Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Pytania dotyczące wszystkich innych tematów związanych z finansami.

Re: Prezentacja + Co zrobić z kapitałem ryzyka/rozrywkowego?

Napisany przez AndreWe
Cześć Wszystkim,

Zarządzanie finansami wymaga rozwagi i zawsze należy najpierw spełnić swoje zobowiązania, mieć żelazną rezerwę, zanim zacznie się inwestować w różne projekty.

Krótko o sobie. Mam 40 lat, jestem ojcem rodziny i moje podejście do inwestowania było raczej klasyczne (książeczka oszczędnościowa, konto oszczędnościowe, itp...). 6 lat temu zacząłem intensywnie interesować się finansami. Chciałem, żeby moje pieniądze pracowały dla mnie, a nie ja dla pieniędzy. Zaczęłem więc zastanawiać się, jakie zasoby mogę wykorzystać, jakie mam do dyspozycji.

Zacząłem oszczędzać w ETF-ach, kupować kryptowaluty, szukać nowych sposobów na pasywne zarabianie pieniędzy. Wykorzystałem także swoją wiedzę i zasoby techniczne.

Udało mi się zbudować budżet na ryzykowne inwestycje. Początkowo była to kwota w małych 3 cyfrach, a teraz wzrosła do kwoty w średnich 4 cyfrach, wyłącznie dzięki wykorzystaniu budżetu na ryzyko.

Obecnie mam 3 inwestycje, którymi aktywnie zarządzam, i to od ponad pół roku bardzo skutecznie.

Dla przejrzystości informacji, chcę od razu zaznaczyć, że chętnie widzę, jeśli zarejestrujesz się za pośrednictwem moich danych kontaktowych. Dzięki temu otrzymuję niewielką prowizję, a Ty nie ponosisz żadnych kosztów.

Jeśli ktoś z Was ma ochotę dowiedzieć się więcej, proszę napisz do mnie prywatną wiadomość (może znasz już niektóre platformy ).

Krótko o inwestycjach

-> Inwestycja 1 przynosi mi co najmniej 6,4 % miesięcznie (aktualnie zainwestowałem tam 1,5 tys. euro) - Obszar kryptowaluty/nieruchomości
-> Inwestycja 2 przynosi mi co najmniej 9,7 % miesięcznie (aktualnie zainwestowałem tam 1 tys. euro) - Obszar produkty medyczne
-> Inwestycja 3 przynosi mi co najmniej 5,0 % miesięcznie (aktualnie zainwestowałem tam 500 euro) - Obszar kryptowaluty

Proszę odpowiedzialnie zarządzać swoimi pieniędzmi. Jestem świadomy ryzyka związanego z inwestycjami, że mogą one również się nie powieść. Dlatego proszę o poważne zapytania.

Jeśli jesteś zainteresowany, otrzymasz ode mnie wszystkie informacje na temat inwestycji, instrukcję rejestracji, a także filmy na żywo z moimi zyskami i aktualizacje dotyczące inwestycji. (Są one już dostępne na YouTube). Jestem także gotów służyć pomocą i poradą przy każdym pytaniu.

Więc jeśli jesteś zainteresowany, proszę o wiadomość prywatną.

Pozdrowienia
Andre

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata