- pt mar 12, 2010 8:16 pm
Cześć ludzie,
Szukałem w internecie porad/zaleceń, jak zarabiać więcej pieniędzy lub nawet stać się milionerem...
Znalazłem bardzo pomocną stronę:
Helmut J. Ament - SuccessCoaching -
Tam można otrzymać DARMOWE PORADY, jak stawać się bogatszym, ale są także takie, za które trzeba zapłacić, zawsze jest to jednak jasno zaznaczone...
Najbardziej podobało mi się SuccessCoaching. Tam przez PONAD 4 MIESIĄCE DZIENNIE otrzymuje się konkretne instrukcje, co zrobić. Uczestniczyłem w tym i naprawdę było warto. Podobało mi się także to, że można bezpłatnie przetestować przez pierwsze 14 dni.
Otrzymuję ten newsletter od tego SuccessCoacha od około miesiąca i powiem szczerze, bez żartów, dzięki temu szkoleniu od milionera Helmuta Amenta zarabiam około 300 € więcej miesięcznie (dokładniej 280€).
Ponadto można do niego osobiście napisać pytania, a on odpowiada bardzo szybko. Moje odpowiedzi otrzymałem w ciągu 1-3 dni, więc mogę to szczerze polecić... oto jeszcze raz link:
Helmut J. Ament - SuccessCoaching -
P.S.: Ta strona jest przeznaczona tylko dla osób, które są gotowe coś zrobić, aby stać się bogatymi. Kto chce zdobyć bogactwo bez wysiłku, powinien szukać gdzie indziej... bo bez pracy nie ma kołaczy!