Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Moja nieistniejąca karta Visa

Napisany przez aokbdm
Witaj,

czy także otrzymujecie takie e-maile:

22.11.:

Witaj Gościu Visa Europe,

Twoja karta kredytowa została zablokowana, ponieważ wykryliśmy problem na Twoim koncie.

Ustaliliśmy, że ktoś mógł używać Twojej karty bez Twojej zgody. Dla Twojego bezpieczeństwa zawiesiliśmy Twoją kartę kredytową. Aby zdjąć to zawieszenie, kliknij tutaj i postępuj zgodnie ze wskazówkami w celu zaktualizowania informacji na swojej karcie kredytowej.

Uwaga: Jeśli nie będzie to zrobione kompletnie, będziemy zmuszeni zablokować Twoją kartę

Dziękujemy za współpracę w tej sprawie.

Dziękujemy,

Obsługa Klienta.

23.11.:

Uwaga

W związku z nietypową aktywnością i środkiem bezpieczeństwa, karta została zablokowana na stronach z oznaczeniem Verified by Visa.

Aby ponownie dokonywać zakupów online z większą pewnością na stronach z oznaczeniem Verified by Visa, Kliknij

Prosimy nie odpowiadać na tego e-maila. Wiadomości wysłane na ten adres nie są czytane ani nie otrzymują odpowiedzi.

Otrzymujesz powiadomienia e-mail w formacie tekstowym zamiast HTML, zaktualizuj ustawienia.

24.11.:

Prosimy zweryfikować i potwierdzić swoją kartę kredytową.

Witaj,

W Twoim koncie studenckim zauważyliśmy, że potrzebujemy dodatkowych informacji, aby zapewnić Ci bezpieczne usługi.

Po potwierdzeniu swojej karty kredytowej, będziesz mógł:
Dokonywać płatności kartą.Transferować pieniądze między kontem bankowym a kontem bankowym.Brać korzyści z wielu potwierdzeń, w tym limitu wydatków na większą liczbę poziomów.
Kliknij tutaj, aby sprawdzić swoją kartę kredytową

Napisany przez 2Bolitho
Zwykłe próby oszustwa spamu. Chcą pozyskać dane karty kredytowej, a następnie wypłacić pieniądze. Po prostu usuń.

Napisany przez aokbdm
Oczywiście, po prostu uważam niemiecki za śmieszny.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata