Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Specjalna wskazówka...

Napisany przez Dany1
Dziś odbywa się finał Pucharu Szwajcarii na Stade de Schiss. Jednak najbardziej zdenerwowani są młodzi chłopcy z Berna. Sion, jako zespół z drugiej ligi, nie ma nic do stracenia i będzie grał z zapałem.

Tak więc: Zakład na FC Sion na Betandwin.com: 4,10 franka za każdy postawiony frank.
Szanse są lepsze niż przy każdym wariancie, ponieważ nie ma tu żadnych machinacji, ani hedgerów ani bankierów za sterami.
www.betandwin.com

Napisany przez richard100
Cześć Dany
Znowu świetny typ. Sion zasłużenie wygrał. :P
Pozdrowienia Rich

Napisany przez beta
Czy ta stawka dotyczyła jednak 90 minut.... czy źle to widzę? Pozdrowienia

Napisany przez Dany1

Czyżby oferta dotyczyła tylko 90 minut? ...czy źle to widzę?

Pozdrowienia

Cześć Rich & Beta

Beta ma rację, oferta zawsze dotyczy rezultatu po 90 minutach... wtedy można powiedzieć, że jesteś wyeliminowany. Nic nie szkodzi, całość była zabezpieczona kwotą 10 franków na remis po kursie 3.50 Franken, więc praktycznie była to runda bez zmian. No cóż, trenuję trochę przed Mistrzostwami Świata w piłce nożnej. :mrgreen:
@beta czy widziałeś mecz na SF DRS 2? Czy ten reporter jedzie również na Mistrzostwa Świata? To było nie do wytrzymania...grrrrrrr pozdrawia Dany

Napisany przez beta

@beta czy widziałeś mecz na SF DRS 2? Czy ten reporter też jedzie na Mistrzostwa Świata? Było nie do wytrzymania... grrrrrrr pozdrowienia, Dany

Hi Dany

Tak, oglądałem na SF 2, ....Sascha Ruefer, chyba. Uważam, że jest w porządku.
https://www.sf.tv/sfsport/einzel.php?catid=sportmoderatoren
W przeciwieństwie do Michaela Stäuble, Pana Mądrali, ....okropny.

Nie wiem, kto pojedzie na Mistrzostwa Świata, ale Sutter Alain raczej nas nie oszczędzi. I gorzej być nie może.

Pozdrowienia

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata