Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualne tematy do rozmów towarzyskich. Bez reklam.

Re: Czy mogę uczestniczyć w wieczornych wydarzeniach pomimo zwolnienia lekarskiego?

Napisany przez ADMCI4
Cześć,

mam poważny problem! Ostatnio byłam przez tydzień na zwolnieniu lekarskim, ponieważ miałam zapalenie strun głosowych i nie mogłam pracować w banku. W ogóle nie wolno mi było mówić. Przedostatniego dnia zwolnienia wieczorem wzięłam udział w prelekcji mojego związku zawodowego. Na miejscu było też kilku moich kolegów, którzy prawdopodobnie przekazali moje uczestnictwo moim przełożonym. Mam teraz dostać oficjalne ostrzeżenie, chociaż nie musiałam leżeć w łóżku i nie musiałam mówić na tej prelekcji. Czy mogę się temu przeciwstawić?

Pozdrowienia.
Klaun Klasowy

Re: Czy mogę uczestniczyć w wieczornych wydarzeniach pomimo zwolnienia lekarskiego?

Napisany przez Doso
Jeśli masz zwolnienie lekarskie, nie oznacza to, że musisz się zamykać w domu.

Napisany przez Plutos
Jeśli sprawa nie została jeszcze załatwiona lub dla przyszłych czytelników, chciałbym dodać to: W kontekście dalszego pogorszenia relacji zawodowych powinny zostać rozważone szanse powodzenia i skutki podjęcia działań przeciwko upomnieniu. Oceniałbym oba negatywnie. Pracownik jest zobowiązany powstrzymać się od podejmowania wszelkich działań, które mogłyby utrudnić wyzdrowienie i jak najszybsze wznowienie działalności zawodowej. W najszerszym sensie każda działalność podejmowana poza własnymi czterema ścianami, bez związanej z tym konieczności, podczas nieobecności w pracy z powodu choroby, może stać się problematyczna. Dlatego osobiście uważam, że podjęcie działań przeciwko upomnieniu nie ma szans na powodzenie i widzę w tym przede wszystkim problem dalszego pogorszenia już napiętego stosunku.

Napisany przez ADMCI4
Cześć Doso, Cześć Plutos, Dzięki za Wasze wskazówki!! Pozdrowienia. Klaun klasy

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata