To są stare posty... niestety już nie posortowane według nicków :/
Cześć wszystkim!
jak już wskazuje tytuł: Jestem tutaj nowy
Chciałem się więc krótko przedstawić!
Pozdrowienia
tomsen
---
Ja też jestem nowy tutaj! Cześć wszystkim!
---
Cześć, witam się z nowicjuszami
---
Witajcie!
---
Też się dołączam... Również nowicjusz tutaj
---
...również właśnie dotarłem.... Pozdrowienia dla forum
---
... Jesteśmy zainteresowani tym forum! W poszukiwaniu godnego zaufania źródła dla pytań finansowych i nie tylko trafiłem na Forum Finansowe. Po przejrzeniu pierwszych tematów uważałem je za bardzo poważne. I chociaż zazwyczaj rzadko zaglądam na fora, to się we mnie gniewało, żeby dowiedzieć się tu i być może udzielić odpowiedzi.
Cieszę się na interesujące, a przede wszystkim edukacyjne wpisy... na początek na wypoczynek nocny!
---
Serdecznie witamy!
---
witajcie w forum
---
witam nowych
---
Dzięki wielkie
---
dzień dobry z Hamburga
---
Cześć, jestem tutaj nowy. Cieszę się na emocjonujące dyskusje z wami na temat emerytur! Pozdrowienia!
---
Żeby nie otwierać od razu nowego tematu, także ja się krótko przedstawiam Tutaj
Pochodzę z Zagłębia Ruhrskiego i mam nadzieję znaleźć tu informacje na temat oszczędzania i ważnych spraw pieniężnych!
---
Cześć,
Zitat:saskiafischer
Cześć, jestem tu nowa. Cieszę się na emocjonujące dyskusje z wami na temat emerytur! Pozdrowienia!
najpierw - witajcie na Forum Finansowym.
Teraz rada ode mnie. Przeglądałem trochę Twoją stronę internetową i zauważyłem wiele, wiele błędów.
Na przykład: Składka na emeryturę wynosi rocznie 154
euro - podstawowa składka na osobę oraz 185
euro dla pierwszego dziecka i 300
euro dla każdego kolejnego dziecka.
Mam wrażenie, że nie jesteś specjalistą w dziedzinie ubezpieczeń.
Dlatego radzę Ci usunąć link z Twoich tekstów.
Pozdrawiam Mądrala
---
Finansowanie w wysokości 300
euro otrzymuje się jednak tylko, jeśli dziecko urodziło się po 2008 roku. Dla dzieci urodzonych przed 2008 r. państwowa składka wynosi 185
euro, niezależnie od tego, ile to jest dziecko? Jeśli się mylę, jestem skłonny się poprawić, ale w takim przypadku poproszę o wskazanie wiarygodnego źródła.
---
Cześć Sabine75,
Zitat:
Zitat von sabine75
Finansowanie w wysokości 300
euro otrzymuje się jednak tylko, jeśli dziecko urodziło się po 2008 roku. Dla dzieci urodzonych przed 2008 r. państwowa składka wynosi 185
euro, niezależnie od tego, ile to jest dziecko? Jeśli się mylę, jestem skłonny się poprawić, ale w takim przypadku poproszę o wskazanie wiarygodnego źródła.
Masz całkowitą rację. Wskazałem tylko jeden z wielu błędów na tej stronie internetowej Saskiafischer.
Pozdrowienia Mądrala
---
Zgaduję, że wszystko jasne