Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Bezpłatne konto oszczędnościowe z odsetkami do regularnego oszczędzania miesięcznie.

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

aktualnie mam konto w Commerzbanku. Chciałbym przenieść swoje środki z tego konta na stronę. To byłby również początek oszczędzania trochę więcej (ok. 120-150 euro miesięcznie).

Obecnie dostępne są różne oferty. Wszystko jest nieco zagmatwane z wieloma małymi drukami i warunkami. Chciałbym konto oszczędnościowe z oprocentowaniem 2-3 procent. Nowe konto powinno być bezpłatne i dostępne codziennie.

Byłoby mi miło, gdyby ktoś mógł mi udzielić wskazówek.

Dobranoc
Katarzyna

Re: Bezpłatne konto oszczędnościowe z odsetkami do regularnego oszczędzania miesięcznie.

Napisany przez ProperSoul
konto oszczędnościowe w banku internetowym, na przykład 1822direkt lub DKB...

Powodzenia

Napisany przez Violet38

Witam,

Obecnie mam konto w Commerzbank. Chciałbym przenieść swoje środki z tego konta na bok. To byłby także początek oszczędzania więcej (około 120-150 euro miesięcznie).

Obecnie istnieje wiele ofert. Wszystko jest nieco mylące z dużą ilością drobnych druków i wieloma warunkami. Szukam konta oszczędnościowego z oprocentowaniem 2-3 procent. Nowe konto powinno być darmowe i dostępne codziennie.

Byłbym wdzięczny za wskazówki.

Dobranoc
Katherina

Zdecydowanie polecam DKB-Bank: darmowe konto osobiste z oprocentowaniem 2,05%, dostępne codziennie, bezpłatna karta kredytowa, doskonała obsługa.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata