- wt mar 13, 2007 10:41 pm
MASN na pewno mnie nie kręci. Teraz możecie zdecydowanie dyskutować o poziomach kursów, które można udokumentować wykresami! Dzisiaj przybliżę kapitał inwestycyjny Globalista. U innych może być podobnie, dla zasady sprawiedliwości. Tak, w moim profilu widać Zurych, arogancja! Naprawdę nie macie nic lepszego do roboty niż marudzenie w różnych forach z powodu raczej skromnych inwestycji i rozśmieszanie świata przez jakiś bełkot? Idźcie do kina albo zjedzcie kebaba gdzieś. To nie jest cały świat, zarabiamy tutaj tylko pieniądze. Są naprawdę bardziej interesujące rzeczy.
Oczywiście jasne, że narażam się jako głupiec. Nic mi nie przeszkadza, jeśli ktoś użyje swojego mózgu, żeby zainwestować 5 franków. Durne pytania i odpowiedzi istnieją, również odemnie. Ale żłobkowy przedszkolak może się bawić gdzie indziej. Popatrzcie na efektywność, tyle czasu na tak mało uznania. Cóż, żyjemy w złym świecie. Dlaczego miałbym dusić swoją żonę, skoro mogę pójść na forum.
Oczywiście jasne, że narażam się jako głupiec. Nic mi nie przeszkadza, jeśli ktoś użyje swojego mózgu, żeby zainwestować 5 franków. Durne pytania i odpowiedzi istnieją, również odemnie. Ale żłobkowy przedszkolak może się bawić gdzie indziej. Popatrzcie na efektywność, tyle czasu na tak mało uznania. Cóż, żyjemy w złym świecie. Dlaczego miałbym dusić swoją żonę, skoro mogę pójść na forum.