Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Masz wiedzę na temat rynków? Jak wpływają one na giełdę? Jakie są przyszłe trendy gospodarcze? Na tym forum możesz wymieniać się poglądami z innymi użytkownikami.

Re: Cryp Trade Capital

Napisany przez Investmentguru
Hej Kochani Członkowie Forum,
Chciałbym dziś przedstawić Wam Cryp Trade Capital.

Cryp Trade Capital to grupa dobrze zorganizowanych, odnoszących sukcesy najlepszych managerów. Ci najlepsi menedżerowie chcą podzielić się swoimi doświadczeniami z nami. Siedziba firmy Cryp Trade Capital mieści się w Alicante (Hiszpania).
Technicy z Cryp Trade Capital stworzyli unikalną i wygodną platformę handlową dla kryptowalut, stale ją ulepszając.

Osobiście nie mam zbyt dużo pojęcia o handlu, ale zakupiłem różne kryptowaluty... Etherum, Bitcoin i Dashcoin itp.
Cryp Trade Capital zajmuje się handlem dla wszystkich inwestorów. Inwestujesz i otrzymujesz stałe dochody w zależności od kwoty inwestycji.
Dlaczego Cryp Trade Capital:
- Unikalne i nowoczesne strategie win-win opracowane celowo przez traderów z Cryp Trade Capital
- Ciągłe i innowacyjne narzędzia, które umożliwiają automatyczny handel i tym samym stałe zyski dla inwestorów: 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu, przez 365 dni w roku.
- Pracownicy Cryp Trade Capital znają się na rynku kryptowalut i zamiast pustych obietnic potwierdzają swoją wiedzę poprzez wysokie zwroty i terminowe wypłaty.
- Cryp Trade Capital daje każdemu nowemu inwestorowi możliwość zdobycia istniejących i sensownych informacji o wymianie kryptowalut i rozwoju rynku.

LICENCJA

Cryp Trade Capital ma trzy różne plany inwestycyjne.

Wpłaty/Wypłaty

Cryp Trade Capital oferuje 4 różne możliwości wpłaty/wypłaty:

-Bitcoin
-ADV-Cash
-Perfect Money
-Etherum

Drabina kariery
Ponadto Cryp Trade Capital posiada bardzo interesujący program partnerski. Można zarabiać nie tylko jako inwestor, ale również awansować na drabinie kariery w Cryp Trade Capital. Po zarejestrowaniu otrzymujesz link partnerski na swoim panelu. Za pomocą tego linku możesz zarabiać prowizje partnerskie. Wymagane jest minimalne zainwestowanie 50 USD.

Rejestracja w Cryp Trade Capital jest bardzo prosta. Po prostu kliknij link poniżej tekstu i wypełnij formularz rejestracyjny. Jako dane logowania możesz użyć dowolnej nazwy użytkownika.

https://cryp.trade/registration

https://cryp.trade/registration

Podsumowanie

Moje podsumowanie dotyczące Cryp Trade Capital jest kompletnie pozytywne. W początkach lutego zainwestowałem 10000 USD. Wypłaty zawsze się udawały.

Ten zrzut ekranu jest z dzisiaj (24.07.2017). Jak widać zainwestowałem 10000 USD. Na koniec miesiąca, 30., ponownie otrzymam 2970 USD. na pasywne dochody na konto. Oznacza to, że po prawie 6 miesiącach otrzymam zwrot w wysokości 17000 USD. Za pomocą moich umów partnerskich zarobiłem do tej pory ponad 14000 USD. Na koniec miesiąca moje wpłaty zostaną potrojone.
Jeśli nie wierzysz, szczerze mówiąc, miałem dokładnie takie same wątpliwości na początku. Byłem bardzo sceptyczny i miałem nadzieję, że to zadziała. Po prawie pół roku jestem całkowicie przekonany o tej firmie. Mogę polecić Cryp Trade Capital każdemu.
Jeśli masz jeszcze jakieś pytania, proszę skontaktuj się ze mną:
Email: investmentchamp92@gmail.com
Whattsapp: +41 79 756 63 07
W razie pytań, śmiało pytaj

Pozdrawiam serdecznie
Guru inwestycyjny

Tutaj masz link do strony docelowej: https://cryp.trade/agent/migzkkblwbno

Napisany przez gardenha
...i znowu taki piękny schemat piramidy finansowej, jakie obecnie wyrastają z ziemi.
Interesuje mnie, czy możliwe jest stworzenie swoistego schematu piramidy na dachu, takiego jak schemat piramidy finansowej dla schematów piramidowych, który krąży wokół programu, rywalizując z innym.
Ktoś ma pomysł na to?

Cześć,
Cryp Trade Capital nie jest systemem piramidalnym. Cryp Trade Capital generuje bardzo wysokie zwroty z inwestowanego kapitału członków. Te 29,7%, które wypłaca Cryp Trade Capital, to oczywiście tylko procent z pieniędzy uzyskanych poprzez handel kryptowalutami. Dlatego ta firma jest już na rynku od ponad roku.

Pozdrowienia
Investmentchamp
https://www.investment-champ.com

Napisany przez Cici
Cryp Trade Capital osiąga bardzo wysokie stopy zwrotu z zainwestowanego kapitału członków. Te 29,7%, które płaci Cryp Trade Capital, to oczywiście tylko procent z pieniędzy zarobionych poprzez transakcje kryptowalutowe. Każdy, kto obiecuje regularne, stałe zyski z tradingu, albo kłamie, albo nie ma pojęcia, co robi. Znam wielu traderów, którzy skupiają się na rynku [url]kryptowalut[/url]. Bez względu na to, jakie systemy tam są stosowane, nigdy nie ma regularnych zysków (jeśli w ogóle zyski przepływają). Dopóki nie jesteś w stanie przekonująco wyjaśnić, jak ta firma zamierza regularnie osiągnąć tak wysokie stopy zwrotu, to cała sprawa śmierdzi. Malo tego, gdyby takowy system istniał, raczej nikt nie zająłby się zarządzaniem tłumem małych inwestorów w skomplikowanym systemie partnerskim, lecz po prostu wziąłby tyle [url]kredytu[/url], ile tylko mógłby otrzymać, i sam zarobiłby na tych zwrotach majątek.

Napisany przez gardenha
Właśnie dowiedziałem się trochę więcej na temat tej sprawy związanej z handlem kryptowalutami:
Firma jest zarejestrowana w Wielkiej Brytanii jako spółka Ltd. (Limited), co oznacza, że w skrajnych przypadkach może posiadać tylko 1 funta kapitału własnego.
Dyrektorem jest rzekomo rosyjski przedsiębiorca, mieszkający w Hiszpanii. Nie mogę znaleźć informacji na temat metod, za pomocą których firma osiąga dochód - jeśli pominąć handel kryptowalutami.
Firma nie działa jeszcze dwanaście miesięcy i dlatego nie może jeszcze wykazać trwałych wyników. W internecie można znaleźć tylko skrajnie pozytywne opinie, podobne do tych, które nowy kolega na forum wyżej opisuje.
Na podstawie tych informacji, wydaje mi się jasne, że to może nie być do końca poważne.
Co do naszego nowego kolegi na forum, także udało mi się coś dowiedzieć:
Zarejestrował się tutaj pod anonimową nazwą użytkownika. Podana strona internetowa istnieje, ale nie posiada żadnego regulaminu.
W zakładce O mnie na swojej stronie internetowej podaje, że nazywa się Samuel i pochodzi ze Szwajcarii, ale nie podaje nazwiska. Nawet jego przyjaciele, o których pisze, nie posiadają ani imion, ani zdjęć.
W sekcji Kontakt widnieje jedynie anonimowy adres @gmail.com oraz numer komórkowy od Swisscom, prawdopodobnie także anonimowy numer prepaid.
@GuruInwestycji: Czy naprawdę chcesz reklamować swoje niepoważne działania w forum finansowym, gdzie jest wielu członków z prawdziwymi umiejętnościami finansowymi???
I do wszystkich cichych czytelników, którzy rozważają ofertę szybkiego zarobku: Trzymajcie się z daleka --> to niepoważne!
PS: Jeśli ktoś dowie się więcej na ten temat, proszę udostępnić informacje!

Napisany przez Ada75

praktycznie system piramidy dla systemów piramidy

... innymi słowy ... system lawiny!

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata