Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Poszukiwane: pożyczka prywatna w wysokości 30 000,00 €.

Napisany przez Scherwin93
Cześć,
Jest mi miło napisać mój pierwszy post tutaj, nawet jeśli jest to prośba.
Nazywam się Scherwin Khodamoradi, mam 27 lat i pracuję jako konsultant ds. oprogramowania na etacie w TKUC w Kolonii na Hohenzoller Ring od 01.09.2020. Byłem jednym z pierwszych pracowników tej firmy, mój przełożony jest moim współlokator, więc bezpieczeństwo jest zapewnione.
Moje wynagrodzenie netto wynosi 1950,00€.
Potrzebuję pieniędzy na założenie własnego studia/biura oraz na promocję mojej własnej tokeny na Binance Smart Chain za pośrednictwem mediów społecznościowych. Obecnie rozwijam kanał na YouTube & TikTok, doradzam i informuję ludzi o wydarzeniach w świecie kryptowalut, udzielam technicznych analiz wykresów i udzielam wskazówek inwestycyjnych.
Niestety do niedawna miałem nieświadomą blokadę komorniczą sprzed 6 lat, gdy toczyłem spór sądowy z właścicielem studia fitness, który nie zaakceptował mojej specjalnej wypowiedzenia ze względu na przeprowadzkę i bezpodstawnie próbował uzyskać dostęp do mojego konta. Blokadę komorniczą zauważyłem dopiero niedawno, gdy chciałem wziąć kredyt i nie można było przeprowadzić weryfikacji w Biurze Informacji Kredytowej, co niestety zaszkodziło mojej zdolności kredytowej na następne 3 lata. Nawet w przypadku Maxda jestem odrzucany, tylko pod warunkiem posiadania poręczyciela.
Jestem młody i ambitny, mam stałe i bardziej niż pewne źródło dochodu, jestem zdrowy i chcę pożyczyć kapitał do inwestowania, nie jak wielu innych na samochód czy rzeczy, które tracą na wartości, chcę stworzyć stabilne podstawy dla realizacji moich marzeń i życzeń. Mieszkam we własności moich rodziców i nie mam kosztów utrzymania.
Potrzebuję pożyczki na okres do 36 miesięcy. Stopę procentową można ustalić prywatnie, jestem gotów ponieść pewne konsekwencje za moją obecną sytuację w Biurze Informacji Kredytowej. Jestem transparentny i chętnie ujawnię swoje dochody itp., chcę zapewnić mojemu rozmówcy pełne prawne zabezpieczenie.
Cieszę się z każdej sugestii lub pomysłu! Nie jestem zdesperowany, ani niecierpliwy, więc lichwa nie zda egzaminu ze mną.
Pozdrowienia, Khodamoradi

Napisany przez Scherwin93
Będę wdzięczny za każdy pomysł i sugestię.

Napisany przez 2titan1981
kredyt dla założycieli na rozpoczęcie działalności samodzielnej

Napisany przez Marc2512
Nie martw się, myślę, że nikt tutaj nie dostał kredytu. Cała sytuacja wydaje się być beznadziejna. Dlaczego takie zapytania nie są natychmiast usuwane, pozostaje tajemnicą. Chyba nie ma tu moderatorów...

Napisany przez rheingeist
Szukam także kredytu, którego prawdopodobnie nie będę w stanie spłacić. Ale wie tylko ja. ������

Napisany przez 6Bankkaufmann
Generalnie nie ma kredytów od prywatnych dostawców BEZ zabezpieczeń.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata