Re: Pewne zarabianie pieniędzy dzięki doświadczeniu profesjonalistów.
Napisany przez geniusfinanzus -
- wt cze 22, 2010 1:05 pm
To jest zautomatyzowany system transakcyjny z walutami. W systemie automatycznie otrzymujesz sygnały od poniedziałku do piątku, które są automatycznie używane do generowania zysku dla Ciebie. Dostawcy sygnałów są połączeni sieciowo na całym świecie, posiadają co najmniej 10-letnie doświadczenie branżowe i handlują własnymi pieniędzmi. Moich dostawców sygnałów ma około 2500 odbiorców sygnałów i zarabiają tylko wtedy, gdy ich sygnały przynoszą zyski dla Ciebie. Dlatego te sygnały są bardzo niezawodne! Ponieważ temat wydaje się dość skomplikowany dla osób spoza branży, oferuję Ci możliwość pełnej konfiguracji systemu z najlepszymi dostawcami sygnałów na świecie. Oczywiście chodzi tu o pieniądze i twoje sceptycyzm jest uzasadniony. Zalecam moim klientom najpierw utworzenie konta demo, aby lepiej zapoznać się z tematem. W koncie demo skonfiguruję wszystko tak samo jak w prawdziwym koncie, tak abyś mógł zobaczyć, jak działa system, i uzyskiwać wszystkie statystyki dotyczące dostawców sygnałów. Pomogę Ci w przypadku wszelkich pytań. Niezależnie od tego, czy chodzi o konto demo, czy rzeczywiste, moja usługa jest darmowa. Nie płacisz też za system. Z przyjemnością przyjmę ofiary od moich klientów za moją pracę. Moje ustawienia przynoszą Ci około 800 punktów zysku miesięcznie. Sam decydujesz, jaka jest wartość punktu. Mikrokonto: 1 punkt = 0,10 € Zysk przy 800 punktach 80 € Minikonto: 1 punkt = 1 € Zysk przy 800 punktach 800 € konto standardowe: 1 punkt = 10 € Zysk przy 800 punktach 8.000 € konto premium: 1 punkt = 100 € Zysk przy 800 punktach 80.000 € konto VIP: 1 punkt = 1000 € Zysk przy 800 punktach 800.000 € Twoim zadaniem w tym systemie jest ograniczenie się do sprawdzenia swoich zysków. Potrzebne dane: imię, nazwisko i ew. numer telefonu. Założę dla Ciebie adres e-mail i odpowiadające mu konto. Wszystkie dane zostaną Ci przesłane. Oczywiście możesz od razu je zmienić. W przypadku konta rzeczywistego oczywiście potrzebne będą wszystkie dane. Jeśli masz jakiekolwiek pytania, jestem do Twojej dyspozycji. Po prostu spróbuj, to nie kosztuje ani grosza, a przyjemność z oglądania wzrostu stanu konta jest niesamowita...