Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy istnieje kredyt bez sprawdzania w SCHUFA także dla osoby z postawieniem w stan upadłości?

Napisany przez ADMCI4
Dobry wieczór,

Chodzi o dobrego przyjaciela, który jest w dość trudnej sytuacji. Nigdy nie miał dużych dochodów i od ponad 20 lat płaci alimenty dla swojego syna. Przez pewien czas nie mógł spełniać tego zobowiązania i musiał złożyć oświadczenie majątkowe. Teraz stoi przed końcem związku i pilnie potrzebuje pieniędzy na nowy początek. Chciałby ubiegać się o kredyt bez sprawdzania w bazie dłużników, ponieważ jego bank odrzucił wniosek o kredyt. Czy nowy bank może dowiedzieć się o oświadczeniu majątkowym w inny sposób? Czy mimo to nadal ma szansę na uzyskanie kredytu?

Pozdrowienia, HK

Re: Czy istnieje kredyt bez sprawdzania w SCHUFA także dla osoby z postawieniem w stan upadłości?

Napisany przez 2Escorpio
Hej,

ubezpieczenie od usług elektronicznych jest widoczne w Schufa, więc każdy bank w Niemczech to zobaczy.

kredyt bez sprawdzania w Schufa z ubezpieczeniem od usług elektronicznych? Jeśli podasz wszystkie informacje prawidłowo, to nigdy nie będzie problemu... ale jeśli coś ukryjesz, to jest oszustwo... ponadto, wzięcie nowych długów po złożeniu ubezpieczenia od usług elektronicznych to i tak oszustwo, za które można dostać do 6 miesięcy pozbawienia wolności.... gdyby twój przyjaciel przeczytał dokładnie warunki ubezpieczenia od usług elektronicznych, to by o tym wiedział

Podsumowanie: kredyt zawsze można jakoś zdobyć, ale w tym przypadku byłoby to wielokrotne oszustwo.

btw: Może lepiej byłoby, gdyby zaczął uporać się ze swoimi długami zanim zacznie nowe życie, zamiast kontynuować w nowym życiu tak samo jak przedtem?

esco

Napisany przez Gell
Poza na stronie Luzern-Finanz.de, gdzie WSZYSTKO jest możliwe ;-)

Odpowiedzi na najczęstsze pytania dotyczące finansów Luzern | Luzern-Finanz.de

9. Czy kredyt bez sprawdzania w BIK jest możliwy także przy złożeniu oświadczenia majątkowego (opisującego stan majątku)?
Tak - przy kredycie bez sprawdzania w BIK wypłata jest możliwa nawet jeśli złożyłeś oświadczenie majątkowe (dawniej zwane oświadczeniem majątkowym).

Ale lepiej nie składać wniosku o kredyt u nich!!! (patrz wątek na temat Luzern/Lugano tutaj na forum)

Prawda

Napisany przez Naseweis

Oprócz Luzern-Finanz.de ,gdzie WSZYSTKO jest możliwe ;-)

Odpowiedzi na najczęstsze pytania dotyczące Luzern Finanz | Luzern-Finanz.de

9. Czy kredyt bez sprawdzania w Schufa jest możliwy nawet po złożeniu oświadczenia majątkowego (kruczek) ?
Tak - w przypadku kredytu bez sprawdzania w Schufa wypłata jest możliwa, nawet jeśli złożyłeś oświadczenie majątkowe (dawniej zwane kruczkiem).

Ale lepiej nie składać wniosku o kredyt u nich!!! (zobacz wątek na temat Luzern/Lugano tutaj na forum)

Gell

ta odpowiedź na pewno bardzo pomogła pytającemu

viewtopic.php?t=6448

Napisany przez sarah kahn
Nadal istnieją wiarygodni pożyczkodawcy gotowi pomóc w sprawach finansowych. Byłem tam i wiem, co jest dobre, a co złe.

Napisany przez Naseweis

nadal można znaleźć wiarygodnych pożyczkodawców, którzy są gotowi pomóc w sytuacjach finansowych problemów. Osobiście miałem z tym doświadczenie i potrafię odróżnić prawdę od fałszu.

Czy można ten tekst napisać w sposób zrozumiały?

Czy próbuje się tutaj przekształcić litery w słowa, które nie mają sensu?

Otrzymałem pożyczkę zagraniczną i dostałem potrzebne wsparcie finansowe. Jeśli potrzebujesz pożyczki, istnieją dobry kredytodawcy online. Mogę podać Ci informacje o firmach pożyczkowych i inne istotne szczegóły, jeśli Ty lub ktoś inny jest zainteresowany.

Napisany przez Naseweis

Otrzymałam kredyt za granicą i otrzymałam potrzebne wsparcie finansowe. Jeśli potrzebujesz pożyczki, istnieją dobrzy pożyczkodawcy online. Mogę udzielić informacji o firmach udzielających kredytów i innych istotnych szczegółach, jeśli ty albo ktoś inny jest zainteresowany.

Cześć Sarah Kahn,

język niemiecki - trudny język - mogę tu tylko wyrazić się.

Nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś jest zainteresowany takimi pożyczkodawcami zagranicznymi. W Niemczech jest wystarczająco dużo oszustów, którzy chcą oszukać niewiedzących. Nie potrzebujemy dodatkowych z zagranicy.

Pozdrowienia N.

Tak, masz rację, ale prawda jest taka, ile z was może dostać pożyczkę z tego kraju?. Jeśli tak, może będę potrzebował twojej pomocy w przyszłości. Czy lepiej jest nie brać finansowania stąd, ale jak to zrobić skutecznie i szybko?. To jest prawda.

Napisany przez Naseweis

Ja, masz rację, ale prawdą jest, ile z was może dostać ten kredyt z tego kraju?. Jeśli tak, może będę potrzebować twojego wsparcia w przyszłości. Czy lepiej jest nie brać finansowania stąd, ale jak efektywnie i szybko można je uzyskać?. To jest prawda.

Od kiedy jesteśmy na ty?.

Naucz się najpierw niemieckiego zanim zalewasz nas takimi nonsensownymi postami.

Napisany przez Gell

Jeśli będą Państwo potrzebować mojego kierunku w przyszłości.

Niestety problemy nie leżą w umiejętności językowej, a raczej w Google Translate.
Często automatyczne tłumaczenia wychodzą tylko na śmieci, ale Sarah tego nie wie.

Chcieć zająć się derection innych jest godne pochwały i z pewnością ciekawszą działalnością ;-)
Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać......

Przecież tak jest, prawda?

Napisany przez RichardSchneide
Cześć,

wydarza się, ale cała sytuacja musi być odpowiednia i istnieje możliwość ponownego zobaczenia lądu.

Napisany przez Finance_2ME
Cześć HK, na pewno ma szansę. Zawsze istnieje różne sposoby, aby zdobyć kredyt. Życzę powodzenia!

Napisany przez soundjunk

Cześć,

jestem pewien, że istnieje, ale muszą być spełnione ogólne warunki, a istnieje możliwość zobaczenia lądu.

Mogę sobie łatwo wyobrazić, że negatywna historia kredytowa może automatycznie skutkować odrzuceniem, nawet bez sprawdzania Biura Informacji Kredytowej.

Pozdrowienia
Patrick

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata