Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Prywatna pożyczka w wysokości 3000 euro

Napisany przez Danny76
Cześć, dzień dobry wszystkim,

Szukam pożyczki od prywatnej osoby w wysokości 3000 euro.
Czy ktoś z Was może mi pomóc w sposób wiarygodny?

Mam stabilne miesięczne dochody w wysokości 2000 euro i umowę o pracę na stałe. Chciałbym spłacić tę kwotę w 12 ratach.

Z góry dziękuję za pomoc.

Napisany przez Alex [CryptoMod]
Skorzystaj z Dispo?
Czy umówić się z wierzycielem na raty na 12 miesięcy....

Napisany przez 2utopus
W 2018 roku potrzebne będą 500€ - w 2019 roku 1000€, a w 2020 roku 3000€ - wygląda na spiralę zadłużenia - poleciłbym skorzystanie z doradztwa dla dłużników - albo w przyszłości (po spłaceniu długów) utworzenie rezerwy finansowej ... jako alternatywę mógłbym rozważyć pracę za 450€.

Napisany przez HUSKY77
Uważam, że jest słabo, gdy tutaj piszą się uprzedzenia. Istnieją ludzie, którzy naprawdę mają problemy, zwłaszcza w obecnych czasach pandemii koronawirusa! Czy kiedykolwiek o tym pomyślałeś? A co ma to wspólnego z rokiem 2018 i 2019? Czy nie sądzisz, że teraz niestety wielu ludzi ma problemy z tego powodu???

Napisany przez 2utopus
Oczywiście, wielu ludzi ma problemy - jeśli jednak o pożyczki prywatne pytano już w 2018 i 2019, niekoniecznie wynika to bezpośrednio z koronawirusa.

Zawsze mogą wystąpić tragedie, które nas nieoczekiwanie dotkną - choroby, śmierć bliskich/przyjaciół, rozwód - ale może się też zdarzyć, że wydajemy więcej niż zarabiamy.

Zanim zaczniemy brać coraz więcej i wyższe kredyty, warto szukać profesjonalnej pomocy u doradcy finansowego, aby zwalczyć przyczyny, a nie tylko objawy.

Rozumiem, że nowa pożyczka może szybko pomóc w złagodzeniu natychmiastowej sytuacji - ale często długoterminowo trudniejsza droga z doradztwem finansowym jest bardziej zrównoważona.

Nie mam zamiaru nikogo wyszydzać ani udzielać pouczeń, po prostu chcę dać wskazówki - czy ktoś je przyjmie, to już jego sprawa.

Napisany przez tim25
Byłbym ostrożny w przypadku pożyczek od osób prywatnych. Sam inwestuję w pożyczki P2P, ale tylko za pośrednictwem platform (takich jak Mintos czy Bondora) i z gwarancją odkupu. Zazwyczaj inwestorzy chcą mieć więcej informacji. Czy próbowałeś już korzystać z takich platform? Niestety nie potrafię powiedzieć, jakie są wymagania dla pożyczkobiorców, ale zawsze radziłbym unikać pożyczek bez instytucji kontrolującej.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata