Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Oprogramowanie sprzedawane przez firmę Salamander.

Napisany przez Dany1
Cześć Salamander Czy teraz sprzedałeś swoje oprogramowanie Ringierowi? :mrgreen:

Napisany przez 2cybercrash
Ringier mistrzem w naśladowaniu? Oryginał pozostaje oryginałem, podoba mi się na portalu giełdowym to wszystko, co się wokół niego dzieje. Na przykład po lewej stronie metale surowców, zawsze aktualne wykresy dziennie i jednocześnie waluty. Po otwarciu strony od razu pokazują się amerykańskie kontrakty terminowe. Link do światowych giełd, bezkonkurencyjny. Link StockPicks pozwala sprawdzić proste polecenia Kup/Czekaj/Sprzedaj na wykresach z USA. Kliknij na np. NYSE lub NASDAQ, wpisz symbol i już wiadomo, jak ma być manipulowana masa.

Na tej platformie działa teraz kilka bardzo doświadczonych ekspertów ekonomicznych, którzy nie waha się przekazywać i wyjaśniać decyzje zgodne z prawdą.

Największy wkład mają Salamander z doskonałą moderacją, giełdowy portal jest dostępny całą dobę, również podczas burzliwych okresów, i nigdy się nie zawiodł. To się u mnie liczy.

Napisany przez beta

Oryginał pozostaje oryginalny, a mi podoba się to, co otacza portal giełdowy....

Podpisuję się pod tym. Często korzystam z lewego górnego panelu, ....Metale + surowce są świetne !

Tutaj jeszcze jedno znalezisko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata