Handel pocztowy
Ta działalność polega na rozwijaniu list mailowych.
Kilka tygodni temu natknąłem się na ten interesujący artykuł w Internecie. Tam było napisane, że można zarobić tysiące
euro w ciągu kilku tygodni... Na początku byłem bardzo sceptyczny, ponieważ w Internecie jest wiele podobnych możliwości, które mają na celu jedynie wyciągnięcie pieniędzy od ludzi i nie działają. jednak opowiedziałem o tej możliwości znajomemu. Spodziewałem się, że wyśmieje mnie za to, jak głupio postąpiłem. Ale ku mojemu zdziwieniu powiedział mi, że zna ten program i że od jakiegoś czasu odnosi w nim duży sukces. Nagle moje wątpliwości się rozwiały i postanowiłem wypróbować ten program. Pomyślałem, że nie mam wiele do stracenia.
WAŻNE: To nie jest nieetyczne, to nie jest nielegalne; i wirtualnie nie ma dla Ciebie ryzyka.
Jeśli będziesz dokładnie postępować zgodnie z instrukcjami, możesz zarobić od 2 000 do 5 000
euro lub więcej w ciągu 20 do 60 dni. Ten program jest tak skuteczny, ponieważ opiera się na uprzejmości i uczciwości uczestników. Proszę kontynuować ten sukces. Jesteś teraz częścią biznesu pocztowego. W tej działalności produktem nie jest nic materialnego, ale usługa. Ta działalność zajmuje się opracowywaniem listy mailowej. Wiele dużych firm płaci duże sumy za takie listy wysokiej jakości.
Oto teraz 4 proste kroki do sukcesu:
KROK 1: Wyślij po 5
euro za pośrednictwem Paypal (musisz założyć
konto Paypal na paypal.de, co zajmie 5 minut) na poniższe adresy e-mail z tematem wiadomości Lista mailowa z zamówieniem biznesowym (To ważne, inaczej nie jest to legalne!!!) W ten sposób zakładasz usługę. To jest w 100% LEGALNE! Ponieważ żądasz prawidłowej usługi i za nią płacisz! Tak jak większość z nas, byłam bardzo sceptyczna i zaniepokojona kwestiami prawno-ustrojowymi. Ale mogę Cię uspokoić, ten program jest w 100% legalny i bezpieczny.
Oto obecna lista adresów e-mail, na które musisz wysłać po prostu i w 100% bezpiecznie (ze względu na ochronę kupującego w Paypal) kwotę 5
euro poprzez Paypal.
KROK 2: Następnie skreślasz #5 z listy widocznej powyżej i przesuwasz pozostałe adresy e-mail (numer #4 staje się #5, numer #3 staje się #4, numer #2 staje się #3 itd.) Następnie wstaw swoje imię na zwolnione miejsce #1 na liście.
KROK 3: Zmieniaj w tym tekście tak mało jak to możliwe, tylko to, co jest konieczne. Powinien pozostać jak najbardziej oryginalny.
KROK 4: Teraz opublikuj lub opublikuj zaktualizowany tekst w co najmniej 200 grupach dyskusyjnych. (jest ich około 40 000) Wszystko, czego potrzebujesz, to 200, ale pamiętaj, im więcej opublikujesz, tym więcej zarobisz! To jest całkowicie legalne! Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, sprawdź ustawy o loteriach pocztowych w tytule 18 Sekcji 1252; 1341. Zachowaj kopię programu i zastosuj go za każdym razem, gdy potrzebujesz szybkich pieniędzy.
PROSZĘ PAMIĘTAĆ, że sukces tego programu opiera się na uczciwości i szczerości ludzi oraz ich sumiennej zgodności z zasadami. Tylko wtedy będziesz na tym zyskiwać!!! Jeśli jesteś poważny i uczciwy, ten program nadal będzie istnieć, a pieniądze, które inni zarobili, będą również należały do Ciebie.
UWAGA: Dobra praktyka jest zapisywanie wszystkich e-maili, jakie otrzymasz od Paypala na komputerze. Potwierdza to ŻYCIE, że oferujesz prawdziwą usługę. Jeśli teraz dokładnie postępować, pięć członków jako twórców listy otrzymało po 5
euro. Twoje imię spadnie na dół listy i gdy osiągnie pozycję #5, będziesz miał tysiące
euro na swoim koncie Paypal!!! To jest okazja do inwestycji zaledwie 25
euro. Więc nie wahaj się i skorzystaj z tej szansy na szybkie pieniądze bez dużego wysiłku.
Zapomnij o graniu w Lotto. Tam masz szansę tylko 1 do 14 mln na wygraną dużych pieniędzy, a Twoje wydatki są wielokrotnie wyższe niż w tym programie. Pozwól, że opowiem Ci, jak działa ten program, a co ważniejsze, dlaczego działa. Najlepiej teraz zrób kopię tego tekstu, abyś miał go również dostępnego offline. Bardzo ważne jest dokładne przestrzeganie tych wytycznych w tej historii, bez tego to nie zadziała.
[Użytkownik zablokowany, Administrator]