Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych ubezpieczeń.

Re: Eidesstattliche Versicherung to oświadczenie złożone pod przysięgą. Jest to formalne oświadczenie osoby, która zapewnia, że przekazuje prawdziwe informacje. Oświadczenie to jest używane w sytuacjach, gdzie konieczne jest potwierdzenie prawdziwości dan

Napisany przez ADMCI4
Mam pytanie: Co to dokładnie jest oswiadczenie majątkowe i jakie konsekwencje mnie czekają, jeśli je złożę?

Dziękuję!
Tobi

Re: Eidesstattliche Versicherung to oświadczenie złożone pod przysięgą. Jest to formalne oświadczenie osoby, która zapewnia, że przekazuje prawdziwe informacje. Oświadczenie to jest używane w sytuacjach, gdzie konieczne jest potwierdzenie prawdziwości dan

Napisany przez ADMCI4

Mam pytanie: Co to jest oświadczenie majątkowe i jakie konsekwencje mogą mnie spotkać, jeśli je złożę?

Dzięki!
Tobi

Oświadczenie majątkowe polega na przedstawieniu swojego majątku najlepiej według swojej wiedzy i sumienia. Błędne informacje mogą prowadzić do popełnienia przestępstwa. Te dane są następnie wpisane do rejestru dłużników w sądzie rejonowym (do trzech lat). Oczywiście nie jest to przyjemna sytuacja, ponieważ twoja zdolność kredytowa jest negatywnie oceniana: oznacza to, że nie będziesz mógł/a brać kredytów, dokonywać zakupów na fakturę, korzystać z płatności ratalnych ani zawierać umów na telefony komórkowe.

Leo

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata