Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące innych form finansowania, leasingu, oszczędzania na budowę domu, narzędzi finansowych itp.

Re: konto do nauki w jakim banku?

Napisany przez ADMCI4
Mam 17 lat i niedługo rozpoczynam naukę na pielęgniarkę w innym mieście. Będę potrzebować konta bankowego do otrzymywania wynagrodzenia za naukę. Nie jestem pewna, czy powinnam otworzyć konto w moim rodzinnym mieście czy w mieście, w którym zamieszkam na czas nauki. Czy będę mogła również z daleka wypłacać pieniądze i dokonywać przelewów???

Pozdrowienia

Rosa

Re: konto do nauki w jakim banku?

Napisany przez ADMCI4

Jestem 17-letnią dziewczyną i niedługo rozpoczynam naukę w szkole pielęgniarskiej w innym mieście. Będę potrzebować konta bankowego do otrzymywania wynagrodzenia za naukę. Nie jestem pewna, czy powinnam otworzyć konto w moim rodzinnym mieście czy w miejscu, gdzie zamieszkam na czas nauki. Czy będę miała możliwość wypłacania gotówki i dokonywania przelewów z dala od domu???

Pozdrowienia

Rosa

Po pierwsze, powinnaś wiedzieć, że mając 17 lat do otwarcia konta bankowego potrzebujesz zgody i podpisu swoich rodziców. To może przemawiać za wyborem konta w rodzinnym mieście.

Pozdrowienia, Adrian

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata