Capital Investment 4

Forum finansowe CI4 - Wszystko ze świata finansów i nieruchomości

Kto ma dobre doświadczenia z dostawcami kredytów? Kto działa rzetelnie i jest godny polecenia? Na rynku krąży wielu lichwiarzy.

Re: Czy wystarczą również wyciągi online z konta bankowego do ubiegania się o kredyt?

Napisany przez ADMCI4
W przyszłym tygodniu mam umówione spotkanie w moim banku, ponieważ chcę złożyć wniosek o kredyt na nowe wyposażenie mieszkania. Ponieważ chcę już teraz zebrac wszystkie dokumenty, czy moglibyście mi powiedzieć, czego dokładnie potrzebuję. Nie zawsze dokładnie zbieram moje wyciągi bankowe, dlatego będę miał problem z ich przedstawieniem w banku. Czy mogę zamiast tego pokazać ruchy online na koncie bankowym? W zasadzie zawierają one dokładnie te same informacje co oryginalne wyciągi. Moje miesięczne wynagrodzenie netto jest również widoczne na tych wydrukach.

Re: Czy wystarczą również wyciągi online z konta bankowego do ubiegania się o kredyt?

Napisany przez 2Bolitho
Tak, to będzie wystarczające. Wynagrodzenie zostanie udokumentowane za pomocą odcinka wynagrodzenia od pracodawcy.

Napisany przez MThiemann
Cześć Sunshine,

Upewnij się przy drukowaniu, że jesteś wymieniony z imienia i nazwiska jako właściciel konta na wydruku online.

Jeśli bank nie jest w stanie rozpoznać, że jesteś właścicielem konta, może się zdarzyć, że wydruki online nie zostaną zaakceptowane.

Pozdrowienia
M. Thiemann

Jeśli dopiero zaczynasz przygodę z kryptowalutami […]

Uważasz więc, że podczas studiów dualnych zarobisz[…]

Do limitu ryczałtu nie płacisz żadnych podatków. J[…]

Dziękuję bardzo!

Odwiedź naszą stronę z aktualnościami ze świata