Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Znasz się na inwestycjach? Wymieniaj się wiedzą z innymi użytkownikami forum.

Re: Inwestycja kapitałowa o stopie zwrotu 10% - okres trwania 120 dni.

Napisany przez Joecool34
W dniu 06.06. rozpoczęto GDM 2.0 z programem. Połączenie marketingu z poleceniami, reklamy online i handlu kryptowalutami zapewnia i zwiększa zyski. Już od 25$ możesz skorzystać z wysokich zwrotów. Okres trwania to 120 dni, a co godzinę zwracana jest część środków!! Dostępne są 11 różnych pakietów inwestycyjnych:
Inwestycja Zysk Całkowita wypłata
1. 25$ 10% 27.50$
2. 50$ 20% 60.00$
3. 150$ 21% 181.50$
4. 250$ 22% 305.00$
5. 500$ 25% 625.00$
6. 1000$ 27% 1.270$
7. 2.500$ 29% 3.250$
8. 5.000$ 32% 6.600.$
9. 10.000$ 35% 13.500$
10. 50.000$ 40% 70.000$
11. 250.000$ 50% 375.000$

Metoda płatności to Bitcoin. Dodatkowo istnieje bardzo atrakcyjny program partnerski! Możliwe są wysokie dochody wynoszące 500$ i więcej! W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji - także w sprawie płatności za pośrednictwem Bitcoina! Joecool34@gmx.de
https://app.globaldynamicmarketing.c...ister?aff=1444

Napisany przez Spiagei
Hihihi, czyżby dzisiaj już Boże Narodzenie?

Napisany przez xlarge
Czy powinienem/przynieść pieniądze na dworzec kolejowy?
Bezpośredni kontakt jest przecież bezpieczniejszy, prawda?

Napisany przez T_A_11
Bitcoiny? Naprawdę?
Przy inwestowaniu pieniędzy interesuje mnie, gdzie wszystko jest ulokowane i kim są partnerzy, prawda?
@Joecool34 czy już tam coś zrobiłeś? Jakie są Twoje doświadczenia?

Napisany przez Joecool34
W ciągu ostatnich miesięcy zainwestowałem dużo w bitcoiny i inne waluty i już zarobiłem kilka tysięcy euro. Sam wzrost kursu jest wystarczająco opłacalny - moje pierwsze bitcoiny kupiłem za około 1200€ - teraz kurs wynosi 2500€.
Oprócz tego istnieje wiele możliwości inwestowania i podwajania tych monet. Czasami programy oferują podwójny zwrot w ciągu 24 godzin - jest to jednak bardzo ryzykowne, zawsze istnieje ryzyko, że cała twoja inwestycja zniknie - ale w wielu przypadkach się udaje!
Powyższy program jest więc bardzo bezpieczny, ponieważ procentowo ryzyko w obszarze bitcoinów jest bardzo niskie!
Znam partnerów i tradera tego powyższego programu i oczywiście również tam zainwestowałem! Jeśli chcesz wiedzieć więcej, możesz napisać do mnie e-mailem. Joecool34@gmx.de - chętnie udostępnię Ci moje kontakty na Facebooku lub Xing!

Napisany przez T_A_11
Dziękuję za udzielenie informacji.

Napisany przez Malapascua

Tak, inwestowałem w bitcoiny i inne waluty w ciągu ostatnich miesięcy i już zarobiłem kilka tysięcy euro.
Sam wzrost kursu jest już wystarczająco zyskowny - moje pierwsze bitcoiny kupiłem za około 1200 euro - teraz kurs wynosi 2500 euro.

To jak na giełdzie, zysk osiągasz dopiero wtedy, gdy sprzedasz. Mogę ci podać kilka akcji, które jeszcze mocniej wzrosły. Ale nie wierz, że będzie to trwać wiecznie.

Poza tym istnieje wiele możliwości pomnażania swoich monet i ich podwajania. Czasami programy oferują podwójność stawki w 24 godziny - jest to jednak bardzo ryzykowne i zawsze istnieje ryzyko, że twój wkład całkowicie zginie - ale w wielu przypadkach to działa!
Podwójność to mniej więcej szansa jak przy ruletce. Opłata transakcyjna w tym przypadku wynosi 0. To coś dla oszustów jak ty albo kompletne idioci.

Napisany przez T_A_11
Nie jestem przekonany do Bitcoina ani do akcji.
Mam coś innego.

Napisany przez Joecool34
Wygląda na to, że wiesz ?

Napisany przez Joecool34
To całkowicie w porządku. Każdy musi to zdecydować sam!

Napisany przez domrepp
Przepraszam, ale to absolutna bzdura!!! Jeśli rzeczywiście miałeś to szczęście, które z pewnością nie jest regułą, i zarobiłeś na Bitcoinach, które jak dotąd istnieją tylko w formie cyfrowej, to szczerze gratuluję. Jednak prezentowanie takiego inwestowania tutaj jako pewnej sprawy jest kompletnie nietrafione. Ładna cyfrowa waluta może również stracić wartość jutro i to koniec. Oczywiście, żałuję również, że nie zainwestowałem trochę kapitału ryzyka w Bitcoiny na początku, ale moim zdaniem miałoby to znacznie więcej wspólnego z ruletką niż większość inwestycji w sprawdzone firmy. Jeśli już tu coś propagujesz, proszę bądź szczerze i zaznacz, że zysk idzie w parze z ryzykiem (obyś choć miał tego świadomość) i to, moim zdaniem, jest ekstremalnym ryzykiem. To zupełnie bezwartościowa zakład...

Napisany przez Cici

Zupełnie bezwartościowa zakład...

Ogólnie rzecz biorąc, patrząc na kryptowaluty, mam nieco inne zdanie. Za każdym z monet stoi pewna usługa w zależności od konstrukcji: (anonimowe) transakcje pieniężne, wykonanie kodu programu, długoterminowe przechowywanie danych itp. Dopóki istnieją użytkownicy gotowi zapłacić za tę usługę, odpowiednia waluta musi mieć pewną wartość. W przeciwnym razie koszty zarządzania dla górników/interesariuszy doprowadziłyby do strat i sieć by się załamała. Oczywiście to nie wyklucza ekstremalnych wahanić kursów, ale waluty oferujące rzeczywistą wartość powinny być, w długim okresie, wsparte kosztami zarządzania.

Cytat od Joecool34
Droga płatnicza to tutaj Bitcoin.

To właściwie najważniejszy punkt w pierwszym poście. Nie chodzi tu o inwestowanie w kryptowaluty, one są używane jedynie jako środek płatniczy! Obiecane stopy zwrotu są całkowicie absurdalne, nawet jeśli zyski mają być wygenerowane przez handel kryptowalutami. To znowu śmierdzi typowym kitowym marketingiem wielopoziomowym.

Napisany przez domrepp
Jak myślisz, ile osób w obrocie / inwestowaniu w bitcoiny nawet zbliża się do myśli: Oh, to usługa, za którą trzeba odpowiednio zapłacić!??? Uważam, że udział tych osób jest BARDZO niewielki. Nawet jeśli spojrzy się na to z tej perspektywy, to wciąż nie uzasadnia to tych absurdalnych wzrostów z ostatnich miesięcy. Mówisz o pewnej wartości, tak, ale nie w tym...
Co prawda, to jest punkt! Ale ja uważam, że nawet to jest niebezpieczne. Wykorzystywanie środka płatniczego o tak dużym potencjale do ekstremalnych wahnięć powinno być zabronione. Nie ma sensu nawet rozmawiać o stopach zwrotu, kompletnie żałosne.

Napisany przez Joecool34
kryptowaluty są przyszłością, nikt nie powinien zamykać się przed nimi! BaFin ostrzega tylko dlatego, że boi się, że nikt nie będzie chciał już trzymać swoich pieniędzy - Przelewy w sekundę na cały świat, bez możliwości kontroli przez instytucje państwowe - oczywiste, że rząd tego nie chce
A w przypadku wspomnianego programu Bitcoin jest tylko środkiem płatniczym, transakcje są prowadzone w dolarach - jeśli kurs Bitcoina spadnie, otrzymasz tyle, ile wynosi równowartość w dolarach!

Napisany przez Malapascua

A w powyższym programie Bitcoin jest tylko środkiem płatniczym, a handluje się w dolarach - jeśli Bitcoin spadnie, otrzymasz wypłatę w wysokości ekwiwalentu w dolarach!

Warto przemyśleć ten samotny zdanie i następnie poważnie zastanowić się nad rozumem autora.

Napisany przez Cici

Co myślisz, ile osób, które mają do czynienia z inwestowaniem w bitcoiny, nawet zbliżają się do myśli, Że tu chodzi o usługę, która musi być dostatecznie opłacana!??? Sądzę, że udział ten jest BARDZO mały. I nawet patrząc na to z perspektywy, wcale nie uzasadnia to tych absurdalnych wzrostów z ostatnich miesięcy. Mówisz o pewnej wartości, tak, w porządku, ale nie tak...

Jeśli chodzi o ostatnie wzrosty kursów, zgadzam się z tobą całkowicie. Na przykład Ethereum można obecnie wydobywać za mniej niż 100 dolarów, podczas gdy cena, z powodów spekulacyjnych, wynosi już ponad 250 dolarów za sztukę. Dlatego napisałem o długoterminowym rozwoju. Chodziło mi głównie o stwierdzenie: całkowicie bezwartościowa zakład, które widzę nieco inaczej.

Napisany przez domrepp

Tylko ten zdanie warto czasem przemyśleć i poważnie zastanowić się nad zdrowym rozsądkiem autora.

Tutaj całkowicie się zgadzamy! Bez zbędnych słów...

Napisany przez domrepp

Jeśli chodzi o ostatnie wzrosty cen, zgadzam się z tobą w pełni. Na przykład Ethereum można obecnie wydobyć znacznie poniżej 100 dolarów, podczas gdy cena z powodu spekulacji wynosi już ponad 250 dolarów za sztukę. Dlatego napisałem o długoterminowym rozwoju. Chodziło mi głównie o stwierdzenie całkowicie bezwartościowe zakłady, co moim zdaniem jest nieco inne.

Masz do tego pełne prawo! Jednakże ktoś, kto przeczyta to wszystko, powinien być bardzo ostrożny wobec takiej formy inwestycji (lub lepiej nazwać to grą hazardową)!!! Nawet nie mógłbym być tak zły na swoje pieniądze, żeby tak po prostu wyrzucić je w błoto....

Napisany przez xlarge
Wolę whisky - tam mam gwarantowane 40%

Napisany przez Cici

Jeśli ktoś przeczyta to całe, powinien być bardzo ostrożny w stosunku do tego rodzaju inwestycji (albo lepiej nazwać to hazardem)!!! Nie byłbym w stanie być tak zły na swoje pieniądze, żeby je tak wyrzucić...

Ponieważ uważam pomysł kryptowalut za genialny i rewolucyjny, chciałbym jeszcze raz wyraźnie podkreślić różnicę, jeśli wcześniej nie było to wystarczająco jasne: Należy rozróżnić pomiędzy inwestowaniem w kryptowaluty a tym, co jest promowane we wstępie!
Inwestowanie pewnej sumy pieniędzy w kryptowaluty spekulacyjnie (może niekoniecznie teraz przy przesadnie wysokich cenach) uważam za sensowne z długoterminowego punktu widzenia. Ryzyko i zmienność są czasem nawet wyższe niż w przypadku akcji o niskich cenach, ale odpowiednio również szanse. Można to traktować jako rodzaj venture capital, co może być atrakcyjne przy wystarczającej dywersyfikacji majątku. Oczywiście każdy musi sam zdecydować, czy potrafi poradzić sobie z taką zmiennością.
Jednak oferta przypominająca schemat piramidy finansowej, o której wspomniano wyżej, nie ma z tym nic wspólnego! Obiecywane tam zyski są całkowicie niemożliwe do osiągnięcia na dłuższą metę. kryptowaluty są tam używane jedynie do rozliczeń płatniczych i być może rzeczywiście są one przedmiotem handlu, kto wie. W innych aspektach nie mają one nic wspólnego z ideą kryptowalut. Takie działania moim zdaniem tylko rzucają złe światło na rynek kryptowalut.

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata