Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Oferta kredytowa od Myfinance

Napisany przez Sigmar39
Cześć, dobry wieczór,

Przypadkowo natrafiłem na informacje na temat myfinance w twoim forum. Pomyślałem, że na pewno będą w stanie ci pomóc i doradzić.

Znalazłem ich w internecie i poprosiłem o niezobowiązującą ofertę w wysokości 5000€,
W ofercie stwierdzono, że nie ma odmowy.

Zaakceptowana kwota do rozliczenia: 5.000,00 €
Spłata w ciągu 48 miesięcy: 1) 576,00 €
Całkowita kwota do spłaty: 1) 5.576,00 €
Prowizja dla firmy finansowej: 1) 119,00 €
Całkowita suma: 1) 5.695,00 €

Co mnie zaniepokoiło, to że mam wysłać podpisany dokument przed podpisaniem umowy do Monachium, choć firma znajduje się w Kloten Zurych.

Teraz zastanawiam się, czy powinienem to zrobić, czy lepiej trzymać się z dala, ale potrzebuję wsparcia.

Czy ktoś mógłby mi pomóc w tej sprawie? Z góry bardzo dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie, Sigmar

Napisany przez 6Bankkaufmann
@Sigmar39, musi to być już podejrzane dla Ciebie, gdy czytasz.. że nigdy nie ma odrzucenia...
Twierdzenie powinno już udzielić odpowiedzi na to, jak tutaj działać, albo i nie (co zrobiłbym)
Moja Finanse nie jest bankiem, Sigma Bank już tak. I żaden bank na świecie nie udziela gwarancji, że wszystkie wnioski będą zatwierdzone.

Napisany przez Calypso
Bern Finanz to marka należąca do My Finance AG z siedzibą w Szwajcarii. Bern Finanz oferuje atrakcyjne produkty finansowe dla obszaru DACH.

Napisany przez 6Bankkaufmann
DACH = Deutschland, Austria, Schweiz
Każda osoba dotknięta tym tematem powinna również wyszukać informacje na temat Bern Finanz i wyrobić sobie własne zdanie.

Napisany przez Calypso
Z powodu Bern Finanz skopiowałem to.. Wiem, co oznacza DACH

Napisany przez Gell

Bern Finanz jest marką My Finance AG z siedzibą w Szwajcarii. Bern Finanz oferuje atrakcyjne produkty finansowe dla obszaru DACH.

Naprawdę? :
viewtopic.php?t=13572

Gell

Napisany przez Kass Finanz
Niestety w internecie ciągle działają pośrednicy obiecujący coś, czego nikt nie może dotrzymać. Każdy bank sprawdzi, czy kredytobiorca jest w stanie spłacić pożyczkę. Oprócz porównania dochodów i wydatków, dokonywane są również dodatkowe sprawdzenia dotyczące zdolności kredytowej, takie jak status zatrudnienia itp. Zazwyczaj również pobierane jest sprawdzenie w Biurze Informacji Kredytowej, aby zweryfikować podane informacje i znaleźć ewentualne negatywne cechy. Dopiero wtedy ewentualnie udzielana jest zgoda na udzielenie kredytu.

Z brak odmówień poszukuje się jedynie osób, które już otrzymały odmowę i próbują się złapać czegokolwiek. Ta sytuacja jest wykorzystywana ekonomicznie, poprzez naliczanie opłat.

Niestety te firmy psują reputację rzetelnych pośredników, którzy rzeczywiście pracują na zasadzie wynagrodzenia za sukces i nie mają interesu w czerpaniu korzyści ekonomicznych z niewykonalnych transakcji.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata