Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Potrzebuję jutro pilnie 20 000 €.

Napisany przez Carina79
Cześć,

Poszukuję osoby prywatnej, która pożyczy mi jutro 20.000€.

Moje dziecko pilnie potrzebuje leczenia.

Jestem otwarty na wszelkie ustalenia i proszę o zabezpieczenie.

Proszę o oferty tylko od uczciwych osób.

Cieszę się z szybkiej odpowiedzi.

Napisany przez Cici
Carina79 pisze:
Szukam osoby prywatnej, która pożyczy mi jutro 20 000 €.

Tutaj w forum nie ma takiej osoby.

Cytat od Carina79

Dlaczego dziecko nie jest ubezpieczone? Zazwyczaj obowiązkowe ubezpieczenie zdrowotne rodziców obejmuje także dziecko.

Napisany przez Carina79
On umrze. Ma bardzo rzadką chorobę na którą znaleziono lekarstwo latem 4. Ta terapia jest nowa i jeszcze nie jest powszechnie dostępna. To jego szansa na życie. Dlatego robię wszystko, co w mojej mocy. Dziś udało mi się zdobyć miejsce na leczenie, ale brakuje mi pieniędzy.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Czy jest możliwość przedstawienia nieruchomości jako zabezpieczenia? Można by coś ugrać, nawet jeśli dochody nie są wysokie, ale istnieje wartościowa, obciążona nieruchomość lub nieruchomość prawie bez obciążeń.

Napisany przez Andreas-H
Carina79 pisze:
Witaj,

Jaką chorobę ma to dziecko?

Która klinika oferuje to leczenie?

Napisany przez Carina79
Mam dwa domy, ale nie jestem płynny

Napisany przez 2titan1981
Pójście do banku i wzięcie kredytu na domy, przy 2 domach powinno być 20 000€, nie ma problemu...

Napisany przez Andreas-H
titan1981 pisze:
pójść do banku i wziąć kredyt na domy, przy dwóch domach 20 000€ nie powinno być problemem...

Dokładnie tak. Ale bank nie wyda pieniędzy bez dodatkowych informacji. Miałem podobną sytuację w rodzinie, ale nie dałem tej osobie pieniędzy (OMG), tylko opłaciłem rachunek szpitalny. Tak jak robi każdy rozsądny pożyczkodawca. Dlatego zadaję pytanie TE.

Na razie nie dostałem odpowiedzi.

Jeśli posiadasz dwie nieruchomości, masz także odpowiednie możliwości. Na przykład kredyt ramowy, debet w rachunku bieżącym - jeśli nie jest się płynnym, zawsze pojawiają się sytuacje, gdy trzeba szybko coś naprawić, a wtedy 20 000 € szybko znika. Albo można zaoszczędzić na wypadek, gdyby była potrzebna jakaś kwota... Prawdopodobnie, jeśli to jest prawdziwa historia, jeśli dokonano przedpłaty, otrzymaliby Państwo wezwanie do zapłaty od szpitala. Jednak w przypadku jeszcze niezatwierdzonych metod, które faktycznie są częścią badania, koszty zazwyczaj są pokrywane, ponieważ jest się tam królikiem doświadczalnym. W przeciwnym razie istnieje lista miejsc, do których można się zwrócić, zawierająca informacje na temat sposobów pożyczania pieniędzy, które obejmuje pewnie 200 tematów.

Napisany przez Carina79
Cześć!
Wszystko jest prawdziwe. Niestety banki nie wypłacają pieniędzy tak szybko. Nie oszukuję. Szukam tylko uczciwej pomocy. Proszę więc skończ z takimi oskarżeniami!

Dziękuję

Idę do swojej aplikacji na tablecie i przelewam 20 000 €, jeśli tego potrzebuję. Jest bardzo łatwo i bardzo szybko... Możliwe również przez debet, kredyt ramowy lub z saldem... Jak już wspomniałem, mam 2 domy i nie mam gotówki, gdy chodzi o własne dziecko.... Nie ma krewnych, nie ma pracodawcy, nie ma przyjaciół, którzy chcieliby pomóc dziecku....

To, że procedura, która nie powinna jeszcze być zatwierdzona i nie jest opłacana przez badanie, a która daje szansę, jest bardziej niż dziwne.

Zwłaszcza że ani choroba, ani procedura, ani klinika nie są teraz wymieniane dla miejsca, które kosztuje 20 000 € i które można opłacić tylko dzisiaj, prawdopodobnie najlepiej gotówką...

Dziękuję, niestety otrzymałem zbyt wiele podobnych zapytań i okazało się, że to oszustwo... Dlatego dla jednostki jest to straszne, jeśli to prawda, ale to nie pomaga, że oszuści wyłudzają pieniądze w ten sposób....

Napisany przez ZehWeh
Prywatni pożyczkodawcy również nie wypłacają szybko. W przypadku takich sum dokładnie wszystko jest sprawdzane, a kredyt zabezpieczany (hipoteka). To, że złożysz wniosek dzisiaj, a jutro pieniądze będą na koncie, to czysta iluzja, nie odpowiada rzeczywistości. W twojej sytuacji wydaje się, że nie ma nic, co przemawiałoby za prywatnym kredytem, ponieważ w przeciwieństwie do kredytu bankowego jest znacznie droższy i pieniądze nie będą dostępne tak szybko. Jeśli masz majątek, to kredyt bankowy także powinien zostać szybko wypłacony.

Napisany przez ZehWeh
@titan1981 faktycznie zdarzają się takie przypadki. W zeszłym roku Bundesverfassungsgericht wydał nawet wyrok, że GKV nie musi koniecznie pokrywać kosztów. Wystarczy poszukać w Google hasła Matteo Bundesverfassungsgericht.

Ale oszuści chętnie korzystają właśnie z takich wyroków.

Z uwagi na dostępne dane, lekarstwo nie gwarantowało sukcesu w leczeniu danej choroby. W tym przypadku skuteczność tego lekarstwa nie została potwierdzona.

Tutaj napisano, że leczenie jest nowe i skuteczność powinna być już udowodniona.

Napisany przez Andreas-H
Carina79 pisze:
Cześć!
Wszystko w porządku. Niestety banki nie wypłacają pieniędzy tak szybko. Ja nie oszukuję. Szukam tylko uczciwej pomocy. Proszę więc z umiarem z takimi twierdzeniami!

Dzięki

Dlaczego z umiarem?

Tutaj rybactwo jest zdecydowanie na pianissimo o dużą ilość pieniędzy, i poza potrzebą, mając 2! domy, 20 000 € na moje śmiertelnie chore dziecko, brak jakichkolwiek dodatkowych informacji.

Gdybym chciał zdobyć pieniądze w sieci, to trochę więcej bym się postarał, czy teraz po prostu chcę sprawdzić, kto jest na tyle głupi, żeby mi dać, czy rzeczywiście mam chore dziecko w domu. Takie coś musi być spójne i dobrze przemyślane:

- jeśli to tylko historia, musiałbym poszukać informacji, wybrać odpowiednią chorobę, znaleźć klinikę, która ją leczy, lekarza, który weźmie udział, wygenerować kilka dokumentów itp.

- jeśli to prawda, najłatwiej byłoby po prostu napisać, co się dzieje. Lekarz, klinika, KVA, choroba, forma terapii itp.

[przepraszam, sarkazm on]

Ludzie, zaangażujcie się, chcę przynajmniej zobaczyć, że tutaj próbuje się pracować z wyobraźnią i sprytem!

Napisany przez memet
Istnieją dobre powody, dla których publiczne ubezpieczenie zdrowotne nie pokrywa leczenia, ponieważ skuteczność nie została udowodniona.
Jeśli chcesz tutaj pożyczki, musisz podać dokładne informacje:
Kto dokładnie potrzebuje pieniędzy?
Czy wymagana jest przedpłata?
Co stoi na przeszkodzie, abyś sfinansował rachunek szpitala za pomocą pożyczki po fakcie. Nie znam szpitala, który żądałby przedpłaty.

Napisany przez Franziska
memet pisze:
Czy jest wymagana przedpłata?
.

Również się nad tym zastanawiałem. Niemniej jednak może się zdarzyć, że nie będzie możliwe potwierdzenie pokrycia kosztów przez przedstawiciela ubezpieczeniowego przed rozpoczęciem.

Jeśli wymagane jest potwierdzenie i koszty mogą sięgnać oczekiwanej kwoty, nie można odkładać płatności na później, ratować lub podobnie.

Niestety, wtedy leczenie nie rozpocznie się wcześniej.

Jednakowoż okres od dzisiaj do jutra jest dość krótki, więc znowu zaczynam wątpić. Pilna, konieczna w życiu procedura lecznicza powinna zostać zaplanowana z wyprzedzeniem, o ile była znana choroba podstawowa.

Bank nie musi również wypłacić pieniędzy, potwierdzenie pokrycia finansowania na pewno wystarczyłoby administracji szpitala.

Rejestracja dla zabezpieczenia też nie zostanie dokonana z dnia na dzień, to kolejny problem.

20 000 dla obcych osób z dnia na dzień bez zabezpieczeń, to będzie bardzo trudne.

Powodzenia, być może znajdzie się rozwiązanie.

F.

PS: Nie zwróciłem uwagi, że to już kilka dni temu, dopiero teraz zauważyłem. Niemniej jednak pozostawiam swoją opinię.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata