Cześć długopolu,
Mam pewne doświadczenie z kredytami online, zarówno jako pożyczkodawca, jak i pośrednik.
Aby Cię uspokoić, nie będę pobierał żadnej prowizji. W końcu nie oferuję takich usług.
Wszystkie informacje, które Ci przekazuję, są całkowicie darmowe.
Istnieje prosty i przyjazny użytkownikom sposób na uzyskanie
kredytu bez zaangażowania Schufy lub bezpośredniego udziału banku: tzw. prywatny rynek
kredytowy.
Na portalach kredytowych online pożyczkobiorcy prezentują swoje projekty kredytowe, a prywatni inwestorzy się nimi zainteresują. Jeśli pożyczkobiorca jest w stanie przekonać, że jego wniosek
kredytowy jest sensowny z osobistych lub finansowych powodów, oraz że jest on uczciwy, godny zaufania i będzie w stanie spłacić pożyczkę, inwestorzy mogą udzielić mu
kredytu w całości lub części. Zaletą dla pożyczkobiorcy jest możliwość zazwyczaj samodzielnego proponowania wysokości, okresu spłaty i oprocentowania.
W końcu chodzi o to, żeby wszyscy korzystali z tego systemu: pożyczkobiorcy uzyskują łatwy dostęp do pieniędzy, inwestorzy mogą skorzystać z odsetek, a być może nawet się poznać. Aby lepiej wyjaśnić tę możliwość i zapoznać ją z większą liczbą osób, od niedawna mam stronę internetową poświęconą procedurze i zaletom oraz wadom auxmoney.
Z zabawnego powodu nadal nie mogę zamieszczać linków! Jeśli temat Cię interesuje, możesz jednak zadawać mi pytania.
Mam nadzieję, że to Ci pomoże, i niektórzy od razu nie pomyślą, że tylko chcę tutaj robić reklamę.
Pozdrawiam