Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Zobowiązanie do otwarcia konta osobistego

Napisany przez ADMCI4
Mój syn (26 lat) jest bezrobotny od kilku lat i wielokrotnie wpadł już w konflikt z prawem. Ponieważ ma już dwuletnią córkę, musi znaleźć pracę. Mógłby ją znaleźć, ale tylko pod warunkiem, że posiadałby rachunek bieżący. Dotychczas żadne banki nie chciały jednak go dla niego otworzyć.

Dlatego moje pytanie brzmi: czy istnieje gdzieś bank lub kasa oszczędnościowa, która ma gotowość otworzyć konto bieżące dla osób w trudnej sytuacji życiowej?

Co_Hi

Re: Zobowiązanie do otwarcia konta osobistego

Napisany przez ADMCI4

Mój syn (26 lat) jest bezrobotny od wielu lat i już kilkakrotnie wpadł w konflikt z prawem. Ponieważ ma już dwuletnią córkę, musi znaleźć pracę. Mógłby ją znaleźć, ale tylko jeśli może przedstawić rachunek osobisty. Jednak żadne banki dotychczas nie chciały go dla niego otworzyć.

Dlatego mam pytanie: czy istnieje jakaś bank czy kasa oszczędnościowa, która oferuje konto osobiste nawet dla osób w trudnej sytuacji?

Co_Hi

Faktycznie każdy bank musi otworzyć konto osobiste dla każdego klienta. Jednak prawdopodobnie to również zależy od rodzaju przestępstw popełnionych przez syna. Spróbuj ponownie skontaktować się z Centralną Komisją Kredytową.

Powodzenia i wszystkiego dobrego, M.L.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata