- ndz lut 25, 2018 9:28 pm
Hej sokole,
moim zdaniem jest opustoszałe, ponieważ wszyscy w końcu zorientowali się, że pieniądze zniknęły i nie ma już nic do wzięcia.
To, że w przypadku niesolidnych dostawców (jak V+) były lub są niesolidne szkolenia, po których (ostatecznie) solidni pośrednicy odchodzą, a zostają głównie niesolidni pośrednicy, to jedno z problemów branży.
Innym jest zbyt podejrzliwy lub zbyt ufny, często jednak irracjonalnie postępujący przeciętny obywatel. Nie chcę tu nikogo winić - obecnie pracuję jako pośrednik, ale na początku również straciłem pieniądze z powodu mojej naiwności, ponieważ wierzyłem w dobro ogólnie i w państwową kontrolę w dziedzinie finansów.
Co do Twoich materiałów:
Dla nowicjuszy na pewno interesujące jest dowiedzieć się, jak to wszystko funkcjonuje. A nawet dla doświadczonych wyjadaczy jak ja
zawsze jest interesujące spojrzeć na szczegóły nowego przykładu oszustwa.
Ponieważ miałem wtedy (co najmniej 8 lat temu) długą rozmowę z dyrektorem i jego sekretarką, po czym poczułem mdłości, natychmiast opuściłem miejsce i nie wziąłem udziału w szkoleniu.
Chcę przecież zachować moich trudno pozyskanych klientów na dłuższą metę, a to działa tylko wtedy, gdy ich pieniądze się pomnażają, a nie znikają, czyli, innymi słowy, nie zostają wplusowane.
Tak naprawdę nie jest tak, że każdy oszust na pierwszy rzut oka jest łatwy do rozpoznania,
jak to było w przypadku V+ (z mojego punktu widzenia), dlatego chętnie ciągle się uczę w tej kwestii.
Czy możesz podać link do swoich informacji? Dziękuję.
Nawiasem mówiąc, dla wszystkich dotkniętych:
Kto chciałby przejść od dotkniętego do posiadającego pieniądze,
może spojrzeć tutaj:
*** UWAGA: REKLAMA ***
Prezentacja online TSO-DNL
Czwartek, 8 marca 2018, godz. 18:00,
Rejestracja pod adresem:
https://www.anmelden.org/tso-dnl-active-property2
UWAGA PRAWNA:
Biorąc udział w przedsięwzięciach biznesowych narażasz się na ryzyko aż do całkowitej utraty.
Chętnie dostarczę na żądanie:
Wszystkie dotychczas uruchomione i wprowadzone na rynek niemiecki inwestycje TSO-DNL wypłacają od momentu emisji zaplanowane 8% rocznie z wygenerowanych dochodów (najem i dzierżawa) - także w latach kryzysowych 2008-2011. Dotychczasowe wyniki z sprzedaży nieruchomości oraz 8% preferencyjna wypłata na poziomie inwestora wahały się od 11% rocznie do 50% rocznie. Firma TSO od 25 lat skutecznie prowadzi działalność deweloperską. W tym czasie żaden inwestor nie stracił pieniędzy.
UWAGA PRAWNA:
Wyniki z przeszłości nie gwarantują takich samych lub lepszych wyników w przyszłości.
KLASYFIKACJA:
Zawsze należy samodzielnie ocenić, czy warunki na przyszłość rzeczywiście mogą przynieść podobne wyniki jak w przeszłości. Samodzielne myślenie pomaga ocenić obietnice zwrotu z jednej strony,
ale także ocenę prawdopodobieństwa wystąpienia ryzyka. Zgodnie z ustawodawcą i organizacjami ochrony konsumenta
wszelkie zaangażowania kapitałowe są postrzegane jako równie ryzykowne, ponieważ nigdy nie są klasyfikowane według klasy aktywów, a tym bardziej nie według produktu. Ważne jest tylko ostrzeżenie, bo jeśli ludzie z obawy nie podejmują działań, to przynajmniej nie popełniają błędów. W ten sposób nie buduje się jednak majątku.
W przypadku TSO-DNL nic nie stoi najprawdopodobniej na przeszkodzie, aby wyniki nie były tak dobre jak dotychczas. Ponadto reforma podatkowa Trumpa obecnie jeszcze bardziej faworyzuje inwestorów w nieruchomościach.
Osoby zainteresowane lub mające pytania mogą skontaktować się ze mną pod adresem pieniadze@findefix.de.
Uwaga:
Jestem niezależnym pośrednikiem 34f i nie jestem zobowiązany do pośredniczenia w produktach danego przedsiębiorstwa.
W ramach bezpieczeństwa poprzez dywersyfikację pośredniczę również w szeregu innych produktów.
Nigdy nie pośredniczyłem w V+, ani w S&K i Infinus ... bo jako wykwalifikowany fizyk zawsze chciałem zrozumieć, w jaki sposób obiecany zwrot z inwestycji zostaje osiągnięty. Co więcej, najbardziej mi odpowiada, gdy mam dowody na to, że w przeszłości już były osiągane takie rezultaty.
Nawet samo pierwsze kryterium chęci zrozumienia uchroniło mnie i moich klientów przed oszustwem już kilkakrotnie i okazało się niezwykle pomocne. Chętnie dzielę się tą wiedzą.