Bądź ostrożny wobec panów Gerharta Müllera i Saschy Savasa Bönischa!
To oszuści działający pod nazwą firmy FM-Krupp Company, oferujący różne usługi finansowania!
Mają wpłacać zaliczki na umowę
kredytu dyzpozycyjnego, po czym odmówią wypłaty
kredytu, podając jako powód, że inwestor się wycofał.
Jeśli dokonają płatności na
konto pana Bönischa w Schwäbische Bank w Stuttgarcie, Schwäbische Bank wyśle wiadomość z ostrzeżeniami dotyczącymi przepisów przeciwdziałania praniu pieniędzy oraz numerem telefonu infolinii.
Ja również zgłosiłem obu panów do policji z zarzutem oszustwa.
Według moich informacji, prokuratura zajmuje się już tą dwójką.
Na moje groźby zgłoszenia obu panów otrzymałem następującą wiadomość e-mail od pana Müllera. Oto oryginalna transkrypcja e-maila;
Gdzie jest oszustwo? Sugeruję zastanowić się, czy te kroki nie zostały podjęte z nadgorliwości. Oszustwo to poważne oskarżenie, które najpierw musisz udowodnić. Jednakże, posiadając dokumenty, które zwolnią nas w prokuraturze, stajesz się osobą, która ciągnie czerwoną kartkę. Mieliśmy już wielokrotnie klientów, którzy postępowali nadmiernie, jak ty, a potem ponosili konsekwencje, co skutkowało koniecznością samodzielnego stawienia czoła oskarżeniom o poważną oszustwo i ponoszeniem wysokich kosztów procesowych.
Niestety, obecnie jestem na spotkaniach i w podróży, więc jestem dostępny tylko drogą e-mailową.
I był też mądry cytat jego babci !!!!!
Kto nie chce słuchać, musi sam najpierw wpakować w tarapaty, aby własnoręcznie zdobyć doświadczenie.
Ten e-mail został wiernie odtworzony!
Ten e-mail został napisany przez samo wyznaczonego dyrektora firmy FM-Krupp, Pana Gerharta Müllera.
Moim zdaniem kromkę chleba ma wyższy IQ niż ten samozwańczy dyrektor!
Byłoby dobrze wydane pieniądze, gdyby ten pan, który rzekomo udziela
kredytów do 100 milionów
euro w swojej firmie, udzielił sobie
kredytu, aby uczęszczyć na kurs początkujący języka niemieckiego organizowany przez Volkshochschule.
Zagroził mi zgłoszeniem mnie, jeśli umieszczę jakikolwiek dokument w sieci.
Z niecierpliwością czekam na to zgłoszenie, o ile Pan Müller znajdzie odpowiedniego reprezentanta prawnego.
Więc uważajcie na tych oszustów !!
__________________________________________________ ___________________
CZUWAJ, TO JEST ZEMSTA NA PANA MÜLLERZE I PANU SASCHY SAVASIE BÖNISCHU!!!!!!
BYŁO TO SPRAWIONE PRZEZ Herm
Rolf & Andreas Luithardt
Waiblinger str 43
D-71364 Winnenden
Niemcy
Witajcie, drodzy członkowie forum finansowego!!!!
To, co opowiada Pan Luithardt, nie zgadza się z prawdą
Oczywiście uważamy, że takie fora są słuszne i wartościowe. Ostrzeganie naszych współobywateli przed oszustami.
Jednak czasami ludzie tacy jak Pan Luithardt z jego sklepem elektronicznym w Winnenden wykorzystują to forum do źle przedstawiania firm
tylko po to, żeby odchudzać się z uprzedzeń.
Nie ma to nic wspólnego z ostrzeżeniem. Jest to po prostu prowadzenie zemsty, które schodzi na niski poziom i oddala się od prawdy i rzeczywistości!
To było następujące:
Pan Luihtardt zwrócił się do nas w FM Krupp Company Ltd
o
kredyt w wysokości 80 000 €.
Przedstawiliśmy to naszym inwestorom, co zostało zatwierdzone.
To zostało również omówione telefonicznie z panem Luihtahrdem!!!!!!
Następnie została przygotowana umowa kredytowa, którą Pan Luithart podpisał
następnie Pan Luithart wpłacił 1300 € od 10% własnego wkładu do właściciela.
Otrzymaliśmy później wiadomość, że inwestor chciał się wycofać.
Co teraz?
W umowie znajduje się następująca klauzula, którą Pan Luithart podpisał!!!
W ORYGINALE___
VII. STOSOWANE PRAWO
Jeśli oryginalny kontrakt zostanie podważony w ciągu 14 dni od jego zawarcia, dochodzi do wypłaty odszkodowania.
Pan Luithart
Zareagował na nasze pismo
Bardzo oskarżycielsko
I nadużył tonu
Groził nam policją i od razu wysuwał poważne oskarżenia przeciwko nam, takie jak oszustwo i pranie pieniędzy!!!
Oszustwo to poważne oskarżenie, które jest karalne, a które Pan Luithart musi najpierw udowodnić. Ponieważ jest to szkodliwe dla reputacji.
Jednak nie zrobił tego i teraz dopuścił się sam popełnienia czynu karalnego swoimi wypowiedziami.
Musieliśmy zatem zerwać umowę, ponieważ harmonijna i profesjonalna współpraca w tej sytuacji nie była już możliwa.
Teraz Pan Luithart spodziewa się zarzutu o poważne naruszenie reputacji i zamiar oszustwa.
Widzicie, drodzy czytelnicy, iście zemstę w najczystszej postaci
Są zawsze dwie strony konfliktu.
Żałujemy bardzo, że Pan Luitahart wybrał tę drogę ujawniania frustracji i nie drogę rozsądną.
Rozwiązaniem jest znalezienie wspólnej drogi.
Jak rozsądni ludzie.
Musimy także jasno powiedzieć, że ten przypadek był wyjątkiem.
Zawsze mieliśmy zadowolonych klientów ze swoimi finansowaniami.
Dotycząc wiadomości od Schwäbische Bank
Chodzi o zwykłą wiadomość informacyjną, którą każdy klient otrzymuje w kontekście przeciwdziałania praniu brudnych pieniędzy.
Życzymy Panu Luithartowi powodzenia, zdrowia i większej wyrozumiałości
Na jego dalszą drogę życiową
Ponadto apelujemy do wszystkich czytelników. Zdobądźcie własne doświadczenia, zanim coś ocenicie.
Z poważaniem
Wasza Firma Inwestycyjna
FM Krupp Company LTD