Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Aktualizacje i rozszerzenia w środowisku forum.

Re: Nowy tutaj? / Wątek przedstawiający

Napisany przez capitaltrust
Cześć - witam Was
- kolejny nowy członek, do którego może zwrócić się każdy inwestor poszukujący nietypowego finansowania i planujący realizację projektów na terenie kraju i za granicą o wartości powyżej 1 mln EUR. Oczekiwane jest posiadanie pewnej ilości kapitału własnego lub innych aktywów (100% zabezpieczenie). Bardzo się cieszę, że mogę tutaj przyczynić się do rozwoju.
capitaltrust

Napisany przez hamza
Cześć,

Jestem nowy tutaj, właśnie zarejestrowałem się. Uważam, że należę do dużej grupy osób niewiedzących wiele na temat pieniędzy, inwestycji, finansów itp. Mam nadzieję, że tutaj znajdę porady i doświadczenia, które pomogą mi lepiej zarządzać moimi finansami.

Pozdrowienia i miłych rozmów!

Napisany przez eurojunkie
Cześć,

jestem tutaj nowy. Ponieważ (jeszcze) nie mam dużego doświadczenia w inwestowaniu itp., mam nadzieję znaleźć tutaj kilka interesujących pomysłów.

Pozdrowienia

Napisany przez Recki13
Jestem tu nowy, i mam nadzieję wyciągnąć jak najwięcej z moich pieniędzy

Napisany przez honigstute
Cześć,

jestem Steve. Bardzo interesuję się budowaniem kapitału i uważam, że w grupie zawsze powstaje więcej pomysłów niż samemu. Dlatego pomyślałem, że dołączenie do zespołu finansowego byłoby dobrym pomysłem.

Cieszę się na miłe rozmowy i mam nadzieję, że w przyszłości będę mógł również wnieść coś wartościowego do tego forum.

Pozdrawiam, Steve

Napisany przez DagobertDuck
Cześć,
jestem tutaj nowy i od pewnego czasu obserwuję forum jako gość; interesuję się tematami finansowymi i mam nadzieję, że będę mógł podzielić się i poszerzyć swoją wiedzę.

Pozdrowienia,
DagobertDuck

Napisany przez salve123
Cześć, jestem tutaj nowy, planuję zakup domu i interesuję się głównie kwestiami związanymi z finansowaniem budowy. Mam nadzieję, że tutaj znajdę odpowiedzi na kilka palących pytań oraz miłe rozmowy!

Napisany przez Obim
Cześć, jestem nowy tutaj i chciałem się przywitać: jestem Dirk i studiuję ekonomię w Essen. Aby być na bieżąco, chciałem się zarejestrować tutaj - muszę także wspierać moją samotnie mieszkającą matkę i dlatego zawsze szukam najnowszych ofert dotyczących emerytur - mam nadzieję, że zostanę dobrze doradzony i dostanę wiele wskazówek na tym forum. Pozdrowienia, Dirk

Napisany przez Halfor
Cześć wszystkim. Jestem również nowy tutaj i jestem pośrednikiem w finansowaniu budowy, ubezpieczeniach, nieruchomościach umożliwiających oszczędności podatkowe oraz koncepcjach bAV.
Mam na imię Aleksander, mam 25 lat i pochodzę z okolic Karlsruhe (Badenia-Wirtembergia). Może być w stanie komuś pomóc i również się wiele nauczyć.

Napisany przez Bavaria1972
Cześć wszystkim,

Po prostu dołączam do poprzednich osób.

Jestem Marijan, mam 40 lat, żonaty, mam 2 dzieci i psa.

Od 17 lat pracuję jako makler ubezpieczeniowy w kodzie pocztowym 74...

Moimi zainteresowaniami są pływanie łodzią, sędziowanie piłki nożnej, FC Bayern i oczywiście moja rodzina....

Napisany przez schmiddileo
Cześć Kochani,
jestem nowy tutaj, mam nadzieję znaleźć odpowiedzi na moje liczne pytania z zakresu finansów.

Co do mnie, mam 35 lat, jestem rozwiedziony i pracuję w dużej międzynarodowej firmie.
Mam nadzieję, że również mogę udzielić wam dobrych odpowiedzi na wasze pytania.
Do zobaczenia,
Leo

Napisany przez Latinl
Cześć

jestem nowy tutaj.

Wieczny student powyżej 30 roku życia, emeryt i chciałbym nauczyć się czegoś od doświadczonych graczy.

Moim celem jest poznanie struktury sprzedaży bezpośredniej z zainteresowania.

Pozdrowienia

Napisany przez 2Escorpio
To jest wpis służący do przedstawienia się, a nie do kłótni.

Dlatego usunąłem wszystkie odpowiedzi, które tutaj nie pasują. Będzie to również obowiązywać w przypadku przyszłych odpowiedzi.

Pozdrowienia, escorpio

Napisany przez mausi00771
Cześć,
Jestem nowa tutaj
Mam na imię Silke, mam 25 lat i jestem zamężna.
Mieszkam z mężem i naszymi dziećmi w Ostfriesland...

Mam nadzieję, że znajdę tutaj pomoc, ponieważ trochę się gubię w kwestii Schufy

Dziękuję za przyjęcie =)

Napisany przez PIYASA
Cześć wszystkim!

Znalazłem to forum dzięki naszemu najlepszemu przyjacielowi — Google ;-) Forum robi bardzo dobre i żywe wrażenie!

Co do mnie i mojego planu:

Mam 35 lat, jestem żonaty, nie mam dzieci. Chcę kupić własność. Na początek mieszkanie. Nie chcę od razu „strzelać na wysokość” i to jest dobrze.

Po nieudanych „rozmowach doradczych” w banku odnośnie opracowania koncepcji oraz po niepowodzeniu z doradcą ubezpieczeniowym, który chciał mi wcisnąć trzecią oszczędnościową umowę budowlaną, wziąłem książkę o finansowaniu wypożyczyć i chciałem równocześnie dalej informować się i wymieniać poglądy tutaj na forum.

Na udane współdziałanie!

Napisany przez PzBrig15
Cześć społeczności forum,
Chciałbym się krótko przedstawić:
Jestem w średnim wieku, z pokolenia Środek życia...., Fachowiec od 23 lat w dużym przedsiębiorstwie z gwiazdą. Kierownik serwisu samochodów ciężarowych / autobusów. Oprócz pozostałych euro na świetne rzeczy takie jak wakacje, konsumpcja i xxxxxxx chcę się tu dowiedzieć i przyczynić do tematu finansów. Mam nadzieję na miły czas tutaj na forum.
Dla wszystkich użytkowników życzę udanego roku 2013 z większą ilością euro w kieszeni oraz stabilną sytuację gospodarczą i finansową w strefie euro i na całym świecie.
Powodzenia

Napisany przez 2Escorpio
Witajcie wszystkich nowych i szczęśliwego Nowego Roku!

Napisany przez hanna200
Cześć wszystkim,

jestem 23-letnią studentką z Bochum. Studiuję na Ruhr Uni WiWi i jestem na 8. semestrze. Moimi zainteresowaniami są piłka ręczna, tenis i internet. Cieszę się na miłą wymianę doświadczeń.

Napisany przez Slowmotion
Cześć, jestem Jürgen, mam 47 lat, jestem samozatrudniony (nie w sektorze finansowym).

W przeszłości miałem problemy z płynnością finansową, ponieważ mój biznes nie działał już, musiałem złożyć oświadczenie majątkowe i wyciągnąłem z tego wnioski.
Jednak udało mi się spłacić długi w ciągu 5 lat bez sięgania po upadłość konsumencką (długi wynosiły 110 000 euro).

W wolnym czasie doradzam ludziom, którzy mają problemy z zarządzaniem finansami lub stracili dużo pieniędzy na inwestycjach i teraz szukają innych strategii, a także osobom, które chcą zrealizować przyszłe plany oszczędnościowe.
Przy tym nie działam w celach zarobkowych ani na zasadzie prowizji, pozwalając osobom swobodnie docenić moją pracę finansowo (i deklaruję te przychody również w urzędzie skarbowym).

Napisany przez ADMCI4
Cześć, mam nadzieję, że możesz mi pomóc. Zarejestrowałem się na niewłaściwym forum. Jak mogę usunąć moje konto, dzięki.

Pozdrowienia

Napisany przez 2Escorpio

Cześć, mam nadzieję, że mi pomożesz. Zarejestrowałem się na niewłaściwym forum. Jak mogę usunąć moje konto, dziękuję.

Pozdrowienia

Proszę wysłać e-mail na adres info@ci4.pl ... Alternatywnie można wysłać prywatną wiadomość do użytkownika admin.

hanna2000 & Slowmotion: Witajcie w forum, obydwaj

Pozdrowienia, esco

Napisany przez DrKnoedel
Cześć, również jestem tu nowy. Krótko o mnie: Mam 20 lat, jestem uczniem i mam dobre umiejętności w sektorze finansowym (z wyjątkami) ? Pozdrowienia

Napisany przez 2Escorpio

Cześć, ja też jestem nowy tutaj. Postaram się być zwięzły.
Mam 20 lat, jestem uczniem, i mam dobre umiejętności w sektorze finansowym
(z wyjątkami )
Pozdrowienia

Chciałbym mieć jeszcze raz 20 lat... ALE tylko z dzisiejszą wiedzą, inaczej wolałbym zrezygnować.

Witaj w forum

Napisany przez Enthusiasmus67
Cześć wszystkim,

Zarejestrowałem się tutaj, ponieważ właśnie założyłem konto/kartę kredytową w DKB.

Bardzo ucieszyłbym się, gdyby ktoś odpowiedział na kilka moich pytań.

Z góry dzięki

Napisany przez Oterio
Jestem tutaj również stosunkowo krótko i jeszcze nie zdarzyło mi się zbyt wiele wypowiedzieć, ale witajcie wszystkim nowym użytkownikom.

Napisany przez Juleees
Cześć, też jestem tu nowy. Cieszę się na interesujące dyskusje na różnorodne tematy.

Napisany przez shoppingking
Cześć, jestem nowy na forum i chciałem więc krótko przywitać się :-)
Od wielu lat zajmuję się giełdą i po prostu jest to mój świat

Pozdrowienia z słonecznej Hesji.

Napisany przez entle2
Cześć wszystkim,

Jestem tutaj nowy.
Sprzedałem moją polisę na życie firmie Sam AG. Od marca 2012 roku nie otrzymałem już żadnych wypłat. Teraz firma znajduje się w postępowaniu upadłościowym. Jestem dość zrozpaczony. Skorzystałem już z usług mojego prawnika. Czy ktoś jeszcze doświadczył tego samego? Kto może doradzić lub z kim mogę się skonsultować?
Byłbym bardzo wdzięczny za Wasze odpowiedzi!!!

Pozdrowienia

Napisany przez 2Escorpio
Następnie ponownie witajcie wszyscy nowi

Napisany przez Ralle8
Cześć,
dołączam się, też jestem tu nowy!

Napisany przez marty
Cześć ludzie, ja też jestem tu nowy!

Napisany przez schmiddileo
Ale tutaj słabo, serdecznie witamy na forum Marty

Napisany przez Ralle8
I wszyscy jeszcze aktywni?

Napisany przez Holger
Cześć wszystkim!
Jestem tu nowy i chciałbym się krótko przedstawić.
Nazywam się Holger i pracuję jako handlowiec hurtowy i zewnętrzny.
Mam córkę, wspaniałą żonę oraz psa, z którym lubimy długie spacery wzdłuż Alsterufer.

Mam nadzieję, że będę mógł poznać tutaj nowych ludzi i aktywnie uczestniczyć w społeczności.

Pozdrawiam was serdecznie!

Holger

Napisany przez familie-mustan
Cześć,
również jestem nowym użytkownikiem na forum od dziś,
chciałbym się krótko przedstawić:

Nazywam się Mark, mam 29 lat i pochodzę z rejonu Nadrenii-Palatynatu..

Jeśli macie jakieś pytania, śmiało je zadawajcie

Pozdrowienia

Napisany przez Christian_aus_B
Cześć Marc,

baw się dobrze tutaj. :-)

Napisany przez Daniel2504
Cześć drodzy członkowie forum,

Chciałbym się krótko przedstawić:

Mam na imię Daniel, jak można się domyślić z mojego nicku, i pracuję w niemieckim banku prywatnym jako opiekun klientów biznesowych. Opiekuję się tam małymi i średnimi firmami. W tym banku odbyłem również moje (kredytowe) szkolenie ze specjalizacją w obsłudze klientów biznesowych.

Trafiłem tutaj przypadkowo podczas przeglądania i pomyślałem, że zarejestruję się i spróbuję pomóc niezależnie przy pytaniach.

Pozdrowienia
Daniel

Napisany przez 2Escorpio
Witamy nowych

Napisany przez Seimon
Również nowy tutaj! Chcę także przyczynić się do oświecenia ;-)

Pozdrowienia
Seimon

Napisany przez ameister
Cześć drodzy użytkownicy forum,

nazywam się Andreas i przypadkowo natknąłem się na to forum.
Chociaż nie pracuję w banku, jak moi poprzednicy, to od dłuższego czasu interesuję się tematami finansowymi prywatnie! Mam nadzieję, że tutaj dowiem się wielu ciekawych rzeczy oraz być może podzielę się trochę moimi doświadczeniami!

Pozdrowienia, Andreas

Napisany przez Hypothekenpumpe
Cześć!

Zarejestrowałem się, aby podzielić się z Wami moją wiedzą na temat finansowania budowy.

Pozdrowienia z słonecznego Berlina

Napisany przez ThinkPad
Jestem tutaj jeszcze stosunkowo nowy... studiuję zarządzanie przedsiębiorstwem i mam nadzieję, że tutaj wiele się nauczę.

Napisany przez Finanzexp
Właśnie się zarejestrowałam, aby podzielić się moją wiedzą na temat finansów i być może też czegoś się nauczyć :)

Napisany przez Hypothekenpumpe
Niesamowite! Jestem członkiem od 2 tygodni, ale dopiero teraz się przedstawiam: WITAM!

Napisany przez dmueller
Cześć wszystkim, jestem nowy tutaj! Jestem młodym przedsiębiorcą i bardzo interesuję się tematem finansów/finansowania

Napisany przez JonasStegmeier
Cześć wszystkim!!! Mam na imię Jonas i zarejestrowałem się dziś. Mam nadzieję, że mogę jeszcze wiele tu nauczyć się i być może pomóc w niektórych tematach

Pozdrowienia

Napisany przez dawdu
Cześć, jestem nowy!

Interesuję się piłką nożną, tenisem i pływaniem

Jeśli masz pytania, po prostu daj znać.

Pozdrowienia

Napisany przez ThinkPad

Cześć, jestem nowy!

Interesuję się piłką nożną, tenisem i pływaniem.

Jeśli masz pytania, śmiało pytaj.

Pozdrawiam

W takim razie trafiłeś we właściwe miejsce na forum finansowe

Napisany przez hannssell
Jestem również nowy, ale nie wiem, jak mogę zadać pytanie itp. Proszę o pomoc.

Napisany przez Benoice
Cześć,
nazywam się Thomas i cieszę się na owocną wymianę zdań tutaj. Jeśli ktoś chce dowiedzieć się czegoś o mnie, proszę śmiało pytać.
Pozdrawiam, Benoice

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata