Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy banki wypłacają kredyt także w gotówce?

Napisany przez ADMCI4
Cześć Kochani,

Często sam znajduję się w sytuacji braku wystarczających pieniędzy i już niejednokrotnie zastanawiałem się, czy wziąć kredyt, aby wyjść z trudnej sytuacji. Dotąd zawsze powstrzymywał mnie fakt, że stanie się wtedy dla banku klientem przezroczystym. Na przykład nie chciałbym podawać pełnych danych mojego konta bankowego w banku udzielającym mi kredytu. Dlatego też nie chciałbym, żeby bank przelał mi pieniądze na moje konto bieżące. W ten sposób oba banki dowiedzą się zbyt wiele. Czy mogę otrzymać kredyt z banku jako gotówkę? Pozdrowienia, Pukki

Napisany przez 2Bolitho
To nie zadziała. Musisz albo posiadać w banku konto płacowe albo przedstawić dokumentację dotyczącą wynagrodzenia i wyciągi bankowe.

Pożyczka nie pomoże ci, jeśli nie masz wystarczająco dużo pieniędzy. W takiej sytuacji albo będziesz mieć deficyt co miesiąc i coraz bardziej się zadłużać, albo twój plan nie będzie się zgadzał. W pierwszym przypadku pożyczka i tak nie rozwiąże problemu. Jeśli i tak nie starcza ci pieniędzy, to dlaczego nabywać kolejne rzeczy? Dlaczego więc w takiej sytuacji brać pożyczkę? Natomiast w przypadku problemów z planowaniem budżetu pożyczka może pomóc. Niemniej jednak dużo korzystniej byłoby oszczędzać pieniądze na czarną godzinę i w razie potrzeby z nich korzystać.

Napisany przez 2Escorpio
Ponadto bank, w której został wzięty kredyt, zgłasza to do Schufa, a Schufa informuje o tym bank kliencki... w przypadku takich zmian wyskakuje okno z informacją dla obsługi klienta w celu ewentualnej regulacji debetu / limitu karty kredytowej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata