Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: kredyt online ktoś ma z tym doświadczenie

Napisany przez laenglich
Cześć ludzie, mam problem, ponieważ potrzebuję pieniędzy na przeprowadzkę, ale moje bank odmawia udzielenia mi kredytu ze względu na dochody. Zastanawiam się teraz nad złożeniem wniosku o kredyt bez sprawdzania w bazie danych SCHUFA i chciałbym spróbować otrzymać go na stronie der-onlinekredit.de. Czy ktoś ma już jakieś doświadczenia w tym zakresie? Dziękuję za pomoc.

Napisany przez Christiane1978
Jeśli bank odrzucił wniosek kredytowy, ma ku temu swoje powody, co jednak nie znaczy, że ogólnie nie nadajemy się do kredytu. Teraz pojawia się pytanie, czy bank odrzucił kredyt ze względu na potencjalny wpis w rejestrze dłużników, czy może naprawdę tylko dlatego, że dochód podstawowy jest zbyt niski. Istnieje wiele różnych pożyczkodawców online i właśnie tutaj należy zachować ostrożność. Osobiście nie mam doświadczenia z firmą the-onlinekredit. Jednak nie słyszałem też nic pozytywnego.

Napisany przez Gell

Czy ktoś ma już doświadczenie?

Sam nie mam z tym doświadczenia, ale oto kilka opinii:

Kto zna der-online-kredit.de? (kredyt, doświadczenia)

Złóż wniosek o kredyt online, podpisz umowę - Teraz pośrednik chce rozliczyć koszty (oszustwo, prawnik, kredyt)

Więc jeśli chcesz się pozbyć 50 euro, oraz kupić wiele dodatkowych ubezpieczeń i udziałów w spółdzielni, to trafiłeś we właściwe miejsce..

Widzimy się

Napisany przez fritzblitz
Jakiej wysokości ma być kredyt, jeśli wolno zapytać?

Napisany przez laenglich
Mój budżet na przeprowadzkę to 1500 - 2000 euro

Napisany przez Kredithelfer
Cześć długopolu,

Mam pewne doświadczenie z kredytami online, zarówno jako pożyczkodawca, jak i pośrednik.

Aby Cię uspokoić, nie będę pobierał żadnej prowizji. W końcu nie oferuję takich usług.

Wszystkie informacje, które Ci przekazuję, są całkowicie darmowe.

Istnieje prosty i przyjazny użytkownikom sposób na uzyskanie kredytu bez zaangażowania Schufy lub bezpośredniego udziału banku: tzw. prywatny rynek kredytowy.

Na portalach kredytowych online pożyczkobiorcy prezentują swoje projekty kredytowe, a prywatni inwestorzy się nimi zainteresują. Jeśli pożyczkobiorca jest w stanie przekonać, że jego wniosek kredytowy jest sensowny z osobistych lub finansowych powodów, oraz że jest on uczciwy, godny zaufania i będzie w stanie spłacić pożyczkę, inwestorzy mogą udzielić mu kredytu w całości lub części. Zaletą dla pożyczkobiorcy jest możliwość zazwyczaj samodzielnego proponowania wysokości, okresu spłaty i oprocentowania.

W końcu chodzi o to, żeby wszyscy korzystali z tego systemu: pożyczkobiorcy uzyskują łatwy dostęp do pieniędzy, inwestorzy mogą skorzystać z odsetek, a być może nawet się poznać. Aby lepiej wyjaśnić tę możliwość i zapoznać ją z większą liczbą osób, od niedawna mam stronę internetową poświęconą procedurze i zaletom oraz wadom auxmoney.

Z zabawnego powodu nadal nie mogę zamieszczać linków! Jeśli temat Cię interesuje, możesz jednak zadawać mi pytania.

Mam nadzieję, że to Ci pomoże, i niektórzy od razu nie pomyślą, że tylko chcę tutaj robić reklamę.

Pozdrawiam

Napisany przez laenglich
Czy ktoś zna wiarygodne strony oferujące pożyczki od osób prywatnych?

Napisany przez Grashuepfer
Cześć,

zarejestrowałem się także na aumoney i złożyłem wniosek o pożyczkę.
Wydaje się być wiarygodne. Ostatecznie jednak wycofałem się z tego. Myślę, że jeśli uzyskasz pewne certyfikaty i również zostaniesz uznany za wiarygodnego, kwota zostałaby pewnie sfinansowana.
Możesz także spróbować przez Bank Sigma w Liechtensteinie.
Miałem także dobre doświadczenia z kredytem bez BIK. Przyznają ci kredyt w wysokości 3500 euro. Jednak musisz spłacać terminowo (około 110 euro/miesiąc), w przeciwnym wypadku mogą szybko stać się nieprzyjemni.
Powodzenia

Napisany przez Victor
Cześć,

miałem dobre doświadczenia z kredithelfer24.de. Sprawdź to.

Napisany przez ullfertel
To tylko kwestia osobista. Ale nigdy nie czułbym się komfortowo, biorąc kredyt online. Wolałbym załatwiać takie sprawy osobiście, w realnej obecności ludzi.

Napisany przez baresgeldsparen
Moja rada to unikanie tzw. kredytów bez sprawdzania w bazie Schufa.
Kilka lat temu sam to próbowałem i zawsze pojawiały się dodatkowe wymagania dotyczące ubezpieczeń, które musiałeś zawrzeć.
W przeciwnym razie nie dostaniesz już odpowiedzi.
Jeśli zawrzesz ubezpieczenie, otrzymasz wiadomość, że niestety nie udało się znaleźć pośrednika kredytowego i pozostaniesz na kosztach ubezpieczenia.

Co możesz spróbować, to Auxmoney.
Tam po prostu opisujesz swoje zamiary związane z pieniędzmi w sposób szczegółowy, a różni ludzie prywatnie udzielający pożyczek sprawdzają twoje wyjaśnienie.
Jeśli masz szczęście, możesz tam znaleźć swoją pożyczkę.
Mam nadzieję, że mogłem pomóc.

Napisany przez Kfinner
Polecam być ostrożnym z kredytami online, słyszy się wiele historii o tym, jak ludzie zadłużają się jeszcze bardziej... Zdecydowanie sprawdź dokładnie, czy firma jest uczciwa, zanim zawrzesz umowę, i porozmawiaj z znajomymi o radę

Napisany przez Thunderwheels
Dzisiaj otrzymałem wniosek kredytowy od onlinekredit.de. Po przeczytaniu regulaminu szybko staje się jasne, o co chodzi. W każdym przypadku musisz zapłacić 49,-€ opłaty. Nie masz gwarancji otrzymania pożądanego kredytu.
Więc najpierw przeczytaj dokładnie, a potem podpisz.
W tym przypadku możesz sobie odpuścić.

Napisany przez 6Bankkaufmann
Bardzo dobrze Thunderwheels, ktoś kto najpierw czyta drobny druk.

Napisany przez Kass Finanz
Cześć,
należy rozróżniać oferty kredytów online w zależności od tego, czy pochodzą one od samego banku, czy też od pośrednika.
Pośrednicy to niezależne firmy, które działają zorientowane na biznes. Niestety, istnieje wiele nieuczciwych firm, które niekoniecznie pracują na zasadzie udzielania rzeczywistych kredytów.
Nigdy nie płacimy gotówki z góry i odrzucajmy niepożądane dodatkowe produkty. Ważne jest również dokładne zapoznanie się z warunkami umowy.

Napisany przez Elena.K
Temat nie jest już aktualny, ale chciałem podzielić się moimi doświadczeniami. Ja również potrzebowałem pożyczki, aby zaoszczędzić czas postanowiłem porównać oferty online na stronie Krevis.de i złożyłem wniosek. Odpowiedź nadeszła szybko, jestem zadowolony z rezultatu.

Napisany przez wrmfiu
Lepiej oszczędź swoje pieniądze samodzielnie, zanim zdecydujesz się pożyczyć pieniądze.

Jest porównywarką jak wiele innych.

Napisany przez Tanzkanone
Istnieją również rzetelni pośrednicy kredytowi w internecie, powiedzmy sobie to tak. Aby to nie wyglądało na reklamę, świadomie pomijam nazwy.

Myślę, że ważnym punktem odróżniającym rzetelnego pośrednika od nierzetelnego jest prowizja pośrednictwa. Moim zdaniem rzetelni pośrednicy kredytowi pobierają ją tylko w przypadku pozytywnej decyzji o udzieleniu kredytu, a nie przed złożeniem wniosku.

Zawsze warto więc czytać drobny druk. ;-)

Napisany przez Kass Finanz
Każda poważna firma pośrednictwa chętnie udzieli informacji na temat prowizji i opłat oraz pracować na zasadzie sukcesu.
W zasadzie porównuj oferty i nigdy nie płacisz z góry, ale dopiero po otrzymaniu wypłaty finansowania.

Napisany przez Charlie268
Skorzystałem również z tej strony internetowej
https://money-scout24.de/darlehen-vergleich/

Napisany przez alex77
Cześć laenglich,
być może mogę Ci pomóc w rozwiązaniu Twojego problemu... Wniosek o kredyt złożyłem online. Uważam, że online można znaleźć najtańsze kredyty, zarówno z jak i bez sprawdzania w bazie Schufa. Możesz przetestować różne porównania kredytów i filtrować je według swoich ograniczeń. Moje osobiste doświadczenie jest bardzo pozytywne w przypadku https://finanzclever.com/guenstige-kr...-finden-ebook/. Możesz tam za darmo nauczyć się 5 ekskluzywnych wskazówek, jak zaoszczędzić nawet do 2000 € na każdym wniosku kredytowym. Pokazane jest także, jak znaleźć najlepsze kredyty.
Jak już wspomniałem, skorzystaj z internetowych porównywarek kredytowych, które mogą bardzo ułatwić Ci pracę i pomóc w znalezieniu najlepszego rozwiązania.
Pozdrowienia, Alex

Napisany przez reiselux
To może nie być już aktualne, ale miałem dobre doświadczenia z https://kaeuferangebote.de/kredit/. Mimo pozytywnej oceny w BIK, dostałem odmowę od swojego banku i znalazłem inną instytucję finansową, która pożyczyła mi pieniądze.
Po złożeniu wniosku dwa dni później dostałem dokumenty od banku w skrzynce pocztowej.

Napisany przez lolania
Wziąłem kredyt przez Internet i jestem zadowolony z dotychczasowego przebiegu spraw, wszystko idzie dobrze i nie mam powodów do narzekań. Na stronie https://www.guenstigekredite.info/ dowiedziałem się, który dostawca może mi zaoferować najlepsze warunki i odpowiednio postąpiłem. Oczywiście wcześniej zasięgnąłem porady. Dlatego mogę również zgodzić się z Tanzkanone, że w sieci istnieją również godni zaufania pośrednicy kredytowi.
Pozdrowienia

Napisany przez Andy34
Nieważne, co ktoś sądzi o kredytach. Uważam, że każdy ma po prostu własne zdanie i podejście do tego tematu.
Tak więc i tak nie da się nikomu dogodzić.
Tak przynajmniej ja to widzę, szczerze mówiąc.
Niedawno wziąłem kredyt na moje nowe auto na tej stronie i jestem całkowicie zadowolony.
Oczywiście nie zaciągnąłem kredytu bezpośrednio tam, ponieważ można tam tylko dokonywać bezpośrednich porównań.
Ale mimo to uważam to wszystko za interesujące.
Niektórzy uważają, że internetowe kredyty są najlepsze, dołączam do tego zdania, a inni uważają, że warto ufać lokalnym bankom.
To naprawdę trudny temat.

Napisany przez berlinbenni

Radzę być ostrożnym z pożyczkami online, słyszy się wiele historii o tym, jak ludzie zadłużają się jeszcze bardziej... Zawsze należy dokładnie sprawdzić wiarygodność przed zawarciem umowy i zasięgnąć rady od znajomych

W jaki sposób mogę sprawdzić, czy dana platforma jest wiarygodna?

Zasadniczo warto sprawdzić informacje w stopce.
A jeśli w stopce podanej jest spółka LTD. z zagranicy jako właściciel strony internetowej, należy kontynuować krytyczne pytania.

Napisany przez ThePowerOfOne
hm.. ponieważ ostatnio sam stanąłem przed taką sytuacją: dlaczego nikt tutaj nie sugeruje pożyczki od przyjaciół lub członków rodziny? Twórca wątku prawdopodobnie rozwiązał swój problem, ale dla innych jako wskazówka.. Ile może kosztować taki przeprowadzka? Słaba zdolność kredytowa zawsze wpływa na stopę procentową. Takie historie 0 procentów, które ostatnio krążą w sieci, można sobie odpuścić.. Natomiast przy pożyczce od rodziny lub przyjaciół można ustalić stopę procentową tak niską, jak to tylko możliwe, niezależnie od zarobków czy historii kredytowej ;-) mam na myśli finanztip.de, tam mają świetnego poradnika..

Cześć PowerOfOne, oczywiście pożyczka rodzinna zawsze jest bardziej sensowna niż korzystanie z partnera bankowego, który zgłasza takie transakcje do Biura Informacji Kredytowej.

Napisany przez ThePowerOfOne
Dlatego jestem zaskoczony, że ten pomysł w ogóle nie został porzucony ;-)

Napisany przez berlinbenni
Czy https://www.smava.de to jedna z wiarygodnych platform? Ktoś ma z nią doświadczenie?

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata