Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Bezpieczeństwo i Zwrot

Napisany przez Brayn
Wspólnie

Mój syn, który chodzi do szkoły, natychmiast powiedziałby, że chodzi tutaj o obliczenia efektu składkowego.

Kapitał początkowy + zysk zawsze w całości reinwestować w nowy miesiąc.

Brayn

Napisany przez ProperSoul

Kapitał początkowy + zysk zawsze w całości reinwestować w nowy miesiąc.

Brayn

przedtem:

Cytat od Brayna

Zawsze wypłacam moje zyski miesięcznie, gdy wkład został wypracowany, to oznacza BRAK RYZYKA!!

Dla kogoś, kto sam siebie przecwia, nie można po prostu zaufać...

jestem aktywny na wielu forum finansowych i ubezpieczeniowych, i na większości z tych forów jest jeden lub więcej użytkowników, którzy obiecują duże zwroty bez ryzyka. I na każdym z tych forów są wątki, gdzie ludzie narzekają, że stracili wszystko lub są bardzo niezadowoleni z innych powodów.

I we wszystkich wątkach reklamowych można przeczytać mniej więcej: Jeśli jesteś naprawdę zainteresowany, skontaktuj się bezpośrednio drogą e-mailową [itp]...

Mówię to tak, jak jest: Inwestycja brzmi interesująco, ale jeśli nie wymienisz nazwy tutaj na forum lub na innym forum, to będziesz poddany bardzo krytycznemu pytaniu. Podobnie jest, gdy nie mówisz więcej o tym, jak inwestycja działa DOKŁADNIE (czyli więcej niż tylko zainwestuj 3000 euro i po 10 latach otrzymasz 300 000 euro) i jakie to jest bank (NAZWA!!!!!) itp. Jeśli sprawa jest rzetelna, możesz to bez problemu ujawnić.

Jestem bardzo ciekawy reakcji.

PS

Napisany przez Krebsnebelwesen

Kto w ciągu kilku postów tak bardzo samemu sobie zaprzecza, temu po prostu nie można ufać...

Zauważyłem to także. Ale jak już powiedziano: Nie karm trolla.
Wkrótce znów się pojawi i powie, że wszyscy jesteśmy za głupi, żeby liczyć. I że ryzyko nadal wynosi 0.

Napisany przez Brayn

To także rzuciło mi się w oczy. Ale jak już powiedziałem: Nie karm trolla.
Wkrótce znów się zjawi i powie, że wszyscy jesteśmy zbyt głupi, żeby liczyć. I że ryzyko wciąż wynosi zero.

Cześć wszystkim!

Nigdy nie twierdziłem, że ktoś jest głupi!

Kiedy już zarobisz swoją początkową wpłatę (kapitał początkowy) (oczywiście zawsze musisz ją wyciągać z inwestycji), to oznacza zerowe ryzyko!

Brayn

Napisany przez CFO
@Brayn: Twoja poprzednia wiadomość potwierdza IQ37.
Coś tu jednak nie gra z chromosomem Y. Z mózgiem studiuje się łatwiej, także gramatycznie idzie o wiele lepiej.

@Propersoul: Niestety nie ma ciasteczek, ale jest wymieniona pełna podziwu i wdzięczność za ostry pióro związane z Dividium. Jesteśmy naprawdę niedaleko.

Myślę, że powinniśmy podać Warrenowi Buffetowi ten sekret. Jeśli po tej ilości czasu 3000 dolarów przyniesie milion dolarów, to ile wyniosłoby inwestowanych 3000000000 dolarów (łatwo dostępnych dla WB)?

@Brayn: Proszę policz, z procentem składanym, ale nie zdziw się, jeśli twój kalkulator osiągnie granicę pojemności. Warren Buffet rozwiązałby jednym uderzeniem światowy kryzys finansowy i tym samym uratowałby pokój na świecie. Dostaje za to Pokojową Nagrodę Nobla i dodatkowo Nagrodę Nobla w dziedzinie ekonomii.
Prawdopodobnie nie otrzymasz Nagrody Nobla w dziedzinie literatury z powodu tu umieszczonych tekstów, ale przejdziesz nad tym do czegoś innego z powodu innych wyróżnień.

Pozdrowienia CFO

Napisany przez Brayn

@Brayn: Twoja poprzednia wiadomość potwierdza IQ37.
W jakiś sposób ten chromosom Y tu przeszkadza. Z mózgiem nauka idzie łatwiej, także gramatycznie staje się o wiele lepiej.

@Propersoul: Niestety nie ma ciasteczek, ale jest wspomniane nieograniczone podziw oraz wdzięczność dla pióra związanego z Dividium. Jesteśmy naprawdę niedaleko.

Myślę, że powinniśmy podać ten sekretny trop Warrenowi Buffetowi. Jeśli po tej ilości czasu 3000 zł będzie równa 1000000 zł, ile wyniesie zainwestowane (dla WB łatwo dostępne) 3000000000 zł?

@Brayn: Proszę policz to, z zyskiem z odsetek, ale nie zdziw się, jeśli natkniesz się na ograniczenie pojemności kalkulatora. Warren Buffet rozwiązałby tym wkładem światowy kryzys finansowy jednym uderzeniem, ratując w ten sposób pokój na świecie. Za to otrzymałby Pokojową Nagrodę Nobla i dodatkowo Nagrodę Nobla z dziedziny ekonomii.
Prawdopodobnie ze względu na tutaj umieszczone teksty nie otrzymasz Nagrody Nobla z literatury, ale przejdziesz nad tym ze względu na inne nagrody.

Pozdrowienia CFO

@CFO

Kalkulator osiąga... pojemność...

Zauważam, że masz naprawdę duże problemy z zyskiem z odsetek na zyskach.

Mój syn, uczęszczający do szkoły, potrzebuje do tego zadania zysku z odsetek 1x OLÓWEK i PAPIERU!

CFO, tutaj jest jeszcze coś do przestudiowania.

Spróbuj z OLÓWKIEM i PAPIEREM.

Aby podwoić kapitał w ciągu roku, potrzebna jest miesięczna stopa zwrotu na poziomie 5,93%.

Brayn

Napisany przez CFO
@brayn, dziękuję za lekcję o złożonych odsetkach. Podziwiam Twojego syna, że wytrzymuje z tak niewiele uzdolnionym ojcem.

Być może po prostu było zbyt ciepło podczas pisania raportu.

Pozdrowienia, CFO

Napisany przez Brayn

przedtem:

Kto w ciągu kilku postów tak sprzecznie o sobie mówi, temu nie można po prostu ufać...

Jestem aktywny na różnych forach finansowych i ubezpieczeniowych, i w większości z tych forów znajduje się jeden lub więcej użytkowników obiecujących duże zyski bez ryzyka. I na każdym z tych forów są odpowiednie wątki, gdzie ludzie narzekają, że stracili wszystko lub są ekstremalnie niezadowoleni w inny sposób.

I we wszystkich wątkach z reklamami mniej więcej padają słowa: Kto jest naprawdę zainteresowany, powinien natychmiast skontaktować się przez e-mail [itp]...

Mówię jasno: Inwestycja brzmi interesująco, ale jeśli tutaj na forum lub na innym forum nie wymienisz konkretnej nazwy, zostaniesz bardzo krytycznie poddany w wątpliwość. Dokładnie tak samo jest, gdy nie mówisz nic więcej o tym, jak dokładnie działa inwestycja (czyli nie mówisz więcej niż po prostu zainwestuj 3000 euro i po 10 latach otrzymasz 300 000 euro) i którego banku (NAZWA!!!!!) to dotyczy itp. Jeśli sprawa jest poważna, możesz to bez problemu ujawnić.

Ciekawie oczekuję na reakcję.

PS

Cześć ProperSoul

Ja się nie zaprzeczyłem.

Raz przedstawiłem przykład ciągłego pobierania zysków.

Drugi przykład nie był o pobieraniu zysków.

To znaczy, mój drogi: Inwestycja + odsetki (w całości) zawsze ponownie inwestować w następny miesiąc.

Przy stopie 5,96% miesięcznie, podwajasz swoje pieniądze co roku!

A jeśli wybierzesz opcję ponownego inwestowania, to jeszcze szybciej.

ProperSoul, obiecałem ci duże zyski!

Moją strategią zawsze było i zawsze będzie: nie stawiaj wszystkiego na jedną kartę!!

Chcę podziękować za duże zainteresowanie inwestycjami.

W szczególności WPHB cieszy się dużym zainteresowaniem użytkowników.

Bank ma bardzo dobre doświadczenia w handlu.

Możesz również żądać wyciągi (oryginalne z banku).

Pozdrawiam
Brayn

Napisany przez ProperSoul
Załóżmy, że zastanówmy się, co powinno zaniepokoić myślącego człowieka w ostatnim poście braynsa, po tym jak w prosty sposób zapytałem:

1. Dalej nie podaje nazwy banku
2. Nadal mówi tylko zainwestuj pieniądze i uzyskaj dużo więcej pieniędzy, bez dalszych wyjaśnień.
3. CO dokładnie bank kupuje? Boczek? Olej? Akcje? Co? i
4. 5,96% miesięcznie to nie jest obiecujący zysk?

Przynajmniej w punkcie 4 powinny zadzwonić wszystkie alarmy!! Ponieważ Brayn prorokuje nic innego niż duże zyski w swoich dotychczasowych wywodach.

Czy źle cię zrozumiałem, drogi Brayn?

Napisany przez Brayn

Trzymajmy się tego, co powinno niepokoić myślącą osobę w ostatnim poście brayna, po konkretnym zapytaniu przeze mnie:

1. nadal nie podaje nazwy banku
2. dalej mówi tylko zainwestuj pieniądze i otrzymaj znacznie więcej pieniędzy, bez dalszych wyjaśnień.
3. CO bank handluje? Brzuchy świń? Olej? Akcje? Co? i
4. 5,96% miesięcznie nie ma być obiecującym z zyskiem?

Przynajmniej w punkcie 4 wszystkie alarmowe dzwonki powinny zabrzmieć!! Ponieważ Brayn nic innego niż duże zyski nie przepowiadał w swoich dotychczasowych postach.

Czy źle cię zrozumiałem, drogi Brayn?

@ProperSoul

Nie zmuszam nikogo do inwestowania tutaj.

Ponieważ jestem myślącą osobą, nie podam nazwy banku.
Nie dlatego, że nie chcę, po prostu z tego powodu, że nie reklamuję banku, a zgodnie z prawem nie mogę tego zrobić.
Dlaczego tak bardzo chcesz znać nazwę banku?

Tutaj chodzi głównie o SYSTEMY HANDLOWE.

Bank zajmuje się handlem określonymi walutami.

ProperSoul, według twojego zdania około 5% miesięcznie to za dużo.

Jak dużo twoim zdaniem powinien przynosić dobrze rozwinięty system handlowy? Miesięcznie czy rocznie?

Powiedziałbym, że dobrze rozwinięty system handlowy może przynieść zysk nawet do 140% rocznie.

Pozdrowienia
Brayn

Napisany przez Brayn

@ProperSoul

Nie zmuszam nikogo do inwestowania

Ponieważ jestem myślącym człowiekiem, nie podaję nazwy banku. Nie dlatego, że nie chcę, ale dlatego, że nie robię reklamy bankowi i zgodnie z prawem nie mogę. Dlaczego tak bardzo chcesz znać nazwę banku?

Tutaj chodzi głównie o SYSTEMY HANDLOWE.

Bank handluje określonymi walutami.

Według Ciebie, ProperSoul, 5% miesięcznie to zbyt dużo.

Jak dużo według Ciebie powinien generować dobrze rozwinięty system handlowy? Miesięcznie czy rocznie?

Powiedziałbym, że dobrze rozwinięty system handlowy może przynieść nawet do 140% zysku rocznie.

Pozdrowienia
Brayn

Cześć wszystkim
Kilka dodatkowych informacji tutaj
https://www.vpefxpro.com/de/ptn88313
Pozdrowienia
Brayn

Napisany przez EuroPaule
Hallo Brayn,
dlaczego takie tajemniczy, skoro informacje i tak znajdują się w internecie?

Te informacje wszystko wyjaśniają. Oto wykres z konta zarządzanego:

Zakładając, że wszystko jest zgodne z prawdą, jak tam napisano, pokazuje to dwie rzeczy:

1. Faktycznie osiągana jest bardzo dobra wydajność.

2. Ryzyko z tym związane istnieje, o czym świadczy Maksymalna strat 20,66%. Chodzi chyba o szczyt spadku 11 maja.

Jest to istotne, ponieważ pokazuje, że nie ma tu żadnej magii. Inwestycja, która może stracić 20% w krótkim czasie, może również osiągać wysokie zyski, nie wpadając w podejrzenia oszustwa.

Moim zdaniem: wszystko dobre, co się dobrze kończy.

Pozdrowienia, Paule

Napisany przez Brayn

Witaj Brayn,
dlaczego takie tajemnicze postępowanie, skoro informacje i tak znajdują się w Internecie?

Te informacje wszystko wyjaśniają. Oto wykres z zarządzanego konta:

Zakładając, że wszystko tam jest poprawne, pokazuje to dwie rzeczy:

1. Faktycznie osiągane jest tu bardzo dobre wyniki.

2. Jednak związane z tym ryzyko istnieje, co potwierdza stwierdzenie Obsunięcie 20,66%. Prawdopodobnie chodzi tutaj o szczyt spadku w dół z 11 maja.

To ważne, ponieważ pokazuje, że nie ma tu żadnej magii. Inwestycja, która może stracić 20% w krótkim czasie, może także generować wysokie zyski, nie wpadając w podejrzenie nieuczciwości.

Z mojego punktu widzenia: wszystko dobrze, co się dobrze kończy.

Pozdrowienia Paule

Cześć EuroPaule

Wszystko jest tak, jak napisano!!!

Co do tajemniczości, nie było to z premedytacją.

PRZEPRASZAM Wszystkich!!!

UWAGA!!

Informacja dla osób zainteresowanych tą możliwością inwestycyjną lub chcących poszerzyć swój portfel inwestycyjny.

Tylko korzystając z tego numeru (ptn88313) możecie inwestować już od 1000 euro, zamiast 3000 euro, jak to jest podane na vpefxpro.

Jeśli ktoś chciałby otrzymywać sygnały forex od traderów, również jest to możliwe.

Inna zalecana inwestycja (1% stałe miesięcznie z wypłatami co miesiąc) również dostępna jest już od 1000 euro.

Miłego weekendu!!!

Brayn

Po prostu kliknij poniższy link.
----------------------------------------------------------------------
Strona główna | vPE FX Wertpapierhandelsbank AG | FOREX | Broker FOREX | Trading FOREX | Sygnały FOREX | Zarządzane konta

Napisany przez Brayn

Cześć Brayn, dlaczego tak naprawdę taka tajemniczość, skoro informacje i tak znajdują się w sieci?

Te informacje przywracają porządek. Oto wykres z zarządzanego konta:

Zakładając, że wszystko tam jest takie jak powinno być, pokazuje to dwie rzeczy:

1. Faktycznie osiągana jest bardzo dobra wydajność.

2. Ryzyko związane z tym jest jednak obecne, o czym świadczy informacja "Drawdown 20,66%". Chodzi tutaj prawdopodobnie o szczyt spadku wartości 11 maja.

To ważne, ponieważ pokazuje, że tutaj nie ma miejsca na magię. Inwestycja, która może stracić nawet 20% swojej wartości w krótkim czasie, może również osiągnąć wysoką stopę zwrotu, nie wpadając w podejrzenia o nieuczciwość.

Tak więc, z mojego punktu widzenia: wszystko dobre, co się dobrze kończy.

Pozdrowienia Paule

Cześć wszystkim, Wielu użytkowników ma problemy z rejestracją i... Dla ułatwienia zarówno nam, jak i Wam, postanowiliśmy udzielać bezpłatnej pomocy. Siegfrid Jahnke tel: 075413579030 Pozdrowienia Brayn :-)

Napisany przez Brayn
Witajcie
Wydajność: dla systemu handlowego WPHBank
od marca około 90% brutto
Podsumowanie:
• średni miesięczny zysk brutto około 17%
• Cztery wybrane pary walutowe w handlu 24h
• ponad 90% udanych transakcji
Funkcje
• Kapitał początkowy: od 1000 (Uwaga od 1.9.2010 3000 euro)
• Możliwa ochrona kapitału na poziomie 50%
• Długoterminowe perspektywy sukcesu dzięki zautomatyzowanym strategiom handlowym
• Zyski przy spadających i rosnących kursach
• Brak minimalnego okresu umowy, więc możliwe jest codzienne wypowiedzenie
• Codzienne wypłaty i wpłaty są możliwe
Prosimy o współpracę z:
Klubami Traderów, Klubami Inwestycyjnymi, Zarządcami majątku.. ..
Prowizje są atrakcyjne.

Napisany przez Brayn

Witajcie Wielu użytkowników ma problemy z logowaniem i..... Dla ułatwienia zarówno dla nas jak i dla Was, postanowiliśmy udzielać Państwu bezpłatnej pomocy. Siegfrid Jahnke tel: 075413579030 Pozdrawiamy Brayn :-)

Witajcie Nowy numer telefonu to: +49 07541 6019137 Miłego wieczoru.

Napisany przez Brayn
Cześć wszystkim

Chciałbym przekazać nowe wyniki działalności:

od marca 2010 do sierpnia 2010 = 116,83% dla klienta

Bank Handlu Papierami Wartościowymi SA istnieje jako niezależna, międzynarodowa firma finansowa od 1989 roku, co oznacza, że oferuje kompleksową obsługę 24 godziny na dobę dla każdego inwestora i skutecznie zarządza nawet mniejszymi sumami inwestycyjnymi. W odróżnieniu od tzw. banków uniwersalnych, nie zajmuje się gromadzeniem depozytów, prowadzeniem kont czy udzielaniem kredytów, więc jest niezależna od kryzysu finansowego. Jeśli mają Państwo jakieś pytania, jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Kontakt: infomail71@gmx.de

Pozdrowienia

Napisany przez Brayn
Szanowni Państwo,

++ Od marca 2010 do września 2010 = około 121%++

Krótkie fakty dla Państwa:

* Niemiecki bank inwestycyjny (od 1989 roku)
* Ponad 160 milionów euro klientów są zarządzane
* Notowane na giełdzie frankfurckiej i XETRA
* Monitorowane przez FINRA (ochrona inwestorów!)
* Od 20 lat skutecznie działający na arenie międzynarodowej

CO może mi zaoferować ten bank inwestycyjny?

* Zabezpieczenie kapitału do 50% możliwe
* Długoterminowe perspektywy sukcesu dzięki zautomatyzowanym strategiom handlowym
* Brak minimalnego czasu trwania umowy, więc można ją wypowiedzieć codziennie
* Codzienne wypłaty i wpłaty możliwe
* Własne konto na Twoje imię (wpłaty i wypłaty tylko przez Ciebie!)
* Brak dostępu osób trzecich
* Brak minimalnego czasu trwania umowy
* Możesz w każdej chwili uzyskać dostęp do swoich pieniędzy
* Dostęp do konta online w dowolnym momencie
* Współpraca z instytucjami finansowymi i zarządcami majątku

Wyniki

* Od 3.000 EUR
* Od marca 2010 do września 2010 około 121%
* Wyciągi z konta na życzenie
* Zadowoleni klienci
* Prawne zabezpieczenie depozytów do 20.000 euro
* Od 01.01.2011 zabezpieczenie depozytów zostanie zwiększone do 100.000 EUR
* Darmowa pomoc i doradztwo od nas
* Możliwość inwestycji przez firmę
* Możliwość otwarcia konta firmowego

Z poważaniem,

Napisany przez Brayn
Witajcie wszyscy

Chciałbym podzielić się z wami informacją o nowej wydajności:

od marca 2010 do września 2010 = około 116% dla klienta

Bank Obrotu Papierami Wartościowymi AG istnieje jako niezależna międzynarodowa firma finansowa od 1989 roku, co ma przewagę polegającą na tym, że oferuje wszystkim inwestorom kompleksową obsługę 24 godziny na dobę i jest w stanie efektywnie zarządzać także mniejszymi kwotami inwestycyjnymi. W przeciwieństwie do tzw. banków uniwersalnych, nie zajmuje się przyjmowaniem depozytów, prowadzeniem depozytów ani udzielaniem kredytów, przez co jest niezależny od kryzysu finansowego.

Chcielibyśmy podziękować za kontakty. Najczęstszym pytaniem było:

Czy istnieje możliwość przetestowania inwestycji na mniejsze kwoty?

Odpowiedź: Niestety NIE.

Jeśli mają Państwo jakieś pytania, jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Kontakt: infomail71@gmx.de

Z poważaniem

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata