Cześć Springer,
Nie zniechęcaj się, jest ktoś, kto chętnie czyta Twoje wpisy.
Dzięki, miło mi
Cytat od Bellavista
Może się zdarzyć, że akcje zostaną dotknięte spadkiem w Chinach. Nawet jeśli dla poszczególnej firmy nie ma to realnego uzasadnienia, wszystko, co ma związek z Chinami, wydaje mi się w tej chwili być bardzo podatne.
Tak, to było bardzo dobrze widoczne w tym roku podczas krótkoterminowego spadku w Chinach.
Nawiasem mówiąc, wiadomości faktycznie nadeszły, miałem intuicję

Niestety, kurs podąża zupełnie w innym kierunku, wszystko krótkoterminowe, po prostu stwierdzam

Teraz Sunwin ma nawet środek dezynfekujący przeciwko wirusowi kopytowo-ustnemu! Już przeciwko ptasiej grypie, a teraz jeszcze hit Stevia, jestem bardzo optymistycznie nastawiony, jeśli teraz będą mogli to przenieść na działalność operacyjną, to kurs poszybuje w górę
Źródło Nasdaq (wersja skrócona):
SUWN: Pozytywne wyniki badań klinicznych w Chinach dla ziołowego środka dezynfekcyjnego weterynaryjnego
Sunwin International Neutraceuticals, Inc. (SUWN) ogłosiła, że jej chiński ziołowy środek dezynfekcyjny weterynaryjny o nazwie Xuyikang, został udowodniony jako 100% skuteczny w zapobieganiu rozprzestrzenianiu wirusa kopytowo-ustnego w badaniach in vitro na małych myszach zakażonych wirusem. Badania zostały przeprowadzone niezależnie przez Narodową Laboratorium Badawczą ds. Choroby Kopytowo-Ustnej w Chinach.
Wyniki testów pokazują, że środek dezynfekcyjny Xuyikang Sunwin był skuteczny w zapobieganiu zarażeniu się wirusem przez myszy, które nie były zakażone, poprzez likwidację 100% wirusa kopytowo-ustnego u zakażonych myszy, które zostały leczone w ciągu 30 minut w temperaturze pokojowej.