Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kredyty hipoteczne na budowę domu lub zakup mieszkania (nieruchomość zamieszkana przez właściciela).

Re: Lepsze warunki? Gdzie?

Napisany przez olegators
Chciałbym sfinansować Dom i szukam najlepszych warunków. :

Zawód: stały urzędnik administracyjny
Stan cywilny: singiel, bez dzieci. Czyste Sufa, brak pożyczek.

Kto może dać wskazówki lub skontaktować się ze mną bezpośrednio.

Obecnie mam ofertę z oprocentowaniem 2,3%

Napisany przez baufi81
Cześć, obecnie również szukamy finansowania budowlanego. Planujemy pożyczyć czterokrotnie więcej niż ty i mamy około 20% wkładu własnego. Obecnie jestem w środku maratonu porównywania ofert bankowych i dostaliśmy około 2,5% na 10 lat, przy 20% wkładu własnego! Widziałem oferty na 1,7% przy wskaźniku obciążenia 60%! Zdecydowanie dalej szukaj, myślę, że można to zrobić lepiej. Gdzie już zapytałeś w bankach? Pozdrowienia, Baufi

Napisany przez olegators
Tak więc otrzymaliśmy 2,3 w DKB i Sparkasse Wesebergland.
Ale musi być jeszcze coś więcej w tej sprawie... gdzie są wszyscy doradcy finansowi, gdy ich potrzebujemy.

Napisany przez baufi81
Dlaczego nie skontaktujesz się z różnymi pośrednikami internetowymi albo napiszesz do banków mailowo? Na pewno będą w stanie przedstawić Ci ofertę, którą będziesz mógł porównać.

Napisany przez Finanzen2012
Cześć wszystkim,
jeśli chcecie uzyskać jeszcze lepsze warunki, istnieje możliwość skorzystania z usług pośredników hipotecznych, podczas gdy banki lokalne zazwyczaj oferują tylko standardowe warunki.
Jeśli chcesz otrzymać ofertę, wyślij mi e-mail na adres Finanzstrategen@t-online.de, a przygotuję dla Ciebie propozycję finansowania.

Z poważaniem
Jürgen Vogt

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata