Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Jaką kartę kredytową warto mieć? Które konto osobiste najlepiej mi odpowiada? Czy PayPal jest naprawdę bezpieczny?

Re: Bezpieczeństwo mojej osobistej karty kredytowej.

Napisany przez ADMCI4
Cześć wszystkim, Nie mogę pozbyć się myśli o kartach kredytowych, które zostały ostatnio wycofane przez banki z powodu nieprawidłowości w Hiszpanii. Chociaż nie byłem w Hiszpanii, to nie uwierzę, że coś takiego nie mogłoby się zdarzyć tutaj w Niemczech. Czy może być mądrzejsze z mojej strony nie korzystanie obecnie z mojej karty kredytowej i poczekanie, aż systemy zostaną wyposażone w wyższe zabezpieczenia?

Re: Bezpieczeństwo mojej osobistej karty kredytowej.

Napisany przez ADMCI4
Schnupperdoggi pisze: Cześć wszystkim, Czy może być mądrzejsze, aby nie używać mojej karty kredytowej w tej chwili i poczekać, aż systemy zostaną wyposażone w wyższe zabezpieczenia?
Niestety będziesz musiał/a zaczekać bardzo długo.... Po prostu regularnie sprawdzaj wyciągi z karty kredytowej i w przypadku nieprawidłowości zablokuj kartę i zareklamuj transakcję. Ryzyko dla klienta jest naprawdę minimalne. Ta cała sprawa z wymianą kart wywołała niestety spory szum. MOŻLIWE wyciek danych u dostawcy usług w Hiszpanii - zamieniono setki tysięcy kart -> Panika.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata