, że osoba ta nie jest skłonna udzielić właściwych informacji i w żadnym wypadku nie otrzyma kredytu. kredyt można otrzymać tylko na podstawie zabezpieczeń, które kredytodawca może łatwo zrealizować.
Weksle, umowy, dowody tożsamości, poręczenia, itp. nie są uznawane za zabezpieczenia łatwe do zrealizowania.

Każdy, kto nie chce być wrzucany do jednego worka, może zrobić pierwszy krok i odpowiedzieć na te 10 punktów, a następnie pokazać swoje zabezpieczenia, które można zrealizować. Mienie rzeczowe jest zazwyczaj zabezpieczane maksymalnie do 50% wartości rzeczywistej. W przypadku słabego zabezpieczenia wielu pożyczkodawców żąda znacznie więcej niż 10% rekompensaty.

To smutne, ale czy pożyczyłbyś pieniądze całkowicie obcemu, który nawet nie przegląda ponad 100 tematów dotyczących tego? W takim razie zauważyłbyś te punkty. Jeśli zależy ci na prywatnym pożyczce, dlaczego najpierw nie odpowiedziałeś na te 10 punktów. Przecież chcesz budować zaufanie.

Sprawdźmy kolejnego, kto tym razem zda test inteligencji.

Oto, nic się nie zmieniło

Napisany przez Andrio88
Dziękuję za Twoją odpowiedź. Mam to wszystko już za sobą i dlatego piszę tutaj. W niedzielę wszystkie wypożyczalnie są zamknięte. Jestem sam w Niemczech od 11 lat. Mam konto bankowe online i nie oferuje ono kredytu w rachunku bieżącym. Z powodu kilku wpisów w rejestrze dłużników Sufa niestety nie mogę otrzymać nawet małego kredytu. Informacja jest bardzo dobra i dziękuję za Twój list. W tej chwili nie mam innej opcji, dlatego po raz pierwszy piszę na takim forum z prośbą o 50-100 euro do czasu nadejścia mojej wypłaty w przyszłym tygodniu. Miłego weekendu

Wtedy nikt ci nie da pieniędzy.

W Hamburgu można dobrze zbierać butelki...

Napisany przez Andrio88
dziękuję za wskazówkę i wszystkiego najlepszego

Napisany przez ZehWeh
I dlaczego tak pilnie potrzebujesz pieniędzy w niedzielę i dlaczego nie możesz poczekać do otwarcia lombardu jutro rano?

Napisany przez Andrio88
Ponieważ mam tylko 1,20 euro, a moja pensja miała nadejść 30., ale zostanie przelana dopiero jutro i będzie dostępna we wtorek. Tak powiedział szef, a ja potrzebuję pieniędzy na życie, aby móc sobie po prostu coś kupić, aż pieniądze dotrą. Proszę o 50 euro, maksymalnie 100, to nie jest dużo pieniędzy.

Napisany przez Andrio88
I z tego powodu, że jestem uczciwy, podałem swoje dane i jestem gotowy udostępnić dokumenty, ponieważ nie będę kłamać ani oszukiwać z powodu 50 euro.

Napisany przez ZehWeh
Zakupy w niedzielę? Jasne....czy zawsze robisz zakupy na stacji benzynowej? Nic dziwnego, że nic nie zostaje.

Napisany przez Andrio88
Czasami w życiu zdarzają się bardzo trudne chwile, kiedy 50 euro to dużo pieniędzy, bo ich po prostu nie ma się. Istnieje wiele powodów, dla których takie rzeczy się zdarzają, nawet dla ludzi pracujących jak ja, gdzie normalne jest posiadanie wszystkiego, ale życie potrafi czasem potoczyć się inaczej, niż się myśli.

Napisany przez Andrio88
Hamburg Wandelhalle Hauptbahnhof, również altona Ludzie pytanie szczerze, jeśli myślicie, że jestem tu dla przemywania pieniędzy za 50 euro, proszę nie zadawajcie takich pytań naprawdę jest to śmieszne

Z tego powodu dzisiaj zbieramy dane, a jutro można pójść do banku, gdzie zostanie przelana kwota, jeśli powinna przyjść 30-tego... Przecież jesteś tutaj od 11 lat i znasz procedury...

Napisany przez Saskia
Najważniejsza wskazówka nie została tutaj uwzględniona....
Jeśli twój pracodawca jest zaległy ze swoimi płatnościami, to byłoby moje pierwsze miejsce, gdzie zgłosiłbym się po dodatkowe pieniądze na przejściowe okresy.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata